Leveransinformation för din Volvo

Vad kul att du har beställt en ny Volvo av oss på Bilbolaget! Så snart det finns besked om produktionsplats i fabrik för din bil kommer du att kunna se leveransinformation för din nya Volvo här.


Skriv in ditt ordernummer nedan för att se aktuell information och följa din nya bil hela vägen fram till leverans. Har du frågor eller behöver hjälp med något? Kontakta din säljare eller hör av dig till kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Tips för att städa bilen snabbt, smidigt och effektivt

Det är väl ingen som gillar att åka i en skitig bil. Därför har vi gjort en lista med tips på hur du ska städa bilen invändigt på bästa sätt.

Då ska du besikta bilen – regler 2023

När och hur ofta du ska besikta bilen beror på hur gammal den är. Vi berättar vilka regler som gäller och när du ska besikta just din bil.

Fylla på och byta bromsvätska – därför är det viktigt

För att bromsarna ska fungera ordentligt måste du regelbundet byta bromsvätska i bilen. Vi berättar varför och hur ofta du behöver göra det.

Se alla