Bilbolaget Timrå

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Timrå

Här hittar du nya personbilar från Renault och Dacia, transportbilar från Ford och Renault samt begagnade bilar från olika märken. Vill du sälja din bil kan vi även hjälpa dig med det. Vi har en allbilsverkstad som kan ta emot och serva samtliga bilmärken och är auktoriserad verkstad för Renault, Dacia och Volvo samt har en transportbilsverkstad. Vi har också en däck- och glasverkstad som tar emot bilar från alla märken för att byta däck, laga stenskott och byta vindrutor.

Läs mer om vad vi erbjuder i Timrå

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag 11:00 – 15:00

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Timrå. I vår stora bilhall säljer vi nya personbilar från Renault och Dacia samt transportbilar från Ford och Renault. I bilhallen hittar du även kunniga och engagerade säljare samt en kaffemaskin med riktigt gott bjudkaffe.

I Timrå säljer vi även noggrant testade begagnade bilar från flera märken i olika prisklasser. Vi har ett stort utbud av begagnade bilar men skulle du mot förmodan inte hitta drömbilen hos oss kan du istället köpa begagnad bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Timrå med omnejd.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

På vår anläggning i Timrå har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Renault och Dacia har vi allt från batteriladdare och multiliftar till bilschampo och putsdukar.

På Bilbolaget i Timrå har vi en allbilsverkstad som kan ta emot och serva samtliga bilmärken. Vi är även auktoriserad verkstad för Renault, Dacia och Volvo samt har en transportbilsverkstad med experter på transportbilar från Renault och Ford. Klicka här för att boka service eller reparation.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Timrå.

Däckservice

I däckverkstaden i Timrå jobbar kunniga tekniker som utför alla typer av däcktjänster. Här kan du köpa nya däck eller få hjälp med hjulskifte, montering, balansering och hjulinställningar oavsett vad du har för bilmärke. Vi har även ett däckhotell där du kan förvara dina däck.

Skadeverkstad

Har din bil råkat ut för en olycka? Vi kan reparera skador på glas i Timrå och hänvisar alla större skadeärenden till Bilbolagets skadeverkstad i Sundsvall på Enhörningsvägen 22 i Kuben. Där utför de skadebesiktning och hjälper till med plåt- och plastskador.

Glasverkstad

I Timrå hjälper vår bilglasmästare dig laga stenskott eller byta ruta. Vi tar emot bilar från alla märken och kan utföra professionell kalibrering av din vindruta oavsett vad du har för bilmärke. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Tanka

I Timrå har vi en Tankastation på Terminalvägen 4, precis utanför bilhall och verkstad. Där kan du tanka bensin E10, E85 och diesel. Betalar du din tankning med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid bonus och minst 10 öre rabatt/liter.

Vi som arbetar i Timrå

Säljare transportbilar

Per-Olof Westberg

Transportbilssäljare Renault

060-53 56 22

per-olof.westberg@bilbolaget.nu

Rickard Enström

Transportbilssäljare Ford

060-53 56 21

rickard.enstrom@bilbolaget.nu

Personlig servicetekniker Renault och Dacia

William Engström

Personlig servicetekniker

060-53 56 35

william.engstrom@bilbolaget.nu

Anton Holmsten

Personlig servicetekniker

060-53 56 23

anton.holmsten@bilbolaget.nu

Simon Gustafsson

Elbilsspecialist

simon.gustafsson@bilbolaget.nu

Verkstadscoach personbilar
Teknisk coach och kundservice transportbilar
Kundtjänst

Bilar på lager i Timrå Alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Helt nya Renault Kangoo

Från 2 110 kr/mån* med business relax leasing

Jobbar du inne i stan? Då är Kangoo lösningen för dig, med den nya funktionen ”Open Sesame by Renault” (utan B-stolpe). Välj mellan en fast eller svängbar mellanvägg och märk hur väl Kangoo tillgodoser alla dina dagliga behov.

Kampanjer på Renault Megane

Få 27 000 kr i nybilsbonus

Just nu får du upp till 27 000 kr i nybilsbonus när du köper en ny Renault Megane till kampanjpris från 259 900 kr. Om du hellre vill privatleasa din bil så har vi ett erbjudande på 3 720 kr/månad inklusive 3 års service och 3 månaders privatleasingskydd. Självklart ingår 5 års garanti.

Renault ZOE Privatleasing

Privatleasing från 2 690 kr/mån

Elektrifiera din vinter med välutrustade Zoe Zen. Privatleasing inklusive vinterhjul, service & 3 mån leasingskydd. Välkommen på en provkörning och upptäck 100% elektrisk körglädje.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Timrå upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande