Dacia personbilar

Dacia har ett litet utbud personbilar, men de har stor bredd i vad de erbjuder – från små och smidiga bilar till stora familjebilar med plats för sju. Prisbilden är dessutom oslagbar, Dacia erbjuder några av de absolut billigaste bilarna i Sverige idag. Våra kunniga säljare hjälper dig gärna hitta den Dacia som passar dina behov bäst, och vi hjälper givetvis till med allt från skräddarsydd finansiering och försäkring till förmånligt serviceavtal.


Upptäck Dacias prisvärda modeller

Klicka på respektive modell för att läsa mer, se bilder och mycket annat.

Småbil

Sandero

Sandero Stepway

SUV/Crossover

Sandero Stepway

Duster

Familjebil

Jogger


Erbjudanden på Dacia

Helt nya Dacia Duster

Privatleasing 3 890 kr/mån

Framgångssagan Duster har sålts i över 2 miljoner exemplar. Nu är generation 3 här! Helt nya Duster är lika mångsidig och kapabel som tidigare, men med en helt ny självsäker design!

Dacia Jogger

Privatleasing från 2 990 kr/mån

Sveriges billigaste 7-sitsiga bil att privatleasa. Vinterhjul & Dacia 3-års serviceavtal ingår vid köp eller billån av en Jogger 7-sits! Dacia Jogger är utrustad med den senaste tekniken från Dacia noch finns både med bensinmotor eller som hybrid.

Dacia Sandero

Privatleasing från 1 990 kr/mån

Dacia Sandero är en modern och attraktiv stadsbil. Europas mest sålda bil till privatpersoner sen 2017. En redig bil, för redigt folk.

Sandero Stepway

Privatleasing från 2 490 kr/mån

Stepway är stadsbilen med oslagbar prisvärdhet, en robust och mångsidig crossover med genomtänkt komfort.

Se alla

Senast inkomna Dacia i lager


Praktiska och robusta bilar till bästa pris

Dacia erbjuder stilsäkra och trendiga modeller, men utan en massa onödigt lull-lull. Självklart utrustade med tillförlitliga och välbeprövade tekniska lösningar, alltid till ett fullkomligt oslagbart pris.

Under femton år har de skakat om och förändrat bilmarknaden i grunden. Hur de lyckas? En perfekt blandning av enkelhet, insyn och tillgänglighet. Hos Dacia är allt klart och tydligt hela vägen från val av modell, till pris, ägande och underhåll.

Du som väljer att köra Dacia kan lita på att du gör det bästa valet. Ett val att känna sig nöjd med eftersom det betyder att du har valt kvalitet, driftsäkerhet, snygg design och utmärkt komfort – till marknadens lägsta pris.

Varför ska man välja Dacia?

  • Smarta – prisvärda bilar som ger dig pengar över till annat.
  • Enkla – smidigt bilägande och bra villkor, med enkelt utformade bilar som tar dig dit du vill.
  • Pålitliga – robusta bilar med beprövad teknik från Renault.
  • Rymliga – stora lastmöjligheter och generösa kupéer med gott om plats för alla.

Bilar för den prismedvetne

Väljer du en personbil från Dacia får du en ny bil till begagnat pris som håller bra kvalitet och har stora utrymmen.

Dacia har fyra modeller: Sandero, Sandero Stepway, Jogger och Duster. Sandero är en mindre bil som är smidig och billig att äga. Stepway är något större, det är en crossover som kombinerar det bästa hos småbilar och SUV:ar. Jogger är en pålitlig familjebil med fem eller sju sitplatser och maximerad takhöjd för god lastbarhet. Duster å sin sida är en prisvinnande SUV som har allt som krävs för att du ska ta dig fram i både svår terräng och i stadstrafik.

Oavsett vilken av Dacias modeller du väljer får du en billig, kvalitativ bil som går i ur och skur och tar dig fram dit du vill. Dessutom får du pengar över till annat i livet.


Här säljer och servar vi Dacia

Välkommen att besöka någon av våra Dacia-anläggningar. Du hittar aktuella öppettider samt kontaktuppgifter till säljare, verkstad och butik om du klickar på respektive ort.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Bli kontaktad av en bilssäljare

Är du intresserade av att skaffa en Dacia eller har du några frågor? Fyll i formuläret och berätta mer så hör en av våra kunniga bilssäljare av sig till dig.


Vill du veta mer?

Dacia Privatleasing

Smart och billig privatleasing

Dacia privatleasing är det enkla sättet att ha bil på. Du får en ny bil och betalar bara en månadsavgift – inget billån, ingen kontantinsats. I priset ingår även service, vägassistans, nybilsgaranti under hela perioden och du får rabatt på försäkringen.

Försäkringar

Trygghet för dig och din bil

Att köpa bil är ett stort beslut. Lika stort är beslutet att välja försäkringsbolag. Vi erbjuder försäkringsalternativ som är anpassade för din bil och ger dig stor trygghet. Vi har specialanpassade bilförsäkringar för Volvo, Renault, Ford och Dacia.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november 2022) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Test av Dacia Jogger: ”Världens bästa bil för priset”

Vi har provkört nya Dacia Jogger, en billig familjebil med plats för upp till sju personer. Den imponerar med flexibla egenskaper och förvånansvärt mycket komfort för pengarna.

Dacia Duster Facelift

Dacia Duster har fått en facelift med ny design, mer teknik och äntligen automatlåda. Läs mer, se alla uppdateringar och provkör den idag.

Se alla