Allbilsverkstad

Service och reparation av övriga märken

I vår allbilsverkstad kan vi laga alla bilar

Har du en bil som behöver service eller reparation? Hos oss på Bilbolaget i Timrå har vi en professionell allbilsverkstad vilket innebär att vi kan hjälpa dig oavsett vilken bil du har. Hos oss kan du få hjälp med bland annat service, reparation, skadebesiktning, stenskott och hjulskifte. Våra kunniga mekaniker ser till att din bil kontrolleras och repareras snabbt, tryggt och smidigt.


Vad kostar det?

Kostnaden för service i vår allbilsverkstad varierar beroende på vad du har för modell, hur många mil bilen gått och vad du vill ska ingå. Priset för ett verkstadsbesök varierar beroende på skadans omfattning och vad som behöver repareras.

Vill du veta vad service eller reparation av din bil kommer att kosta? Kontakta oss idag genom att ringa verkstaden på 060-53 56 15 för att få en uppskattad offert.


Upptäck våra populäraste verkstadstjänster

I vår allbilsverkstad kan vi hjälpa dig med verkstadstjänster som service, reparation, skadebesiktning, lagning av skador, glasreparationer och rutbyten samt hjulskifte och däckförvaring oavsett vad du har för bilmärke och modell.

Självklart kan du boka alla tjänster du vill på samma gång och få dem utförda vid ett och samma besök. Har du frågor eller vill veta om vi kan hjälpa dig med just din bil, ring oss idag på 060-53 56 15 så hjälper vi dig.

Glasverkstad

Behöver du laga stenskott eller byta vindruta?

I vår glasverkstad i Timrå jobbar kunniga och erfarna glasmästare. Vi byter rutor på Volvo, Ford, Dacia och Renault och kan hjälpa dig laga stenskott oavsett vad du har för bil. Hos oss kan du känna dig trygg med att du får högkvalitativa rutor från marknadsledande glastillverkare och att arbetet utförs snabbt och smidigt med rätt utrustning för din bil.

Skadeverkstad i Timrå

Har din bil varit med vid en olycka och fått skador?

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag. I Timrå kan vi hjälpa dig med skadeanmälan, kontakt med försäkringsbolaget, skadebesiktning och reparation – oavsett vad du har för bil.

Däckverkstad i Timrå

I våra moderna däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bl.a. däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Hjulskifte i Timrå

Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med däckskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar – snabbt och smidigt medan du slappnar av med en kopp kaffe. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.

Däckhotell i Timrå

Har du ont om plats för skrymmande hjul i garage eller förråd? Checka in dina däck i vårt däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det spar både tid och pengar och du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Serviceavtal

Teckna serviceavtal för enkelt och förmånligt bilägande. Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.


Vill du veta mer?

Verkstad

Låt oss ta hand om din bil

I våra verkstäder jobbar högutbildade tekniker med specialkunskaper på just ditt märke. Vi använder alltid originaldelar, den senaste tekniken, programvarorna och utrustningen. Och självklart får du garanti på arbetet.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Tanka

Välkommen att tanka smart

Tanka erbjuder snabb och bekväm tankning till lägre pris än på bemannade stationer. Betalar du din tankning med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt per liter.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så maximerar du din elbils räckvidd på vintern

Ju kallare det är, desto sämre räckvidd får din elbil. Men det finns sätt för dig att maximera räckvidden på vintern. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Diesel- och bensinbilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns några saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Tips inför kontrollbesiktningen – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla