Hyundai i20

En modern och mångsidig bil

Perfekta bilen för stadslivet

Hyundai i20 är en stilren och lättkörd stadsbil, perfekt för dig som värdesätter både komfort och smidighet. Med flera säkerhetsfunktioner, avancerad teknik och modern design erbjuder den en utmärkt körupplevelse både i stan och på motorvägen. Detta är den lagom stora bilen som passar både den lilla familjen, paret och ensamresenären.

Läs mer om i20


i20 i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Hyundai i20 på väg.

Hyundai i20 – den praktiska vardagsbilen

Hyundai i20 erbjuder ett kompakt yttre tillsammans med ett rymligt inre. Tack vare den kombinationen kommer denna citybil tillgodose alla dina behov. Bilens toppmoderna säkerhetsteknik, dess bekväma säten och den effektiva motorn ger dig dessutom en trygg resa som andas både komfort och prestanda.

Hyundai i20 har funnits i snart två decennium och den prisvinnande modellen visar tydligt att en småbil kan vara såväl praktisk som trygg och rolig att köra.

Det är lätt att förstå varför i20 är en populär bil bland både små familjer och ensamma äventyrare. Denna mångsidiga vardagsbil är nämligen en perfekt följeslagare oavsett om du ska köra skytteltrafik mellan träningar eller om du ska åka på en bekväm weekendresa med vänner.

Två olika motoralternativ

Hyundai i20 kommer som standard med en bränsleeffektiv bensinmotor tillsammans med en manuell växellåda. Tack vare denna kombination får du en körupplevelse som ger dig optimal kraft och full kontroll, oavsett om du kör i stan eller på landsväg.

Bilen går även att välja som mildhybrid, då utrustad med automatväxellåda. Denna version ger dig maximal effektivitet och prestanda samt ännu bättre bränsleekonomi. Utmärkt för den kostnadsmedvetne. Dessutom minskar CO2-utsläppen vilket känns lite extra bra i magen.

Hyundai i20 parkerad i stan.

Kompakt men rymlig

Hyundai i20 är en precis lagom stor bil som passar perfekt både till vardags och för weekendresan. Trots bilens relativt kompakta yttre erbjuder den gott om utrymme för både dig, dina passagerare och era tillhörigheter.

Med cirka 350 liters bagageutrymme och en kompakt exteriör är i20 den ultimata bilen när du både vill kunna manövrera i trånga städer och få plats med handlingskassar.

Bilen som håller dig säker på vägen

För att du ska få en så säker och bekväm resa som möjligt är i20 utrustad med en rad avancerade säkerhetssystem. Tack vare dessa kan du både känna dig trygg i att du alltid håller hastighetsbegränsningarna och att bilen varnar om du kör utanför körfältet.

Du blir dessutom varnad för eventuellt korsad trafik bakom bilen så att du med enkelhet kan ratta in och ut ur trånga parkeringsplatser.

Läs mer om i20 på Hyundais hemsida

Victor Kempas
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai i20

  • Mångsidig stadsbil
  • Två olika motoralternativ
  • Avancerade säkerhetssystem
  • Bekväm teknik
  • Lagom stor

Hyundai i20 N

Hyundai i20N är den sportiga vardagsbilen som är skapad för att ge dig puls. Med imponerande effekt, optimal prestanda och avancerad säkerhetsteknik kommer i20 N se till att du får en sportig upplevelse både på banan och vägen.

Med turboladdad bensinmotor och en 6-stegad manuell växellåda kombinerar bilen banbrytande prestanda med modern komfort. Motorn levererar en omedelbar respons som är svår att inte förälska sig i.

Få offert på i20 N


Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Hyundais modeller

Vilken blir din favorit?

Hyundai har ett stort utbud av prisvärda modeller. Du hittar bland annat SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar och kompakta citybilar. Gemensamt för samtliga är att de erbjuder hög komfort, klassledande säkerhet och smart teknik.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla