Hyundai Ioniq 6

Förstklassig elektrisk sedan

Sofistikerad elbil som bjuder på maximal körglädje

Hyundai Ioniq 6 är en stilren, elektrisk sedan med framträdande design, imponerande säkerhetsfunktioner och ultrasnabb laddning. Den har en beräknad räckvidd på upp till 614 km tack vare dess aerodynamiska exteriör och avancerade drivsystem. Med pulshöjande acceleration och effektfull design bjuder Ioniq 6 på rejäl körglädje – helt utan klimatångest.

Läs mer om Ioniq 6


Ioniq 6 i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Hyundai Ioniq 6 fram.

Hyundai Ioniq 6 – elegant sedan med hög prestanda

Hyundai Ioniq 6 är en stilfull och futuristisk elbil som kombinerar avancerad teknik med stilfull design. Med sin aerodynamiska silhuett och omslutande kupé sätter denna bil både komfort och prestanda i fokus. Oavsett om du pendlar till jobbet eller ger dig ut på längre resor erbjuder Ioniq 6 en körupplevelse som är lika bekväm som den är engagerande.

Ioniq 6:s moderna egenskaper gör intryck samtidigt som du kan njuta av bekymmerfria resor utan avgasutsläpp. Den bjuder på en fulländad upplevelse som både förare och passagerare kan njuta av till fullo.

Bilen levererar också imponerande acceleration och en underhållande samt bekväm körupplevelse. Tillsammans med den långa räckvidden och snabba laddningen är detta en bil som gör varje resa till ett äventyr.

Ultrasnabb laddning och lång räckvidd

Hyundai Ioniq 6 är designad för att maximera din räckvidd. Den kommer med två olika batterialternativ beroende på ditt räckviddsbehov samt finns valbar med fyrhjulsdrift eller bakhjulsdrift. Dess effektiva batterisystem låter dig uppleva optimal snabbladdning vilket minskar din tid vid laddstationen och låter dig tillbringa mer tid på vägarna.

Tack vare den effektiva aerodynamiska designen och den avancerade elektriska drivlinan kan Ioniq 6 köras så långt som 614 km på en enda laddning. Utöver detta kan du njuta av imponerande accelerationsförmåga. Den fyrhjulsdrivna modellen gör 0-100 km/h på bara 5,1 sekunder.

Röd Ioniq 6 parkerad.

Futuristisk design för maximal komfort

Hyundai Ioniq 6 har en stilren exteriör med futuristisk design och aerodynamisk form som ger den ett sofistikerat utseende. Den kombinerar elegans och innovation med slanka linjer och en strömlinjeformad siluett som garanterat fångar ögat.

Interiört bjuder den på en avkopplande upplevelse med den kokongliknande kupén som omfamnar och sätter föraren i fokus. Denna design ger en avslappnande körupplevelse som förstärks ytterligare av den rogivande stämningsbelysningen.

Med Ioniq 6 kan du dessutom imponera lite extra på dina passagerare med Speed Sync Lighting som justerar ljusstyrkan på innerbelysningen baserat på bilens hastighet.

Bilen erbjuder dig det förvaringsutrymme du behöver för att kunna ta med dig allt du vill på resan. I frunken finns ett förvaringsutrymme på upp till 45 liter och det bakre bagageutrymmet rymmer 401 liter. Dessutom kan du smidigt fälla ner det delade baksätet 60/40 eller helt och hållet för att få plats med längre föremål.

Hyundai Ioniq 6 åker på väg i regn

Praktisk säkerhet för en hektisk vardag

Med 5-stjärnigt betyg i säkerhet av Euro NCAP kan du vara säker på att din trygghet på vägen prioriteras. Det avancerade systemet Hyundai Smart Sense använder sig av sensorer, kameror och radarsystem för att övervaka miljön runt bilen och kan exempelvis bromsa automatiskt vid risk för kollission. Perfekt vid högtrafikerade korsningar.

Ioniq 6 är även utrustad med en rad olika funktioner för att öka säkerheten och underlätta körningen. Förarassistanssystemet, Highway Driving Assist, kan hjälpa dig med allt från att kontrollera hastigheten och maximera räckvidden till att assistera dig med filbyten för sömlösa resor.

Läs mer om Ioniq 6 på Hyundais hemsida

Kadir Guzel
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai Ioniq 6

  • Snabb laddning som imponerar
  • 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka
  • Högsta säkerhetsbetyg av Euro NCAP
  • Distinkt och strömlinjeformad design
  • Bekväm och rymlig kupé

Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla