Verkstad och service för Hyundai

Välkommen till en auktoriserad Hyundaiverkstad

Det finns många fördelar med att välja oss som auktoriserad Hyundaiverkstad när du ska serva eller laga din Hyundai. Våra tekniker är specialister på Hyundai och har därför de bästa förutsättningarna för att ta hand om din bil. Vi arbetar bara med Hyundai originaldelar och erbjuder dig alltid det lilla extra. Låt oss ta hand om din Hyundai i vår verkstad och se till att den fortsätter att fungera säkert och pålitligt, år efter år.

Hitta närmaste verkstad


Anledningar att välja en Hyundaiverkstad

  • Alltid originaldelar
  • Utbildade Hyundai-specialister
  • Personlig servicetekniker
  • 1 års fri vägassistans ingår
  • Din nybilsgaranti bibehålls
  • Maximerar bilens andrahandsvärde
  • Service anpassad efter din bil

Hyundai originalservice, anpassad för just din bil

Att serva din Hyundai hos en auktoriserad verkstad är det bästa sättet att hålla bilen i toppskick och behålla dess värde. Våra specialutbildade tekniker följer alla föreskrifter från fabriken och använder endast originaldelar med tvåårig garanti.

Vid varje servicetillfälle ser vi till att alla viktiga funktioner kontrolleras och fungerar som de ska. På så sätt kan du känna dig trygg med att din Hyundai förblir säker och pålitlig under hela sin livslängd.

Genom att välja Hyundai service försäkrar du dig om ett bekymmersfritt bilägande. Vi erbjuder skräddarsydd service baserad på bilens ålder och miltal, vilket håller din unika Hyundai-garanti giltig.

Boka service idag

Prisvärd service för dig vars bil fyllt 5

Hyundai Service 5+ är skräddarsydd för dig med en Hyundai som är äldre än fem år, oavsett om du har en elbil eller fossilbil. Våra specialutbildade tekniker använder endast originaldelar, vilket garanterar att din bil håller högsta kvalitet och säkerhet.

Regelbunden service är viktig för att bibehålla bilens prestanda och vår omfattande kontroll inkluderar allt från oljebyte till inspektion av bromsar, däck och viktiga vätskor. Givetvis förlängs också Hyundai vägassistans i ett år, något som kan kännas tryggt när din bil börjar bli lite äldre.

Trots vår höga standard är kostnaden jämförbar med andra verkstäder.

Boka Hyundai Service 5+

Välj en Hyundai-verkstad för reparationer och garanterad kvalitet

När din Hyundai behöver reparation är det bäst att vända sig till en auktoriserad Hyundai-verkstad. Vi hanterar allt från motorproblem och elektriska fel till bromsbyten och underhåll av klimatanläggningar.

Våra specialutbildade tekniker använder endast originaldelar, vilket säkerställer att din bil presterar optimalt och håller samma höga kvalitet som när den var ny. Dessutom kommer de alltid med två års garanti.

Att välja en auktoriserad Hyundai-verkstad innebär också att du får tillgång till våra specialisters stora kunskapsbas och de senaste uppdateringarna från Hyundai. Detta gör att vi kan identifiera och åtgärda problem snabbare och mer effektivt.

Vad kostar service eller reparation?

Kostnaden för Hyundai originalservice varierar beroende på vad du har för modell, hur många mil bilen gått och vad du vill ska ingå.

Vi utför inga reparationer och byter inte ut några ytterligare delar utan ditt godkännande. På så sätt har du som bilägare alltid full koll på den slutgiltiga kostnaden för din service.

Priset för ett verkstadsbesök varierar beroende på felets omfattning och vad som behöver repareras. Kontakta kundtjänst via chatt eller telefon 020-50 02 50 för att få ett prisförslag.

Så betalar du

I våra verkstäder kan du betala med bank- eller kreditkort, CarPay och Swish. Vi tar ej kontanter.

Om du betalar med CarPay samlar du bonuspoäng på hela summan. Vissa verkstadstjänster blir till och med billigare med CarPay. Dessutom kan du dela upp betalningen räntefritt på fyra månader. Smidigt va?

Extra trygghet ingår: alltid förnyad vägassistans

Efter varje utförd originalservice förlängs Hyundai vägassistans i ytterligare ett år. Tjänsten innebär att vi hjälper dig så fort du får problem med din bil, dygnet runt, både i Sverige och utomlands.

