Allbilsverkstad

Service och reparation av övriga märken

I vår allbilsverkstad kan vi laga alla bilar

Har du en bil som behöver service eller reparation? Hos oss på Bilbolaget i Timrå har vi en professionell allbilsverkstad vilket innebär att vi kan hjälpa dig oavsett vilken bil du har. Hos oss kan du få hjälp med bland annat service, reparation, skadebesiktning, stenskott och hjulskifte. Våra kunniga mekaniker ser till att din bil kontrolleras och repareras snabbt, tryggt och smidigt.


Vad kostar det?

Kostnaden för service i vår allbilsverkstad varierar beroende på vad du har för modell, hur många mil bilen gått och vad du vill ska ingå. Priset för ett verkstadsbesök varierar beroende på skadans omfattning och vad som behöver repareras.

Vill du veta vad service eller reparation av din bil kommer att kosta? Kontakta oss idag genom att ringa verkstaden på 060-53 56 15 för att få en uppskattad offert.


Upptäck våra populäraste verkstadstjänster

I vår allbilsverkstad kan vi hjälpa dig med verkstadstjänster som service, reparation, skadebesiktning, lagning av skador, glasreparationer och rutbyten samt hjulskifte och däckförvaring oavsett vad du har för bilmärke och modell.

Självklart kan du boka alla tjänster du vill på samma gång och få dem utförda vid ett och samma besök. Har du frågor eller vill veta om vi kan hjälpa dig med just din bil, ring oss idag på 060-53 56 15 så hjälper vi dig.

Glasverkstad

Behöver du laga stenskott eller byta vindruta?

I vår glasverkstad i Timrå jobbar kunniga och erfarna glasmästare. Vi byter rutor på Volvo, Ford, Dacia och Renault och kan hjälpa dig laga stenskott oavsett vad du har för bil. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får högkvalitativa rutor från marknadsledande glastillverkare och att arbetet utförs snabbt och smidigt med rätt utrustning för din bil.

Skadeverkstad i Timrå

Har din bil varit med vid en olycka och fått skador?

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag. I Timrå kan vi hjälpa dig med skadeanmälan, kontakt med försäkringsbolaget, skadebesiktning och reparation – oavsett vad du har för bil.

Däckverkstad i Timrå

I våra moderna däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bl.a. däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Hjulskifte i Timrå

Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med däckskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar – snabbt och smidigt medan du slappnar av med en kopp kaffe. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.

Däckhotell i Timrå

Har du ont om plats för skrymmande hjul i garage eller förråd? Checka in dina däck i vårt däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor du fått på besiktningen. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det sparar du både tid och pengar på eftersom du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Serviceabonnemang

Teckna serviceabonnemang för enkelt och förmånligt bilägande. Med serviceabonnemang betalar du en fast, låg månadskostnad och slipper den höga engångssumman en service innebär. Som en prenumeration alltså, för nya och begagnade Volvo.


Vill du veta mer?

Verkstad

Låt oss ta hand om din bil

I våra verkstäder jobbar högutbildade tekniker med specialkunskaper på just ditt märke. Vi använder alltid originaldelar, den senaste tekniken, programvarorna och utrustningen. Och självklart får du garanti på arbetet.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Tanka

Välkommen att tanka smart

Tanka erbjuder snabb och bekväm tankning och elbilsladdning, dessutom till lägre pris än på bemannade stationer. Betalar du med CarPaykort eller appen CarPay får du alltid minst 10 öre rabatt per liter och du samlar bonus på köpet.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

HVO100 diesel – vad är det för bränsle?

HVO100 är ett drivmedel som är näst intill identiskt med diesel. Vi berättar vilka bilar som kan tanka det och vilka för-och nackdelarna är.

Expertens svar om bilservice – allt du behöver veta

Bilservice är viktigt, det vet vi alla. Men hur ofta ska man göra det, vad ingår och vad kostar det? Det berättar vi för dig.

Kallavfettning – behöver man avfetta bilen innan tvätt?

Kallavfettning är effektiv mot tuff smuts. Men hur ska det användas och behöver man avfetta bilen innan tvätt? Vi reder ut alla frågetecken.

Så löser du vinterns fem vanligaste bilproblem

Under vinterhalvåret är det vanligt att få problem med bilen. Vi tar upp fem av de vanligaste problemen och ger dig tips på hur du löser dem.

Se alla