Dacia Jogger

Den sjusitsiga familjebilen för det låga priset

Flexibel familjebil med fem eller sju platser

Dacia Jogger är en mycket flexibel bil som sticker ut med sin mångsidighet och sitt låga pris. Den nya modellen från Dacia kombinerar en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar. Den är dessutom mjuk, lätt och följsam att köra. Nya Jogger finns med fem eller sju sittplatser och gott om smarta funktioner för att alla i bilen ska åka bekvämt.

Läs mer om Dacia Jogger här


Aktuella erbjudanden på Dacia

Dacia Jogger

Privatleasing från 2 890 kr/månad

Familjebilarnas familjebil. Helt nya Dacia Jogger är en mycket flexibel bil som sticker ut med sin mångsidighet genom att kombinera en kombis mått med en fritidsbils kupéutrymme och en familje-SUV:s fördelar. Finns som både fem-och sjusitsig. Välkommen att boka provkörning!

Nya Duster Extreme

Limited Edition – privatleasing 3 490 kr/mån

I nya Duster Extreme Limited Edition är du redo för alla slags äventyr. Hög markfrigång, 4-hjulsdrift, robust och gott med utrymme för både passagerare och packning.


Dacia Jogger i lager Se alla


Dacia Jogger utrustningsnivåer

Jogger Essential TCE 110 5S

Jogger Comfort TCE 110 5S

Jogger Extreme TCE 110 7S


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Dacia Jogger Extreme

Dacia Jogger, en mycket flexibel familjebil

Dacia Jogger har samma längd som en kombi, ser ut som en SUV och är lika praktiskt som en MPV. Den helt nya modellen från Dacia finns med fem eller sju sittplatser och är så pass rymlig att även vuxna sitter bekvämt på de bakre stolsraderna.

Nya Dacia Jogger är en praktiskt och lättkörd familjebil som kombinerar komfort och rymlighet till ett mycket lågt pris. Bilen mäter 455 cm men känns smidig och enkel att navigera, även på platser där det kan upplevas trångt. Du får dessutom 20 cm markfrigång, något som gör att du med lätthet tar dig fram även på ojämnt underlag och dåliga vägar.

Pigg körupplevelse, låg förbrukning

Dacia Jogger kommer med senaste generationens trecylindriga turboladdade motor på 81 kW. Den bjuder på 110 hk och 200 Nm vridmoment för en pigg och effektiv körupplevelse med bibehållen låg bränsleförbrukning. Bilen är tvåhjulsdriven och har en sexväxlad manuell växellåda.

Dacia Jogger med fem sittplatser
Välj Jogger med fem eller sju sittplatser.

Vad behöver du bilen till idag?

Du kan välja att köpa nya Jogger med fem eller sju säten. Båda de bakre sätesraderna är nedfällbara och möjliga att helt lyfta ur bilen, något som totalt ger dig 64 olika säteskonfigurationer – allt för att du ska få plats med det du behöver. Vill du kan du till och med förvandla Jogger till en skåpbilskombi med ett rejält bagageutrymme på 1 819 liter när alla baksäten är urplockade.

Njut av resorna som en grupp

De sju normalstora sätena innebär att du kan färdas komfortabelt med vänner eller familj. Även passagerare på andra och tredje sätesraden har gott om plats. Är ni bara fem? Ta ut den tredje sätesraden och få 708 liters bagageutrymme med plats för alla dina saker.

Förvandla de vridbara takrailsen till ett vikttåligt takräcke på nya Dacia Jogger.
Från rails till takräcke på under en minut.

Modulerbara takrails

Ska du ut på tur med familjen eller ägna helgen åt sportande? Ge dig ut på vägarna utan begränsningar. Får sakerna inte plats i bilen kan du ta med dig utrustningen genom att förvandla railsen till ett tvärsgående takräcke som klarar upp till 80 kilos vikt. Placera utrustningen direkt på takräcket eller montera en takbox på nolltid.

Markus Högbom

Märkesansvarig Renault

Fördelar med nya Dacia Jogger

  • Finns med 5 eller 7 normalstora säten
  • Oslagbart pris för en så stor familjebil
  • Stora dörröppningar, enkelt att få in bilbarnstol
  • Mjuk och följsam, lätt att köra
  • Öppna dörrarna och starta motorn handsfree

Utrustad för din säkerhet

Nya Dacia Jogger är utvecklad med flera säkerhetsfunktioner som parkeringsassistans med sensorer bak och fram samt extra bra sikt med backkamera.

Parkeringsassistans

Döda vinkeln-varnare

Akut nödbromssystem

Farthållare


Bränsleförbrukning vid blandad körning, WLTP CO2 utsläpp (g/km) : 128-130, WLTP Förbrukning, blandad (l/100km) : 5,7


Vill du veta mer?

Dacia Privatleasing

Smart och billig privatleasing

Dacia privatleasing är det smarta och enkla sättet att ha bil. Du får en ny bil och betalar bara en fast månadsavgift. I priset ingår bilhyra, antal mil du får köra, service och fri vägassistans. Du har nybilsgaranti under hela perioden och får rabatt på försäkring.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

Test av Ford Puma – vi provkör den kompakta mildhybriden

Vi testar Ford Puma – en smidig och mångsidig bil som är kul att köra och rymmer mer än man kan tro. Häng med när vi provkör mildhybriden från Ford!

Höjd malusskatt och sänkt bonus – nya regler 2022

Nya regler för Bonus Malus gör att gränsen för hur mycket CO2 en bil får släppa ut sänks. Nya bensin- och dieselbilar blir dyrare att äga.

Vi testar Ford Mustang Mach-E

Häng med när vi provkör Ford Mustang Mach-E. Den flexibla elbilen som är sportig, vansinnigt rolig och perfekt för familjen »

Se alla