Skulle olyckan vara framme kan du vara säker på att din bil transporteras till en auktoriserad Hyundai-verkstad där du får alla fördelar du är van vid.

Till skillnad från hos många andra bilmärken kan du som Hyundai-ägare upprätthålla assistansprogrammet under hela bilens livstid. Se bara till att serva bilen, enligt modellens serviceintervall, på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer om Hyundai assistans

Få service-påminnelse direkt i mobilen

I appen minHyundai hittar du massor av viktig information om din bil. Där får du automatiska påminnelser om service och underhåll direkt i mobilen, vilket hjälper dig att hålla din bil i toppskick.

I appen har du snabb tillgång din digitala servicehistorik och möjlighet att enkelt kontakta kundtjänst eller vägassistans. Appen erbjuder även exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna från Hyundai.

Appen finns där du laddar hem appar, sök på minHyundai.

Vi säljer Hyundai reservdelar

Behöver du köpa Hyundai reservdelar till din bil? Vi har ett stort utbud av originalreservdelar som kan skickas eller hämtas hos oss i Gävle eller Sundsvall.

Oavsett om du ska lämna in din bil på verkstad eller vill göra jobbet själv är det klokt att välja originaldelar. De är skapade av din biltillverkare och anpassade efter deras djupa kunskap om din bil.

Därmed kan du känna dig trygg med att din Hyundai kommer att fortsätta leverera maximal prestanda och säkerhet, även efter en reparation.

Kontakta oss för att köpa Hyundai originaldelar

Få fler saker åtgärdat samtidigt

Vi har ett stort utbud av verkstads- och servicetjänster för dig och din Hyundai. Dessa kan bokas separat eller samtidigt som du lämnar in bilen på service.

Då slipper du köra fram och tillbaks flera gånger och du kan känna dig trygg med att din Hyundai fått alla fel och brister åtgärdade.

För att boka flera verkstadstjänster samtidigt, kontakta kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50.

Glasverkstad

Har du fått ett stenskott eller en spricka i rutan? Vi hjälper dig laga eller byta vindrutan snabbt och enkelt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för din Hyundai.

Hyundai skadeverkstad

En olycka händer så lätt. Från och med september kan vi hjälpa dig i vår skadeverkstad med plåt-, lack- och plastskador. Vi har korta väntetider och samarbetar med de flesta försäkringsbolag.

Däckverkstad

Har du fått punktering, behöver byta däck eller har problem kopplade till din bils däck? Välkommen att boka en tid i någon av våra däckverkstäder. Vi erbjuder bland annat hjulskifte, montering & balansering samt hjulinställning. Du kan även köpa nya däck och fälgar till din Hyundai hos oss.

Däckhotell

Har du dåligt med plats för din Hyundais hjul i garage eller förråd? Checka in dem i vårt däckhotell så tar vi hand om dina däck. Det blir enkelt och smidigt. När däcken är redo för en ny säsong på vägarna hjälper vi dig med hjulskiftet medan du njuter av en god kopp kaffe.

Här servar och reparerar vi Hyundai

Vi har verkstad för Hyundai i Sundsvall. Från och med september 2024 öppnar vi även Hyundai-verkstad i Gävle. Klicka på respektive ort för att läsa mer, se öppettider och hitta kontaktuppgifter till tekniker.

Gävle

Telefon verkstad 026-65 57 00

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Så viktigt är det att byta olja i bilens automatväxellåda

Även automatlådan i bilen behöver service och oljebyte. Detta för att undvika allvarliga fel och kostsamma reparationer. Vår expert förklarar hur.

Expertens svar om bilservice – allt du behöver veta

Bilservice är viktigt att göra, det vet vi alla. Men hur ofta ska man göra det, vad ingår och vad kostar det? Det berättar vi för dig.

Så laddar du bilbatteriet säkert – och på rätt sätt!

Märker du att musten har gått ur bilbatteriet? Då kan det vara dags att ladda det. Vi berättar hur du laddar bilbatteriet på rätt sätt.

Sex anledningar till att ratten vibrerar eller bilen skakar

Upplever du vibrationer i ratten eller skakar bilen när du kör? Vi berättar vad det kan bero på och vad du ska göra när du hittat felet.

Se alla