Hyundai Nexo

Effektiv vätgasbil för alla äventyr

Kraftfull och futuristisk vätgas-SUV

Hyundai Nexo är SUV:en för dig som prioriterar kraftfull prestanda, effektivitet och komfort. Med imponerande teknik och rymlig interiör blir varje resa en fröjd, vare sig du pendlar till jobbet eller åker på längre resor. Denna vätgasbil levererar optimal energieffektivitet och låg bränslekonsumtion för bekymmerfria resor.

Läs mer om Nexo


Nexo i lager Se alla


Be om offert

Be om offert
Hyundai Nexo på väg.

Hyundai Nexo – vätgasbil med maximal prestanda

Nexo är en unik SUV som kombinerar avancerad teknik och futuristisk design med fantastisk räckvidd. Bilen drivs av vätgas som omvandlas till el genom bränsleceller för en bekymmerfri körning utan koldioxidutsläpp. Samtidigt imponerar den med ett toppmodernt säkerhetssystem för en trygg färd på vägarna.

Hyundai Nexo är perfekt för dig som vill ha en pålitlig, välutrustad familjebil med hög komfort och säkerhet. Denna vätgasbil har en stilren design och imponerande prestanda. På en enda tank kan den ta sig så långt som upp till 666 km.

Denna avancerade SUV erbjuder en utsläppsfri körupplevelse som kombinerar innovation, stil och prestanda. Dess kraftfulla bränslecellsystem garanterar en jämn och tyst körupplevelse medan den aerodynamiska formen och de stilrena linjerna fångar ögat.

Futuristisk och imponerande design

Hyundai Nexo erbjuder förstklassig komfort och smarta funktioner som gör varje resa säkrare och bilen enklare att köra. Med en rymlig, elegant och funktionell interiör med avancerad teknik är allt inom räckhåll för dig i förarsätet. Den stilrena mittkonsolen gör även att du bekvämt och säkert kan justera alla inställningar utan att behöva ta ögonen från vägen.

Nexos strömlinjeformade och moderna design kommer garanterat att imponera. Den eleganta exteriören är noggrant optimerad för att skapa bästa möjliga bränsleekonomi. Med tillval som panoramasoltak kan du maximera intrycket ytterligare samtidigt som du kan njuta av en ökad känsla av rymd.

Hyundai Nexo åker fram på väg.

Marknadsledande räckvidd och prestanda

Hyundai Nexo har marknadens bästa räckvidd och prestanda när det gäller vätgasbilar. Den bjuder på en räckvidd om drygt 66 mil och med rekordhög bränslecellseffektivitet står denna bil i en klass för sig. För att göra tankningen extra smidigt kan du enkelt se vilka stationer som erbjuder vätgas med hjälp av navigationssystemet.

Bilen har dessutom genomgått diverse köldtester för att säkerställa bibehållen prestanda vid låga temperaturer. Denna vätgasbil imponerar och levererar effektivitet vid så låga temperaturer som 30 minusgrader – även i Sverige kan du känna dig trygg med din bils prestanda under vinterhalvåret.

Trygghet på vägen

Säkerheten är i toppklass med bilens banbrytande säkerhetssystem som assisterar dig på vägen. Med hjälp av kollisionsvarnarfunktionen som minskar risken för olyckor kan du känna dig trygg vid till exempel högtrafikerade korsningar. När systemet har identifierat en risk för olycka kan bilen bromsa automatiskt för att skydda dig och dina passagerare.

För extra smidiga resor kan du även låta bilen sköta parkeringen själv med fjärrstyrd parkering, utan att någon är i bilen. Den kan också köra ut igen så att det blir lätt för dig att komma in. Smisigt va?!

Läs mer om Nexo på Hyundais hemsida

Vill du veta mer om vätgastekniken och hur det fungerar? Kolla in vår artikel om vätgasbilar här.

Victor Kempas
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai Nexo

  • Sofistikerad design
  • Marknadsledande räckvidd
  • Bibehållen prestanda vid låga temperaturer
  • Smarta säkerhetsfunktioner
  • Fjärrstyrd parkering

Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Hyundais modeller

Vilken blir din favorit?

Hyundai har ett stort utbud av prisvärda modeller. Du hittar bland annat SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar och kompakta citybilar. Gemensamt för samtliga är att de erbjuder hög komfort, klassledande säkerhet och smart teknik.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Vätgasbil – vad är det och hur fungerar de?

En vätgasbil är i grund och botten en elbil med grym effektivitet som inte behöver laddas, men hur fungerar dem? Det förklarar vi för dig.

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

Se alla