Dacia privatleasing

Ett smart och förmånligt sätt att ha bil

Njut av ett enkelt billiv med Dacia privatleasing

Dacia privatleasing är det smarta och enkla sättet att ha bil på. Du får en ny bil och betalar en fast månadsavgift under avtalsperioden. I priset ingår betalningen av bilen, antal mil du får köra, service och fri vägassistans. Du har nybilsgaranti under hela perioden och får dessutom rabatt på Dacia försäkring.

Läs mer om Dacia privatleasing


Privatleasingpriser på Dacia

Privatleasa Dacia Sandero

Sandero Essential TCe90

Pris från2 090 kr / mån

Dacia Sandero är en praktisk och bränslesnål småbil som ändå har generöst med utrymme för allt du behöver. Det här är en bil för dig som vill ha en ny bil till begagnatpris, men med högsta driftsäkerhet och enkel körning som tar dig på äventyr dit du vill.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Sandero. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Privatleasa Dacia Sandero Stepway

Sandero Stepway Comfort TCe 90

Pris från2 590 kr / mån

Dacia Sandero Stepway är en rymlig allroundbil med hög markrfrigång som är utrustad för att förenkla din vardag. Med extra mycket tillval som backkamera, läderklädsel och automatisk klimatanläggning kan du anpassa Stepway helt efter dina önskemål och behov.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Sandero Stepway. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Privatleasa Dacia Duster

Duster TCe 90hk bensin 4×2 Essential

Pris från2 490 kr / mån

Dacia Duster är en mellanstor SUV med hög markfrigång vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att kliva i och ur bilen. Dessutom är den byggd med användbara och prisvärda tekniker från Renault, vilket innebär att du får en högkvalitativ bil till ett fördelaktigt pris.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Duster. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Privatleasa Dacia Jogger

Jogger Essential TCe 110

Pris från2 590 kr / mån

Dacia Jogger är en mycket flexibel bil som sticker ut med sin mångsidighet, kombinerar en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar. Finns med 5 eller 7 normalstora säten.

Prisförslaget gäller privatleasing av en ny Dacia Jogger. Avtalet avser 36 månader och 1000 mil/år. Inkl. 3 års service, 0 kronor kontant. Se övriga villkor nedan.

Villkor för privatleasing: Priserna visar ett ordinarie exempelpris för respektive modell. Kostnaden varierar beroende på version och val av utrustning. Dacia Privatleasing inkl. 3 års Dacia Care service & reparationsavtal: 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta och garanterat restvärde. Körsträcka 1 000 mil/år. Inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter. 3 månaders privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18–63 år. Alla priser är inklusive moms. Kostnader för eventuella övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Samtliga priser avser månadskostnad och gäller vid kundorder senast 30/8 2022 men kan ersättas av kampanjer under perioden. Kontakta din lokala Bilbolaget-säljare för aktuella priser på den modell du är intresserad av. Vi reserverar oss för felskrivning och slutförsäljning.


Privatleasingkampanjer på Dacia Se alla

Dacia Jogger

Privatleasing från 2 890 kr/månad

Familjebilarnas familjebil. Helt nya Dacia Jogger är en mycket flexibel bil som sticker ut med sin mångsidighet genom att kombinera en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar. Finns som både fem-och sjusitsig. Välkommen att boka provkörning!

Privatleasa nya Dacia Duster

från 2 390 kr/mån* inkl Dacia Care service- och reparationsavtal

Nya Dacia Duster är redo för alla dina äventyr, och bekräftar sin plats som Dacias ikoniska familje-SUV. Nu med ny färg, ny design, mer komfort och ännu mer teknik. Välj till automatlåda eller fyrhjulsdrift.

Upplev nya Dacia Sandero Stepway

Privatleasing från 2 590 kr/mån

Sandero Stepway har inte bara ett attraktivt yttre, utan är också fullmatad med teknik. En imponerande siluett, flödande horisontella linjer, en ny karaktäristiskt Y-formad LED-ljussignatur och hög markfrigång.

Se alla

Så fungerar Dacia Privatleasing

Med Dacia Privatleasing får du en ny bil utan att behöva betala någon kontantinsats eller lämna in en bytesbil. Du slipper billån och behöver inte använda sparade pengar. 

