Dacia Sandero

Praktisk och prisvärd småbil

Dacia Sandero är en praktisk småbil som har generöst med utrymme för allt du behöver. Det här är en bil för dig som vill ha en ny bil till begagnatpris, men med högsta driftsäkerhet och enkel körning som tar dig på äventyr dit du vill.

Läs mer om Dacia Sandero här


Aktuella erbjudanden på Dacia

Upplev nya Dacia Sandero Stepway

Privatleasing från 2 590 kr/mån

Sandero Stepway har inte bara ett attraktivt yttre, utan är också fullmatad med teknik. En imponerande siluett, flödande horisontella linjer, en ny karaktäristiskt Y-formad LED-ljussignatur och hög markfrigång.

Upptäck helt nya Dacia Sandero

Privatleasing från 1 990 kr/mån

Nya Sandero har fått sig ett rejält ansiktslyft! Helt ny design, rymligare interiör, den rymligaste i sin klass faktiskt, och utrustad med den senaste tekniken. För att inte tala om hur bekväm den är att köra. Du kommer märka det direkt när du sätter dig bakom ratten. Inget är sig likt i nya Sandero. Förutom det oslagbara priset förstås.

Se alla

Nya och begagnade Dacia Sandero i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Nyhet 2021

Helt nya versioner av Dacia Sandero och Dacia Sandero Stepway är lanserade. Modellerna har ännu mer utrymme och toppmodern teknik och design. Motorerna är effektivare med partikelfilter inom Euro 6-standarder och borgar för en ännu bekvämare färd.

Mycket bil för pengarna

Dacia Sandero är en praktisk småbil med modern tilltalande design som har stora strålkastare och en kromad grill som sticker ut ur mängden. Den har generöst med utrymme för allt du behöver och fem rymliga säten för att underlätta din vardag.

Det här är en bil för dig som vill ha en ny bil till begagnatpris, men med högsta driftsäkerhet och enkel körning som tar dig på äventyr dit du vill. Med Dacia Sandero får du dessutom 3 års nybilsgaranti eller 100 000 km, beroende på vad som infinner sig först.

Interiör och instrumentpanel på Dacia Sandero med en tjej bakom ratten

Säker och bekväm körning

Dacia Sandero är utrustad för att ge dig största komfort och kommer med farthållare och fartbegränsare för att underlätta din körning både i stadstrafik och vid längre körsträckor. Du kan även justera ratten i höjd och djupled.

Fem rymliga säten och goda lastmöjligheter

Dacia Sandero har en av de rymligaste interiörerna i sin kategori, med rejält bagage- och förvaringsutrymme på 328 liter, anpassar den sig till ditt vardagsliv och gör körningen trivsammare. 

Markus Högbom

Märkesansvarig Renault

Fördelar med Sandero

  • Högre takhöjd för enkel i-och urstigning
  • Bränslesnål och pigg motor
  • Farthållare och fartbegränsare
  • Stora lastutrymmen


Utrustad för din säkerhet

Nya Dacia Sandero är utvecklad med flera säkerhetsfunktioner som parkeringsassistans med sensorer bak och fram samt extra bra sikt med backkamera.

Parkeringsassistans

6 Krockkuddar

Automatiskt bromssystem

Automatisk parkeringsbroms


Bränsleförbrukning vid blandad körning, WLTP: 5,3-5,8 l/100 km. CO2-utsläpp, WLTP: 119-131 g/km.


Utforska fler modeller från Dacia

Dacia Sandero Stepway

Stepway är en rymlig allroundbil som är utrustad för att förenkla din vardag. Den har en högre markfrigång vilket gör det enkelt för dig att stiga in och ut ur bilen. Med extra mycket tillval kan du anpassa Stepway helt efter dina önskemål och behov.

Läs mer om Dacia Sandero Stepway

Terrängkörning i öppet landskap Dacia Duster

Dacia Duster

Prisvinnande robust SUV som har det du kräver för att ta dig fram på ditt äventyr oavsett väder eller vägförhållanden. Med alla stora valmöjligheter som tillkommer, kan du göra Dacia Duster till precis den bil du drömmer om.

Läs mer om Dacia Duster


Vill du veta mer?

Dacia Privatleasing

Smart och billig privatleasing

Dacia privatleasing är det smarta och enkla sättet att ha bil. Du får en ny bil och betalar bara en fast månadsavgift. I priset ingår bilhyra, antal mil du får köra, service och fri vägassistans. Du har nybilsgaranti under hela perioden och får rabatt på försäkring.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Vi testar Ford Mustang Mach-E

Häng med när vi provkör Ford Mustang Mach-E. Den flexibla elbilen som är sportig, vansinnigt rolig och perfekt för familjen »

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

Test av Ford Puma – vi provkör den kompakta mildhybriden

Vi testar Ford Puma – en smidig och mångsidig bil som är kul att köra och rymmer mer än man kan tro. Häng med när vi provkör mildhybriden från Ford!

Höjd malusskatt och sänkt bonus – nya regler 2022

Nya regler för Bonus Malus gör att gränsen för hur mycket CO2 en bil får släppa ut sänks. Nya bensin- och dieselbilar blir dyrare att äga.

Se alla