Dacia Privatleasing

Ett smart och förmånligt val

Enkelt billiv med Dacia privatleasing

Dacia privatleasing är det smarta och enkla sättet att äga bil. Du får en ny bil och betalar bara en fast månadsavgift. I priset ingår betalningen av bilen, antal mil du får köra, service och fri vägassistans. Du har nybilsgaranti under hela perioden och får dessutom rabatt på försäkring.

Läs mer om Dacia privatleasing


Dacia Sandero

SANDERO ESSENTIAL TCE 90

Från1 750 kr / mån

Dacia Sandero är en praktisk och bränslesnål småbil som ändå har generöst med utrymme för allt du behöver. Det här är en bil för dig som vill ha en ny bil till begagnatpris, men med högsta driftsäkerhet och enkel körning som tar dig på äventyr dit du vill.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Sandero. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Dacia Sandero Stepway

SANDERO STEPWAY ESSENTIAL TCE 90

Från1 990 kr / mån

Dacia Sandero Stepway är en rymlig allroundbil med hög markrfrigång som är utrustad för att förenkla din vardag. Med extra mycket tillval som backkamera, läderklädsel och automatisk klimatanläggning kan du anpassa Stepway helt efter dina önskemål och behov.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Sandero Stepway. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Dacia Duster

DUSTER DRIVE EDITION TCE 90

Från1 990 kr / mån

Dacia Duster är en mellanstor SUV med hög markfrigång om hela 21 cm vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att kliva i och ur bilen. Dessutom är den byggd med användbara och prisvärda tekniker från Renault, vilket innebär att du får en högkvalitativ bil till ett fördelaktigt pris.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Duster. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Villkor för privatleasing: Priserna visar ett ordinarie exempelpris för respektive modell. Kostnaden varierar beroende på version och val av utrustning. Dacia Privatleasing inkl. 3 års Dacia Care service & reparationsavtal: 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta och garanterat restvärde. Körsträcka 1 000 mil/år. Inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter. 3 månaders privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18–63 år. Alla priser är inklusive moms. Kostnader för eventuella övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Samtliga priser avser månadskostnad och gäller vid kundorder senast 30/9-2021 men kan ersättas av kampanjer under perioden. Kontakta din lokala Bilbolaget-säljare för aktuella priser på den modell du är intresserad av. Vi reserverar oss för felskrivning och slutförsäljning.


Så fungerar Dacia Privatleasing

Med Dacia Privatleasing får du en ny bil utan att behöva betala någon kontantinsats eller lämna in en bytesbil. Du slipper billån och behöver inte använda sparade pengar. 

Att leasa innebär egentligen att du hyr bilen. Du leasar din Dacia i 36 månader och betalar en fast månadskostnad för att köra den. I kostnaden ingår Dacia Originalservice samt 3 månader fritt privatleasingskydd som du sedan kan förlänga. 

Efter tre år när leasingavtalet är slut lämnar du tillbaka bilen till oss på Bilbolaget. Vill du kan du då leasa en ny Dacia. Eftersom vi garanterar bilens restvärde betalar du inget när du lämnar tillbaka din Dacia förutsatt att den är i avtalat skick och att du inte kört längre än avtalet medger. När du lämnar tillbaka bilen till oss kontrollerar vi körsträckan och dess skick. Övermil och skador utöver normalt slitage debiteras.

Tryggt, bekvämt och prisvärt

Upptäck fördelarna med Dacia privatleasing du med. När du väl börjat leasa en bil kommer du inte vilja sluta. Det är det bekväma sättet att ha bil.

Du får en ny bil som du väljer helt själv. Du väljer motor, utrustning och allt du vill ha. Den fasta månadskostnaden baseras på hur dyr din valda bil blir och hur många mil du vill köra. Ju billigare bil, desto billigare månadskostnad. 

I tre år har du din nya bil. Den har nybilsgaranti under hela perioden och eftersom service ingår behöver du inte oroa dig för oväntade, extra utgifter. Skulle något hända, exempelvis att du får punktering eller att bilen går sönder, har du fri vägassistans under hela leasingperioden. Du och din bil får antingen kostnadsfri hjälp på plats eller bärgning till närmaste Daciaverkstad. Går felet på bilens garanti betalar du inget. Tryggt, bekvämt och prisvärt! 

Kontakta oss


Privatleasing med Dacia Allt i Ett

Nu är det ännu enklare att köpa och äga en Dacia med hjälp av vårt Dacia Allt i Ett-koncept. Tillsammans med Dacia Billån, Dacia Privatleasing och Dacia Försäkring har vi tagit fram marknadens kanske bästa bilägarkoncept där det mesta ingår i månadskostnaden när du skaffar en ny Dacia.

