Dacia privatleasing

Ett smart och förmånligt sätt att ha bil

Njut av ett enkelt billiv med Dacia privatleasing

Dacia privatleasing är det smarta och enkla sättet att ha bil på. Du får en ny bil och betalar en månadsavgift under avtalsperioden. I priset ingår betalningen av bilen, antal mil du får köra, service och fri vägassistans. Du har nybilsgaranti under hela perioden och får dessutom rabatt på Dacia försäkring samt rabatt på drivmedel.

Läs mer om Dacia privatleasing


Fördelar med Dacia Privatleasing

 • Ingen handpenning, garanterat restvärde
 • Dacia Försäkring med 10% rabatt på premien
 • Dacia Serviceavtal eller Dacia Care ingår med tre års underhållningsservice
 • Dacia Assistans ingår
 • 3 månaders fritt privatleasingskydd (för privatpersoner 18-63 år)
 • Alla kostnader på en faktura
 • Rabatt på drivmedel och biltvätt

Privatleasingpriser på Dacia

Hos oss på Bilbolaget kan du privatleasa samtliga av Dacias modeller, även begagnade bilar. Det är billig privatleasing av prisvärda bilar när den är som bäst. Nedan ser du prisexempel för några av Dacias populäraste bilar och utrustningsnivåer. Du hittar bland annat pris på privatleasing av Dacia Sandero, en av Sveriges billigaste småbilar att privatleasa. Be om offert nedan eller kontakta oss idag för mer information om kostnad för Dacia privatleasing.

Privatleasa Dacia Sandero

Sandero Essential TCe90

Pris från2 490 kr / mån

Dacia Sandero är en praktisk och bränslesnål småbil som ändå har generöst med utrymme för allt du behöver. Det här är en bil för dig som vill ha en ny bil till begagnatpris, men med högsta driftsäkerhet och enkel körning som tar dig på äventyr dit du vill.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Sandero. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Privatleasa Dacia Sandero Stepway

Sandero Stepway Expression TCe 90

Pris från3 090 kr / mån

Dacia Sandero Stepway är en rymlig allroundbil med hög markrfrigång som är utrustad för att förenkla din vardag. Med extra mycket tillval som backkamera, läderklädsel och automatisk klimatanläggning kan du anpassa Stepway helt efter dina önskemål och behov.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Sandero Stepway. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Nya Dacia Duster 2022

Privatleasa Dacia Duster

Duster TCe 90hk bensin 4×2 Essential

Pris från3 090 kr / mån

Dacia Duster är en mellanstor SUV med hög markfrigång vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att kliva i och ur bilen. Dessutom är den byggd med användbara och prisvärda tekniker från Renault, vilket innebär att du får en högkvalitativ bil till ett fördelaktigt pris.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Duster. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Privatleasa Dacia Jogger

Jogger Essential TCe 110

Pris från3 390 kr / mån

Dacia Jogger är en mycket flexibel bil som sticker ut med sin mångsidighet, kombinerar en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar. Finns med 5 eller 7 normalstora säten.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Jogger. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Villkor för privatleasing: Kostnaden varierar beroende på version och val av utrustning. Dacia Privatleasing inkl. 3 års Dacia Care service & reparationsavtal: 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta och garanterat restvärde. Körsträcka 1 000 mil/år. Inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter. 3 månaders privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18–63 år. Alla priser är inklusive moms. Kostnader för eventuella övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Vi reserverar oss för felskrivning och slutförsäljning.


Privatleasingkampanjer på Dacia Se alla

Dacia Sandero sommarkampanj

från 1 590 kr/mån

Nu har vi sommarkampanj på Sandero med kanonpriser på både Dacia Smarta billån och privatleasing. Bilarna finns hemma i lager för snabb leverans.

Sandero Stepway Extreme

Privatleasing från 2 790 kr/månad

Upptäck Extreme, vår tuffaste och mest utrustade version. Med handsfree nyckelkort, backkamera, soltak och pekskärm med smartphone-spegling har du all komfort du behöver. Nu utrustad med Extended Grip-funktionen för bättre grepp på löst underlag.

Dacia Jogger Extreme

Privatleasing 3 890 kr/mån

Lika rymlig, flexibel och praktisk som alltid, fast utrustad med modern hybridteknik och automatisk växellåda för mer bränsleeffektivitet och smidigare körning. Och med upp till 7 sittplatser får familjen och familjens alla hobbies gott om plats.

