Bilbolaget Uppsala Fyrislund

Nu hittar du oss på Kungsgatan 97

Vi har flyttat. Från 30 april hittar du all vår verksamhet i Uppsala på ett ställe, Kungsgatan 97. Där har vi försäljning av nya och begagnade bilar samt Volvoverkstad som erbjuder allt från service och reparation till hjulskifte och stenskottslagning. Kortfattat finns där allt som tidigare fanns på Fyrislund och lite till. All den trevliga personalen och de kunniga serviceteknikerna är givetvis också där. Välkommen dit!

Till Bilbolaget Kungsgatan


Hur påverkar flytten mig som kund?

Har du varit kund på Bilbolaget Fyrislund kommer det mesta vara sig likt, förutom att du från och med 30 april besöker oss i nya lokaler.

Våra medarbetare jobbar kvar, de har samma kontaktuppgifter, du bokar tid i verkstaden på samma sätt och såväl utbud som priser är de samma.

Nedan svarar vi på några av de vanligaste frågorna om vår flytt till Kungsgatan. Funderar du på något som vi inte svarar på här är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst via chatt, kundtjanst@bilbolaget.nu eller 020-50 02 50.

Vilket datum flyttar ni?

Vi har öppet sista dagen på Fyrislundsgatan 29 april, sedan flyttar vi. Från och med 30 april hittar du oss i våra nya lokaler.

Vad är den nya adressen?

Kungsgatan 97, 753 18 Uppsala

Observera att vårt däckcenter har separat adress: Mältargatan 23, 753 18 Uppsala.

Gäller samma öppettider som tidigare?

Verkstaden på Kungsgatan har öppet 07-16 alla helgfria vardagar. Du kan hämta din bil och nyckel till klockan 18.

För övriga avdelningars öppettider, se information på Kungsgatans anläggningssida.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Telefonnummer och mailadresser till våra medarbetare är de samma. Även telefonnummer till bilförsäljning, butik och verkstad är det samma: 018-16 01 00.

Du kan även kontakta kundtjänst.

På vår hemsida https://bilbolaget.nu/anlaggningar/uppsala-kungsgatan/ hittar du alla kontaktuppgifter.

Jag har mina däck på däckhotellet, vad händer med dem?

De kommer att ligga kvar på Bilbolagets däckhotell i tryggt förvar. Nästa gång det är dags för hjulskifte åker du till Bilbolaget på Kungsgatan istället för Fyrislund. Då har vi flyttat dit däcken och skiftar dem på din bil. Sedan löper allt på som vanligt.

Priset är samma som på Fyrislund.

Jag ska byta däck efter 29/4, hur går jag till väga?

Har du en bokad tid för hjulskifte på Fyrislund efter 29 april flyttas bokningen automatiskt över till Kungsgatan. Istället för att åka på avsedd tid till Fyrislundsgatan åker du alltså till Bilbolaget på Kungsgatan 97.

Är du däckhotellskund och har dina däck på Fyrislund ser vi till att flytta dem till Kungsgatan, så du behöver inte fundera på något. Se till att köra till vår nya adress bara 😉

I övrigt är allt som vanligt, det kostar lika mycket och skiftet går till på samma sätt.

Har du inte bokat en tid för däckbyte kan du göra det på vår hemsida, klicka här och välj Kungsgatan som anläggning. Om du stöter på patrull eller har några frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst.

Jag har en verkstadstid efter 29/4 på Fyrislund, har jag den kvar?

Har du en bokad tid i verkstaden på Fyrislund efter 29 april flyttas den automatiskt över till Kungsgatan. Istället för att åka på avsedd tid till Fyrislundsgatan åker du alltså till Bilbolaget på Kungsgatan 97.

I övrigt är allt som vanligt, det kostar lika mycket och går till på samma sätt. Har du en personlig servicetekniker är det den personen som kommer utföra servicen eller reparationen.

Är du däckhotellskund och har dina däck på Fyrislund ser vi till att flytta dem till Kungsgatan, så du behöver inte fundera på något. Se till att köra till vår nya adress bara 😉

Min bil står på verkstaden och är klar efter 29/4, behöver jag göra något?

Nej, om din bil inte är klar innan flytten tar vi den med oss till Kungsgatan och fortsätter där. När din bil är klar hör vi av oss som vanligt. Den enda skillnaden är att du får hämta den hos oss på Kungsgatan 97 istället.

Jag vill boka tid i verkstaden efter 29/4, hur gör jag?

Du bokar enklast tid i verkstaden på Kungsgatan genom att kontakta din personliga servicetekniker (samma kontaktuppgifter som innan) eller boka online här på hemsidan.

Du kan även ringa till Kungsgatans verkstad på 018-16 01 00. Du kan även kontakta kundtjänst.

Har teknikerna kvar sina kontaktuppgifter?

Ja, du når både verkstaden och din personliga servicetekniker på samma nummer som tidigare.

Kan jag behålla min personliga servicetekniker?

Ja.

Vad händer med mitt serviceavtal/abonnemang?

Ditt avtal/abonnemang kommer att löpa på precis som tidigare med samma villkor. När det är dags för service lämnar du in din bil på Kungsgatan istället för på Fyrislund, annars är allt sig likt.

Varför flyttar ni?

För att göra det enkelt för våra kunder har vi valt att samla all vår verksamhet i Uppsala på samma ställe. Oavsett om du vill köpa en ny Volvo, titta på begagnade bilar eller besöka en Volvoverkstad åker du till samma ställe, Kungsgatan 97.

Givetvis är det också positivt för oss att inte behöva betala för två lokaler. Det gör att vi kan hålla nere priserna för dig som kund.

Välkommen att besöka oss på vår nya adress

Hoppas att vi ses!

Uppsala Kungsgatan

Telefon

Telefon verkstad 018-16 01 00

Telefon bilförsäljning 018-16 01 00

Kungsgatan 97, 753 18 Uppsala