Nya och begagnade Ford hybrider

Här hittar du alla nya och begagnade hybrider/elhybrider från Ford som vi har i lager på alla våra anläggningar.


Aktuella erbjudanden Se alla

Vinterhjältar

Ski Team Edition

Utmana vintern med Ski Team Edition. Oavsett hur ditt vinteräventyr ser ut, har vi en Ford som tar dig dit. Just nu finns våra mest populära modeller som Ski Team Edition. Välkommen in på provkörning!

Möt hösten med din Ford

Gör dig redo för äventyr

Eftermonterad dragkrok, takbox, räcke eller cykelhållare – perfekt både för utflykten eller när som under året då du är i behov av ökad lastvolym. Vi har allt för en spännande höst och vinter!

Ford Focus Active – Ski Team Edition

från 2 595 kr/mån

Focus-upplevelsen är bättre än någonsin med en slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter. En ny och intuitiv 13,2-tums pekskärm i färg som högupplöst visar upp och låter dig interagera med alla funktioner i SYNC 4 systemet.

Se alla

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Ford introducerar en ny elbil – helelektriska Explorer

Ford har presenterat en ny elbil: Explorer. Bilen är byggd på en ren elbilsplattform och kombinerar tysk ingenjörskonst med självsäker amerikansk attityd.

Premiär av nya Volvo EX30 – elektrisk SUV i litet format

Volvo har lanserat sin senaste modell – nya EX30. Se pris, utrustning och häng med när vi granskar bilen i de (återvunna) sömmarna.

Så mycket kostar det att ladda en elbil 2023

Vad kostar det att ladda en elbil? Genom att multiplicera bilens batterikapacitet med kostnaden för elen får du fram svaret. Vi visar hur med enkla exempel.

Test av Volvo XC60 Recharge – vi provkör den populära laddhybriden

Vi provkör den populära laddhybriden Volvo XC60 Recharge T8 och testar vad bilen går för. Se bilder och läs vårt utlåtande här.

Se alla