Bilbolagets bildelsbutiker

Reservdelar och tillbehör till Volvo, Ford, Renault och Dacia

Bildelsbutiker med tillbehör, reservdelar och annat till bilen

I våra bildelsbutiker hittar du reservdelar och tillbehör till Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vi säljer högkvalitativa originaldelar och tillbehör noga anpassade för att fungera perfekt till din bil. I våra butiker hittar du bildelar, tillbehör och andra bra att ha-saker till bilen, till exempel spolarvätska, motorolja och batteriladdare. Våra butiker finns på 10 orter, från Norrtälje i söder till Timrå i norr.

Hitta din närmaste bildelsbutik


Högkvalitativa reservdelar och biltillbehör

I våra bildelsbutiker hittar du originaldelar till Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vi har ett stort utbud av bildelar hemma på lager och kan beställa allt direkt från tillverkarnas fabriker och lager. Vad du än letar efter för originaltillbehör till din Volvo, Ford, Renault eller Dacia kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss idag för prisuppgift.

Mer än bara bildelar

I våra butiker hittar du mycket mer än bara reservdelar. Vi har allt från små nyckelbatterier och torkarblad till LED-ramper och takboxar. Vi har även förbrukningsvaror såsom spolarvätska, motorolja och glykol samt produkter för bilvård, bland annat textilrengöring, fönsterputs och putsdukar för bilens interiör. Vår kunniga bildelspersonal har dessutom lång erfarenhet och kan det mesta om bilar, så tveka inte att be dem om hjälp om du funderar på något.

Hjälp att montera fasta tillbehör

Har du en Volvo, Ford, Renault eller Dacia som du vill montera till exempel dragkrok, sidosteg eller en frontbåge på? Behöver du installera motorvärmare eller alkolås kanske? Vi hjälper dig i våra verkstäder.

Kontakta oss idag för prisuppgift inkl. installation.

Hitta tillbehören till din bil

Vill du i lugn och ro surfa runt och leta efter tillbehör till din bil? Inga problem. Nedan har vi länkat till Volvo, Ford, Renault och Dacias tillbehörsbutiker. Där hittar du alla tillbehör som finns tillgängliga från tillverkaren för just din bilmodell.

Hittar du det du söker kontaktar du din lokala Bilbolaget-butik så beställer vi hem produkten utan extra kostnad. Du hämtar och betalar sedan din vara direkt i vår butik. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom bonus på köpet.

Inget CarPay-kort? Skaffa det idag. Det är helt kostnadsfritt och du får rabatt och bonus från första kronan.

Tillbehör till Volvo

Behöver du köpa en reservdel eller tillbehör till din Volvo? Vi har ett stort utbud av mindre reservdelar och tillbehör i våra butiker och kan även beställa produkter direkt från Volvo.

Vi kan hjälpa dig med bland annat gummimattor, sportpedaler, cykelhållare, takboxar, skyddsgaller, hundburar, bilbarnstolar och mycket annat till din Volvo. Hos oss kan du även beställa dragkrok, motorvärmare och andra fasta tillbehör som vår verkstad kan hjälpa dig installera eller montera.

Se Volvos tillbehörssortiment

Tillbehör till Renault

I våra butiker kan du köpa reservdelar och tillbehör till Renault personbilar, elbilar och transportbilar. Vi har ett litet utbud av reservdelar i våra butiker men kan beställa hem alla originaldelar och tillbehör som Renault har.

Vi kan hjälpa dig med bland annat låsmuttrar, stolsöverdrag, lasthållare, tyg- eller gummimattor, cykelställ, solgardiner och mycket annat till din Renault. Du kan även beställa dragkrok, motorvärmare och andra fasta tillbehör som teknikerna i våra Renault-verkstäder kan hjälpa dig montera.

Se Renaults tillbehörskatalog

Tillbehör till Dacia

I våra butiker kan du köpa reservdelar och tillbehör till Dacia. Vi har ett litet utbud av reservdelar i våra butiker men kan beställa hem alla originaldelar och tillbehör som Dacia erbjuder.

Vi kan hjälpa dig med bland annat takräcken, bagagerumsmattor, stöldskyddsbultar, cykelhållare, nummerskyltsfäste, vindavvisare, gummigolvmattor och mycket annat till din Dacia. I våra Dacia-verkstäder kan du få hjälp att montera fasta tillbehör som beställs via oss, exempelvis dragkrok och motorvärmare.

Se utbudet i Dacias tillbehörskatalog

Tillbehör till Ford

Hos oss kan du köpa reservdelar och tillbehör till Ford personbilar och transportbilar. Vi har ett litet utbud av reservdelar och tillbehör i våra butiker och kan även beställa produkter direkt från Ford.

Vi kan hjälpa dig med bland annat laddkablar, flakskydd, lastgaller, bagagerumsmattor, takboxar, insynsskydd, hundburar och mycket annat till din Ford. I Norrtälje och Sundsvall är vi verkstad för Ford, där kan du få hjälp att montera fasta tillbehör du beställt via oss.

Se hela Fords tillbehörskatalog


Våra bildelsbutiker

Här hittar du din närmaste Bilbolaget bildelsbutik och verkstad. Vill du beställa eller få prisuppgift på tillbehör kan du kontakta din lokala butik. Vill du beställa tillbehör och få det monterat kontaktar du istället verkstaden direkt. För fler kontaktuppgifter, öppettider och mer information, klicka på respektive anläggningsbild.

Bollnäs

Telefon butik 0278-63 95 00

Telefon verkstad 0278-63 95 00

Hantverkargatan 3, 821 10 Bollnäs

Gävle

Telefon butik 026-65 57 00

Telefon verkstad 026-65 57 00

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Telefon butik 0650-54 83 00

Telefon verkstad 0650-54 83 00

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Telefon butik 0651-76 64 00

Telefon verkstad 0651-76 64 00

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Telefon butik 0176-756 00

Telefon verkstad 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Telefon butik 026-27 78 00

Telefon verkstad 020-50 02 50

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Sundsvall

Telefon butik 060-18 08 00

Telefon verkstad 060-18 08 00

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Söderhamn

Telefon butik 0270-737 00

Telefon verkstad 0270-737 00

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn

Timrå

Telefon butik 060-53 56 00

Telefon verkstad 060-53 56 00

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Östhammar

Telefon butik 0173-109 40

Telefon verkstad 0173-109 40

Fabriksvägen 10, 742 34 Östhammar

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Därför ska du välja Volvo originalservice Classic

Det finns många fördelar med att serva sin Volvo hos en auktoriserad märkesverkstad, även när den börjar ha några år på nacken. Det behöver inte vara dyrare än på en icke auktoriserad verkstad och du får så mycket mer värde för pengarna.

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Har du problem med din AC?

Har du problem med din AC, exempelvis att den kyler dåligt, att den inte kyler alls eller att det luktar unket när du startar den? Vi berättar vad det kan bero på och vad man gör åt saken.

Låt oss berätta hur viktig din vindruta är

Din vindruta bjuder på mer än bara vacker utsikt. Den är en förutsättning för att aktiv körfältshjälp, avståndskontroll och autobroms ska fungera som det är tänkt.

Se alla