Dacia Jogger

Den sjusitsiga familjebilen

Helt nya Dacia Jogger

Dacia Jogger är en mycket flexibel bil som sticker ut med sin mångsidighet och sitt låga pris. Den kombinerar en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar. Nu har vi öppnat orderböckerna för denna fina bil som lanseras våren 2022.

Läs mer om Dacia Jogger härErbjudanden på Dacia Jogger

Dacia Jogger

Privatleasing från 2 290 kr/månad

Familjebilarnas familjebil. Helt nya Dacia Jogger är en mycket flexibel bil som sticker ut med sin mångsidighet genom att kombinera en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar. Finns som både fem-och sjusitsig. Nu har vi öppnat orderböckerna för denna fina bil som lanseras våren 2022.


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Dacia Jogger, en mycket flexibel familjebil

Helt nya Dacia Jogger, som finns i versioner med fem eller sju normalstora säten, kombinerar komfort och kupéutrymme! Med en rad möjliga konfigurationer kan du utforma den så att den speglar din personlighet.

Njut av praktisk körning
Välkomna upp till fem personer i din helt nya Dacia Jogger! Utöver alla smarta förvaringsutrymmen får du även ett bagageutrymme på 1 819 liter när baksätena är nedfällda.

Njut av resorna som en grupp

De sju normalstora sätena innebär att du kan färdas komfortabelt med vänner eller familj. Även passagerare på andra och tredje sätesraden har gott om plats. Den sjusitsiga versionen av helt nya Dacia Jogger anpassar sig efter dina önskemål! Ta ut den tredje sätesraden och få plats för alla dina saker.

Modulerbara takrejlingar

Ut på tur med familjen? Ägna helgen åt sportande? Ge dig ut på vägarna utan begränsningar! Ta med dig utrustningen antingen direkt på takräcket eller montera en takbox på nolltid. Nu ger vi oss av!

Läsning om utrustningsnivåer, multimedia, teknik, motorer och annan matnyttig information kring Jogger hittar du på Dacias modellsida

Markus Högbom

Märkesansvarig Renault

Fördelar med Jogger

  • Finns med 5 eller 7 normalstora säten
  • Gott om förvaringsutrymme
  • Öppna dörrarna och starta motorn handsfree

Utrustad för din säkerhet

Nya Dacia Jogger är utvecklad med flera säkerhetsfunktioner som parkeringsassistans med sensorer bak och fram samt extra bra sikt med backkamera.

Parkeringsassistans

Döda vinkeln-varnare

Akut nödbromssystem

Farthållare


Bränsleförbrukning vid blandad körning, WLTP CO2 utsläpp (g/km) : 128-130, WLTP Förbrukning, blandad (l/100km) : 5,7Vill du veta mer?

Dacia Privatleasing

Smart och billig privatleasing

Dacia privatleasing är det smarta och enkla sättet att ha bil. Du får en ny bil och betalar bara en fast månadsavgift. I priset ingår bilhyra, antal mil du får köra, service och fri vägassistans. Du har nybilsgaranti under hela perioden och får rabatt på försäkring.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus-systemet innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp bestraffas med en förhöjd fordonsskatt, det vill säga ”malus”, under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

11 myter om elbilar

De har kort räckvidd, är bara för stadsbor och tar lång tid att ladda. Myterna om elbilar är många, men vilka är sanna och vilka är falska? Häng med när vi reder ut några av de vanligaste elbilsmyterna.

Vad är skillnaden mellan Crossover och SUV?

Det finns bilar som ser ut som SUV:ar men som kallas Crossovers eller CUV. Vad är egentligen skillnaden? Knappt tillverkarna vet, verkar det som.

Vad är skillnaden på elbil, laddhybrid och hybrid?

Elbilar, laddhybrider och hybrider har batterier som kan driva bilen. Skillnaden är om de också har en bensin- eller dieselmotor och om de går att ladda.

Köpa diesel- eller bensinbil, vad är bäst?

Ska du köpa ny eller begagnad bil men känner dig osäker på om du ska välja diesel eller bensin? Vi hjälper dig väga de olika motortypernas för- och nackdelar.

Se alla