Se alla

Så fungerar Dacia Privatleasing

Med Dacia Privatleasing får du en ny bil utan att behöva betala någon kontantinsats eller lämna in en bytesbil. Du slipper billån och behöver inte använda sparade pengar. 

Att privatleasa innebär egentligen att du hyr bilen. Du leasar din Dacia i 36 månader och betalar en månadskostnad för att köra den. I kostnaden ingår Dacia Originalservice eller service- och reparationsavtalet Dacia Care samt 3 månader fritt privatleasingskydd som du sedan kan förlänga. 

Du får även rabatt på bilförsäkring från Dacia samt Carpaykort med rabatt på bland annat drivmedel, biltvätt och hjulskifte samt anpassade erbjudanden och räntefri delbetalning på tillbehör m.m.

Månadskostnaden är baserad på referensräntan STIBOR och följer eventuella förändringar av denna ränta under avtalet. Det betyder att räntedelen kan gå både upp och ner och därmed förändra månadskostnaden under avtalsperioden.

Efter tre år, när leasingavtalet är slut, lämnar du tillbaka bilen till oss på Bilbolaget. Vill du kan du då leasa en ny Dacia. Eftersom vi garanterar bilens restvärde betalar du inget när du lämnar tillbaka din Dacia förutsatt att den är i avtalat skick och att du inte kört längre än avtalet tillåter. När du lämnar tillbaka bilen till oss kontrollerar vi körsträckan och dess skick. Eventuella övermil och skador utöver normalt slitage debiteras.

Tryggt, bekvämt och prisvärt

Upptäck fördelarna med Dacia privatleasing du med. När du väl börjat leasa en bil kommer du inte vilja sluta. Det är verkligen det bekväma sättet att ha bil.

När du privatleasar en Dacia får du en ny bil som du väljer helt själv. Du väljer motor, utrustning och allt du vill ha. Månadskostnaden baseras på hur dyr din valda bil blir och hur många mil du vill köra. Ju billigare bil, desto billigare månadskostnad och vice versa.

I tre år har du din nya Dacia. Den har nybilsgaranti under hela perioden och eftersom Dacias förmånliga service ingår behöver du inte oroa dig för oväntade, extra utgifter.

Skulle något hända, exempelvis att du får punktering eller att bilen går sönder, har du även fri vägassistans under hela leasingperioden. Du och din bil får antingen kostnadsfri hjälp på plats eller bärgning till närmaste Daciaverkstad. Går felet på bilens garanti betalar du inget. Tryggt, bekvämt och prisvärt! 

Kontakta oss

Privatleasing med Dacia Allt i Ett

Nu är det ännu enklare att köpa och äga en Dacia med hjälp av vårt Dacia Allt i Ett-koncept. Tillsammans med Dacia privatleasing och Dacia försäkring erbjuder vi marknadens kanske bästa bilägarkoncept där det mesta ingår i månadskostnaden när du skaffar en ny Dacia.

Dacia Försäkring med 10% rabatt

Väljer du Dacia Försäkring till din privatleasing kan du känna dig trygg med vetskapen om att du är rätt försäkrad om olyckan skulle vara framme. Du får 10% rabatt på premien i tre år.

Din bil blir försäkrad hos ett bolag – Dacia Försäkring – som kan allt om Dacia och gör allt för att din vardag som Daciaägare ska bli så enkel och bekväm som möjlig. Om olyckan är framme ser vi till att din bil hamnar på en auktoriserad Daciaverkstad som alltid använder originaldelar.

Rabatt på drivmedel och tvätt med Renaultkortet

Väljer du Dacia Allt i Ett får du även ett betalkort som kallas Renaultkortet och en app som kallas CarPay. Med Renaultkortet får du alla bilkostnader på en och samma faktura och med appen CarPay kan du betala direkt med mobilen.

Med Renaultkortet och CarPay får du rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta samt flera bra erbjudanden kopplade till din Dacia. Kortet och appen är givetvis kostnadsfria.

Läs mer om Renaultkortet

Vad ingår i serviceavtalet?

Med Dacia privatleasing och Dacia Allt i Ett serviceavtal ingår tre års underhållsservice. Servicepaketet täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service. Allt för att det ska bli så enkelt och förmånligt som möjligt för dig som kund.

Servicen innehåller:

 • Byte av motorolja/oljefilter/packning
 • Säkerhetskontroller
 • Intervalltillägg (t ex kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem)
 • Funktionalitetskontroller

*I vissa fall ingår Dacia Care i privatleasingen. Det är ett service- och reparationsavtal som är ännu bättre för dig som kund. Läs mer om Dacia Care här.


Här säljer vi Dacia för privatleasing

Välkommen att besöka någon av våra Dacia-anläggningar i Gävle, Hudiksvall, Norrtälje och Timrå. Här hjälper våra kunniga Daciasäljare dig med allt som rör Dacia privatleasing. Har du frågor eller vill komma och titta på en bil hjälper de dig gärna. Du hittar kontaktuppgifter, öppettider och mer information om du klickar på respektive ort.

Gävle

Telefon bilförsäljning 026-65 57 00

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Telefon bilförsäljning 0650-54 83 00

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Norrtälje

Telefon bilförsäljning 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Timrå

Telefon bilförsäljning 060-53 56 00

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Jag vill privatleasa en Dacia

Vill du leasa en Dacia kan du kontakta din lokala säljare eller höra av dig till kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50. Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare kontakta dig.

Berättar gärna mer om vilken Dacia du är intresserad av eller om du har några specifika önskemål så kan vi bättre komma med ett anpassat förslag för just dig.


Vanliga frågor om Dacia Privatleasing

Vad ingår i månadskostnaden för Dacia privatleasing?

I månadsavgiften ingår betalningen (hyran) av bilen samt ett visst antal mil du får köra. Dacia serviceavtal och Dacia Assistans ingår också. Väljer du till Dacia Försäkring räknas det också in i månadsavgiften.

Kontakta oss idag för att räkna ut månadskostnaden för din nya Dacia.

Vad ingår inte i Dacia privatleasing och Dacia Allt i ett?

Exempel på saker som inte ingår i månadskostnaden är drivmedel och fordonsskatt. Eventuella avgifter kopplade till din användning av bilen, exempelvis trängsel- och broavgifter, parkeringsavgifter och böter ingår inte heller.

Hur långt är leasingavtalet för Dacia Privatleasing?

Leasingavtalet löper på tre år, det vill säga 36 månader. Efter det kan du välja en ny Dacia och skaffa leasingavtal på den.

Hur många mil för jag köra?

När du tecknar leasingavtal väljer du hur många mil om året du vill köra. Du kan välja 1000 eller 1500 mil om året. Kör du fler mil än så är det förmånligare att ta ett billån.

Betalar jag något när jag hämtar ut min nya Dacia?

Nej, med Dacia Privatleasing betalar du inget när du hämtar ut bilen. Allt är inräknat i din månadskostnad. Du betalar inte heller någon uppläggnings- eller aviagvift.

Betalar jag något när jag lämnar tillbaks min privatleasade Dacia?

Nej. Om du lämnar tillbaks bilen utan skador, med normalt slitage och du inte kört mer än dina avtalade mil betalar du inget när du lämnar tillbaka bilen.

Vad händer om jag kör fler mil än avtalet säger?

Om du märker att du behöver fler mil än du avtalat för kan du under leasingperioden välja att utöka milantalet och betala en högre månadsavgift. Om du lämnar tillbaks bilen och kört fler mil än avtalet säger betalar du en avgift per mil.

Vad innebär garanterat restvärde?

Att du inte behöver betala något när du lämnar tillbaks bilen förutsatt att den lämnas tillbaks i avtalat skick och att du inte kört fler mil än det som ingår i ditt avtal.

Vad innebär det att månadskostnaden är baserad på referensränta (STIBOR)?

I ett privatleasingavtal betalar du en rörlig räntedel i månadskostnaden. Denna ränta är rörlig och baseras på referensräntan STIBOR. Under avtalsperioden baseras din räntekostnad på denna ränta. Går den räntan upp går också din ränta upp och då får du betala mer i månaden. Går den räntan ner går även din ränta ner och du får betala mindre i månaden.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Skillnaden mellan billån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

Test av nya Dacia Jogger: ”Världens bästa bil för priset”

Vi har provkört nya Dacia Jogger, en billig familjebil med plats för upp till sju personer. Den imponerar med flexibla egenskaper och förvånansvärt mycket komfort för pengarna.

Dacia Duster Facelift

Dacia Duster har fått en facelift med designförändringar såväl in- som utvändigt, automatisk växellåda, mer teknisk utrustning och en ännu komfortablare kupé. Läs mer om alla uppdateringar och boka provkörning idag.

Högt tryck på begagnatmarknaden

Med Coronapandemin och nya skatteregler har trycket på begagnatmarknaden ökat och därför breddar nu Bilbolaget sitt sortiment av begagnade bilar.

Se alla