Hyra bil i Östhammar

Bilbolaget och Hertz i nära samarbete

Hitta din nästa hyrbil hos oss i Östhammar

Ska du hyra bil i Östhammar har du kommit rätt. Vi samarbetar med det populära hyrbilsföretaget Hertz och erbjuder dig kvalitativa och säkra hyrbilar till ett bra pris. Vi har ett stort utbud av modeller och du bokar tryggt med flexibla villkor. Tack vare vårt stora nätverk av hyrbilskontor kan du dessutom hämta bilen hos oss i Östhammar och lämna den på annan ort. Smidigt värre.

Välkommen till Hertz och Bilbolaget i Östhammar!


Hertz biluthyrning i Östhammar

Med en hyrbil från oss och våra vänner Hertz reser du tryggt och bekvämt i de senaste modellerna från exempelvis Volvo, Ford och Renault. Hyr en dag, en vecka eller längre.

Boka din nästa resa idag och känn dig fullständigt trygg på resan med gratis vägassistans och flexibla avbokningsvillkor.

Vad behöver du hyra för bil?

I Östhammar har vi moderna och säkra bilar att hyra. Vi har personbilar i olika storlek så att du kan välja rätt bil för just din resa. Perfekt för både långsemestern eller jobbresan med kollegorna.

Behöver du hyra en större bil, till exempel en skåpbil eller minibuss, är du välkommen till vårt hyrbilskontor i Norrtälje.


Pris för att hyra bil i Östhammar

Priset för att hyra bil hos oss i Östhammar beror på vad du väljer för bil och hur länge du vill hyra den. Vi erbjuder allt från en dags hyra till långtidshyra.

Bäst pris får du när du bokar online via Hertz hemsida. Där kan du boka hyrbil dygnet runt, alla dagar i veckan.

Se pris och boka hyrbil online

Kontaktuppgifter

Här hittar du adress och kontaktuppgifter till vårt hyrbilskontor i Östhammar. Nedan ser du även öppettider.

Hertz Östhammar

Epost hyrbilar@bilbolaget.nu

Telefon 0176-756 00

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Fabriksvägen 10, 742 34 Östhammar

Länk https://bilbolaget.nu/biluthyrning/hyra-bil-osthammar/


Utforska Östhammar med hyrbil

Östhammar är en vacker stad där du kan njuta av fantastisk natur och fina pittoreska kvarter. Med havet som granne finns det alltid något att upptäcka.

Med en hyrbil från oss kan du uppleva Östhammar och dess närliggande orter i den takt det passar dig. För tips på boenden, aktiviteter och annat att se och göra rekommenderar vi ett besök på Visit Roslagens hemsida.

Rent a car in Östhammar

Together with Hertz car rental, we offer high-quality rental cars in Östhammar. Whether you need to rent a car for business or pleasure, we’re here to help.

You can rent the car for a day, a week or longer – the choice is all yours. You can pick it up and drop it off in Östhammar or in a different city in Sweden thanks to our big network of rental offices.

Make a reservation online or give us a call today, we speak English.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Ladda elbil vid åska – så farligt är det

Under sommarmånaderna när åskoväder är mer frekvent ställer sig många elbilsägare frågan: är det säkert att ladda sin elbil i åska? Det berättar vi för dig.

Så lång tid tar det att ladda elbil eller laddhybrid

Lär dig vad som påverkar laddhastigheten och hur du räknar du ut laddtiden för din elbil eller laddhybrid. Inkl. tips för snabbare laddning.

9 tips för att köra bränslesnålt och spara pengar

Att köra bränslesnålt är bra för miljön och din plånbok. Oavsett om bilen körs på diesel eller bensin kan du spara mycket pengar. Vi berättar hur.

Den kompletta guiden till en lyckad husvagnssemester

Här har vi samlat allt som är bra att tänka på inför er husvagnssemester. Kontrollera detta √ Tips på packlista √ Härliga besöksmål √

Se alla