Att leasa innebär egentligen att du hyr bilen. Du leasar din Dacia i 36 månader och betalar en fast månadskostnad för att köra den. I kostnaden ingår Dacia Originalservice eller service- och reparationsavtalet Dacia Care samt 3 månader fritt privatleasingskydd som du sedan kan förlänga. 

Efter tre år, när leasingavtalet är slut, lämnar du tillbaka bilen till oss på Bilbolaget. Vill du kan du då leasa en ny Dacia. Eftersom vi garanterar bilens restvärde betalar du inget när du lämnar tillbaka din Dacia förutsatt att den är i avtalat skick och att du inte kört längre än avtalet tillåter. När du lämnar tillbaka bilen till oss kontrollerar vi körsträckan och dess skick. Eventuella övermil och skador utöver normalt slitage debiteras.

Tryggt, bekvämt och prisvärt

Upptäck fördelarna med Dacia privatleasing du med. När du väl börjat leasa en bil kommer du inte vilja sluta. Det är verkligen det bekväma sättet att ha bil.

När du privatleasar en Dacia får du en ny bil som du väljer helt själv. Du väljer motor, utrustning och allt du vill ha. Den fasta månadskostnaden baseras på hur dyr din valda bil blir och hur många mil du vill köra. Ju billigare bil, desto billigare månadskostnad och vice versa.

I tre år har du din nya Dacia. Den har nybilsgaranti under hela perioden och eftersom Dacias förmånliga service ingår behöver du inte oroa dig för oväntade, extra utgifter.

Skulle något hända, exempelvis att du får punktering eller att bilen går sönder, har du även fri vägassistans under hela leasingperioden. Du och din bil får antingen kostnadsfri hjälp på plats eller bärgning till närmaste Daciaverkstad. Går felet på bilens garanti betalar du inget. Tryggt, bekvämt och prisvärt! 

Kontakta oss


Privatleasing med Dacia Allt i Ett

Nu är det ännu enklare att köpa och äga en Dacia med hjälp av vårt Dacia Allt i Ett-koncept. Tillsammans med Dacia privatleasing och Dacia försäkring erbjuder vi marknadens kanske bästa bilägarkoncept där det mesta ingår i månadskostnaden när du skaffar en ny Dacia.

Fördelar med Dacia Privatleasing

 • Fast månadskostnad i 36 månader
 • Ingen handpenning, garanterat restvärde
 • Dacia Försäkring med 10% rabatt på premien
 • Dacia Serviceavtal eller Dacia Care ingår med tre års underhållningsservice
 • Dacia Assistans ingår
 • 3 månaders fritt privatleasingskydd (för privatpersoner 18-63 år)
 • Alla kostnader på en faktura
 • Rabatt på drivmedel och biltvätt med Renaultkort

Dacia Försäkring med 10% rabatt

Väljer du till Dacia Försäkring till din privatleasing kan du känna dig trygg med vetskapen om att du är rätt försäkrad om olyckan skulle vara framme. Du får 10% rabatt på premien i tre år.

Din bil blir försäkrad hos ett bolag – Dacia Försäkring – som kan allt om Dacia och gör allt för att din vardag som Daciaägare ska bli så enkel och bekväm som möjlig. Om olyckan är framme ser vi till att din bil hamnar på en auktoriserad Daciaverkstad som alltid använder originaldelar.

Rabatt på drivmedel och tvätt med Renaultkortet

Väljer du Dacia Allt i Ett får du även ett betalkort som kallas Renaultkortet och en app som kallas CarPay. Med Renaultkortet får du alla bilkostnader på en och samma faktura och med appen CarPay kan du betala direkt med mobilen.

Med Renaultkortet och CarPay får du rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta samt flera bra erbjudanden kopplade till din Dacia. Kortet och appen är givetvis kostnadsfria.

Läs mer om Renaultkortet

Vad ingår i serviceavtalet?

Med Dacia privatleasing och Dacia Allt i Ett serviceavtal ingår tre års underhållsservice. Servicepaketet täcker många av de extra kostnader som man i vanliga fall behöver betala vid en service. Allt för att det ska bli så enkelt och förmånligt som möjligt för dig som kund.

Servicen innehåller:

 • Byte av motorolja/oljefilter/packning
 • Säkerhetskontroller
 • Intervalltillägg (t ex kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem)
 • Funktionalitetskontroller

*I vissa fall ingår Dacia Care i privatleasingen. Det är ett service- och reparationsavtal som är ännu bättre för dig som kund. Läs mer om Dacia Care här.


Här säljer vi Dacia för privatleasing

Välkommen att besöka någon av våra Dacia-anläggningar i Gävle, Hudiksvall, Norrtälje och Timrå. Här hjälper våra kunniga Daciasäljare dig med allt som rör Dacia privatleasing. Har du frågor eller vill komma och titta på en bil hjälper de dig gärna. Du hittar kontaktuppgifter, öppettider och mer information om du klickar på respektive ort.

Gävle

Telefon bilförsäljning 026-65 57 00

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Telefon bilförsäljning 0650-54 83 00

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Norrtälje

Telefon bilförsäljning 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Timrå

Telefon bilförsäljning 060-53 56 00

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Jag vill privatleasa en Dacia

Vill du leasa en Dacia kan du kontakta din lokala säljare eller höra av dig till kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50. Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare kontakta dig.

Berättar gärna mer om vilken Dacia du är intresserad av eller om du har några specifika önskemål så kan vi bättre komma med ett anpassat förslag för just dig.


Vanliga frågor om Dacia Privatleasing

Vad ingår i månadskostnaden för Dacia privatleasing?

I den fasta månadsavgiften ingår betalningen (hyran) av bilen samt ett visst antal mil du får köra. Dacia serviceavtal och Dacia Assistans ingår också. Väljer du till Dacia Försäkring räknas det också in i månadsavgiften.

Kontakta oss idag för att räkna ut månadskostnaden för din nya Dacia.

Vad ingår inte i Dacia privatleasing och Dacia Allt i ett?

Exempel på saker som inte ingår i månadskostnaden är drivmedel och fordonsskatt. Eventuella avgifter kopplade till din användning av bilen, exempelvis trängsel- och broavgifter, parkeringsavgifter och böter ingår inte heller.

Hur långt är leasingavtalet för Dacia Privatleasing?

Leasingavtalet löper på tre år, det vill säga 36 månader. Efter det kan du välja en ny Dacia och skaffa leasingavtal på den.

Hur många mil för jag köra?

När du tecknar leasingavtal väljer du hur många mil om året du vill köra. Du kan välja 1000 eller 1500 mil om året. Kör du fler mil än så är det förmånligare att ta ett billån.

Betalar jag något när jag hämtar ut min nya Dacia?

Nej, med Dacia Privatleasing betalar du inget när du hämtar ut bilen. Allt är inräknat i din fasta månadskostnad. Du betalar inte heller någon uppläggnings- eller aviagvift.

Betalar jag något när jag lämnar tillbaks min privatleasade Dacia?

Nej. Om du lämnar tillbaks bilen utan skador, med normalt slitage och du inte kört mer än dina avtalade mil betalar du inget när du lämnar tillbaka bilen.

Vad händer om jag kör fler mil än avtalet säger?

Om du märker att du behöver fler mil än du avtalat för kan du under leasingperioden välja att utöka milantalet och betala en högre månadsavgift. Om du lämnar tillbaks bilen och kört fler mil än avtalet säger betalar du en avgift per mil.

Vad innebär garanterat restvärde?

Att du inte behöver betala något när du lämnar tillbaks bilen förutsatt att den lämnas tillbaks i avtalat skick och att du inte kört fler mil än det som ingår i ditt avtal.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Höjd malusskatt och sänkt bonus – nya regler 2022

Nya regler för Bonus Malus gör att gränsen för hur mycket CO2 en bil får släppa ut sänks. Nya bensin- och dieselbilar blir dyrare att äga.

Vi testar Ford Mustang Mach-E

Häng med när vi provkör Ford Mustang Mach-E. Den flexibla elbilen som är sportig, vansinnigt rolig och perfekt för familjen »

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

Test av Ford Puma – vi provkör den kompakta mildhybriden

Vi testar Ford Puma – en smidig och mångsidig bil som är kul att köra och rymmer mer än man kan tro. Häng med när vi provkör mildhybriden från Ford!

Se alla