Fördelar med Dacia Privatleasing

 • Fast månadskostnad i 36 månader
 • Ingen handpenning, garanterat restvärde
 • Dacia Försäkring med 10% rabatt på premien
 • Dacia Serviceavtal ingår med tre års underhållningsservice
 • Dacia Assistans ingår
 • 3 månaders fritt privatleasingskydd (för privatpersoner 18-63 år)
 • Alla kostnader på en faktura
 • Rabatt på drivmedel och biltvätt med Renaultkort

Dacia Försäkring med 10% rabatt

Väljer du till Dacia Försäkring till din privatleasing kan du känna dig trygg med vetskapen om att du är rätt försäkrad om olyckan skulle vara framme. Du får 10% rabatt på premien i tre år.

Din bil blir försäkrad hos ett bolag – Dacia Försäkring – som kan allt om Dacia och gör allt för att din vardag som Daciaägare ska bli så enkel och bekväm som möjlig. Om olyckan är framme ser vi till att din bil hamnar på en auktoriserad Daciaverkstad som alltid använder originaldelar.

Rabatt på drivmedel och tvätt med Renaultkortet

Väljer du Dacia Allt i Ett får du även ett betalkort som kallas Renaultkortet och en app som kallas CarPay. Med Renaultkortet får du alla bilkostnader på en och samma faktura och med appen CarPay kan du betala direkt med mobilen.

Med Renaultkortet och CarPay får du rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta samt flera bra erbjudanden kopplade till din Dacia. Kortet och appen är givetvis kostnadsfria.

Läs mer om Renaultkortet

Vad ingår i serviceavtalet?

Med Dacia privatleasing och Dacia Allt i Ett serviceavtal ingår tre års underhållsservice. Servicepaketet täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service. Allt för att det ska bli så enkelt och förmånligt som möjligt för dig som kund.

Servicen innehåller:

 • Byte av motorolja/oljefilter/packning
 • Säkerhetskontroller
 • Intervalltillägg (t ex kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem)
 • Funktionalitetskontroller

Här säljer vi Dacia

Välkommen att besöka någon av våra Dacia-anläggningar. Våra kunniga Daciasäljare hjälper dig med allt som rör Dacia privatleasing. Har du frågor eller vill komma och titta på en bil hjälper de dig gärna. Du hittar kontaktuppgifter om du klickar på respektive ort.

Gävle

Telefon bilförsäljning 026-65 57 83

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Hudiksvall

Telefon bilförsäljning 0650-54 83 01

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Norrtälje

Telefon bilförsäljning 0176-756 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Timrå

Telefon bilförsäljning 060-53 56 05

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag 11:00 – 15:00

Jag vill leasa en Dacia

Vill du leasa en Dacia kan du kontakta din lokala säljare eller höra av dig till kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50. Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare kontakta dig.

Berättar gärna mer om vilken Dacia du är intresserad av eller om du har några specifika önskemål så kan vi bättre komma med ett anpassat förslag för just dig.


Vanliga frågor om Dacia Privatleasing

Vad ingår i månadskostnaden för Dacia privatleasing?

I den fasta månadsavgiften ingår betalningen (hyran) av bilen samt ett visst antal mil du får köra. Dacia serviceavtal och Dacia Assistans ingår också. Väljer du till Dacia Försäkring räknas det också in i månadsavgiften.

Kontakta oss idag för att räkna ut månadskostnaden för din nya Dacia.

Vad ingår inte i Dacia privatleasing och Dacia Allt i ett?

Exempel på saker som inte ingår i månadskostnaden är drivmedel och fordonsskatt. Eventuella avgifter kopplade till din användning av bilen, exempelvis trängsel- och broavgifter, parkeringsavgifter och böter ingår inte heller.

Hur långt är leasingavtalet för Dacia Privatleasing?

Leasingavtalet löper på tre år, det vill säga 36 månader. Efter det kan du välja en ny Dacia och skaffa leasingavtal på den.

Hur många mil för jag köra?

När du tecknar leasingavtal väljer du hur många mil om året du vill köra. Du kan välja 1000 eller 1500 mil om året. Kör du fler mil än så är det förmånligare att ta ett billån.

Betalar jag något när jag hämtar ut min nya Dacia?

Nej, med Dacia Privatleasing betalar du inget när du hämtar ut bilen. Allt är inräknat i din fasta månadskostnad. Du betalar inte heller någon uppläggnings- eller aviagvift.

Betalar jag något när jag lämnar tillbaks min privatleasade Dacia?

Nej. Om du lämnar tillbaks bilen utan skador, med normalt slitage och du inte kört mer än dina avtalade mil betalar du inget när du lämnar tillbaka bilen.

Vad händer om jag kör fler mil än avtalet säger?

Om du märker att du behöver fler mil än du avtalat för kan du under leasingperioden välja att utöka milantalet och betala en högre månadsavgift. Om du lämnar tillbaks bilen och kört fler mil än avtalet säger betalar du en avgift per mil.

Vad innebär garanterat restvärde?

Att du inte behöver betala något när du lämnar tillbaks bilen förutsatt att den lämnas tillbaks i avtalat skick och att du inte kört fler mil än det som ingår i ditt avtal.