Sommardäck

Stort utbud, snabba leveranser & hjälp med montering

Köp sommardäck online eller i butik

Behöver du köpa sommardäck till säsongen 2024? Vi har ett stort sortiment av högkvalitativa däck med leverans inom 24 timmar. Vi hjälper dig hitta säkra sommardäck som passar din bil och dina behov. Vi säljer även kompletta sommardäck med fälg och kan givetvis hjälpa till med hjulskifte, montering och balansering i våra däckverkstäder. Du som har Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får rabatt på alla däck och kan dessutom dela upp betalningen räntefritt.


Sommardäck för snabb leverans

Behöver du nya sommardäck? Från och med 1 april är det tillåtet att köra med sommardäck och senast 15 april ska du ha bytt från vinterdäcken, förutsatt att det inte väntas bli vinterväglag, det vill säga.

Hos oss hittar du kvalitetsdäck från bland annat Nokian, Michelin, Continental och Pirelli. Vi har ett stort utbud av sommardäck i olika dimensioner och kan erbjuda leverans inom 24 timmar.

Köper du dina däck av oss hjälper vi dig med montering, balansering och däckskifte i någon av våra däckverkstäder. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Mer om hjulskifte och däckhotell

Hör av dig till oss idag för en kostnadsfri däckkonsultation. Vår utbildade däckpersonal besitter stor kunskap och kan hjälpa dig välja de däck som passar både din bil och ditt behov. Behöver du köpa nya fälgar kan vi givetvis hjälpa dig med det också.

Kontakta oss

Därför ska du köpa dina sommardäck hos oss

  • Stort utbud
  • Leverans inom 24 timmar
  • Hjälp med montering, balansering och skifte
  • Utbildad personal med stor kunskap
  • Kvalitetsdäck från kända varumärken
  • 10% rabatt för dig med Volvo-, Renault- & CarPay-kort
  • Räntefri delbetalning i 4 månader med CarPay

Billigare sommardäck med CarPay

Du som har Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får alltid rabatt på våra sommardäck. Dessutom får du bonus på hela köpesumman och kan dela upp betalningen på fyra månader räntefritt.

Skulle du vilja kan du till och med betala dina däck direkt i mobilen med appen CarPay. Smidigt, billigt och himla bra!

Har du inte CarPay kan du läsa mer och skaffa det kostnadsfritt idag

Har du koll på mönsterdjupet?

Bra mönsterdjup i sommardäcken är avgörande för att du ska få så kort bromssträcka som möjligt och för att bilen ska ge dig bra gensvar vid manövrering.

När du kör slits successivt däckmönstret ner och det är därför du måste byta däck med jämna mellanrum. För att veta när det är dags att köpa nya däck mäter man mönsterdjupet. På sommardäck är minsta tillåtna djup 1,6 mm.

När mätte du ditt mönsterdjup senast?

Däck och originalfälgar

Har du en Volvo, Ford, Renault eller Dacia som du vill köpa sommardäck till eller är du på jakt efter kompletta hjul med originalfälgar? Låt oss hjälpa dig.

Vi har ett stort sortiment av däck och fälgar samt kan givetvis hjälpa till med skiftet. Köper du nya däck till befintliga fälgar kan vi hjälpa till med montering och balansering.

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförslag

Är du på jakt efter nya sommardäck men vet inte riktigt vad du behöver? Vi har ett stort utbud av prisvärda och högkvalitativa däck med olika egenskaper – allt för att du ska kunna hitta de däck som passar ditt behov bäst.

Låt vår kunniga personal bistå dig. Ring din lokala däckverkstad idag så hjälper de dig. Hos oss får du snabbt ett prisförslag och väljer du några av våra däck kan vi leverera dem inom 24 timmar.


Fler däcktjänster

Däckverkstad

Specialister på däck och fälg

I våra däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Däckhotell

Förstklassig däckförvaring

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Hjulskifte

Dags att byta däck?

Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med hjulskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar och kontrollerar alltid däckens skick samt rengör och smörjer alla viktiga delar. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.


Hos oss kan du köpa nya sommardäck

Nedan hittar du öppettider och kontaktinformation till respektive verkstad. Har du några frågor, vill boka tid eller få prisuppgift på nya däck kan du ringa direkt till din lokala däckverkstad eller kontakta kundtjänst via chatten eller telefon 020-50 02 50.

Bollnäs

Telefon verkstad 0278-63 95 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Gävle

Telefon verkstad 026-65 57 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hudiksvall

Telefon verkstad 0650-54 83 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Ljusdal

Telefon verkstad 0651-76 64 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Norrtälje

Telefon verkstad 0176-756 00

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sandviken

Telefon verkstad 026-27 78 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Söderhamn

Telefon verkstad 0270-737 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Timrå

Telefon verkstad 060-53 56 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Uppsala Kungsgatan

Telefon verkstad 018-16 01 00

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Östhammar

Telefon verkstad 0173-109 40

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Nyheter, artiklar och tester Se alla

19 tips – så förbereder du bilen inför vintern

Kör säkert och lagligt i vinter. Bilbolagets experter tipsar om hur du förbereder bilen och vilka produkterna som gör billivet enklare i kylan.

9 tips för att köra bränslesnålt och spara pengar

Att köra bränslesnålt är bra för miljön och din plånbok. Oavsett om bilen körs på diesel eller bensin kan du spara mycket pengar. Vi berättar hur.

Så tolkar du EU:s däckmärkning

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så väljer du rätt sommardäck

Vad ska man tänka på när man ska välja sommardäck till bilen? I den här artikeln delar vår däckexpert med sig av sina bästa tips inför köpet.

Se alla