Renault Optimalservice

Prisvärd service för äldre Renaultbilar

Samma höga kvalitet, till ett lägre pris

Renault Optimalservice är en lite enklare service – till ett billigare pris – som är särskilt anpassad för Renaultbilar som är 5 år eller äldre. Renault Optimalservice inkluderar oljebyte och byte av oljefilter samt noggranna och omfattande kontroller enligt Renaults serviceprotokoll.


Vad kostar Renault Optimalservice?

Pris från 1625 kronor

Kostnaden för en Optimalservice varierar beroende på vad du har för Renault-modell, hur många mil bilen gått, vilken service du vill göra och vad du vill ska ingå. För prisuppgift, kontakta kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50.

Sluta inte ta hand om din Renault

Ju äldre din Renault blir, desto större blir behovet av kontroller och åtgärder. Samtidigt vet vi att de flesta vill lägga mindre pengar på bilen ju äldre den blir. Därför finns Renault Optimalservice. Ett prisvärt serviceerbjudande för dig som vill få kvalitetsservice och originalstämpel i serviceboken till ett lågt pris.

Fördelar med Renault Optimalservice

  • Prisvärd kvalitetsservice
  • Kontroller för din trygghet
  • Mekaniker specialiserade på Renault
  • Servicegaranti på arbetet i ett år
  • Stämpel i serviceboken

Serviceavtal för äldre Renault

Serviceavtal är inte bara för nya bilar. Det är en trygghet även för dig som har en bil som är äldre än 5 år. Med ett serviceavtal för din Renault delar du upp kostnaden månadsvis. Det borgar för att din bil håller i kvalitet så att du kan njuta av att göra utflykter med den.

Du väljer själv vad du vill ska ingå i serviceavtalet och vilka tjänster du vill lägga till. Vad sägs om årlig service, hjulskifte och däckhotell? Enklare kan det knappast bli.

Läs mer om serviceavtal


Optimalservice: lite enklare, mycket billigare

Renaults Optimalservice är prissatt så lågt för att du inte ska behöva lägga tid på att leta efter ett bättre erbjudande. Det är ju hela idén med den auktoriserade Renaultverkstan – att vi kan hjälpa dig med allt gällande din bil – och alltid till mycket konkurrenskraftiga priser.

Rätt stämpel i serviceboken ger ökat försäljningsvärde

När det är dags för dig att byta ut din Renault, kommer du upptäcka att du får fler och bättre betalande intressenter, om din servicebok är fylld med stämplar från din Renaultverkstad. Efter utförd Optimalservice får din servicebok samma stämpel som efter en Renault Originalservice.

Service av utbildade Renaultmekaniker

Våra Renaultmekaniker är kunniga och utbildade för att ge den bästa servicen till Renaultbilar. Det säger sig självt att ingen annan bilmekaniker kan lika mycket om din Renault som en Renaultmekaniker. När du lämnar in din Renault hos oss på Bilbolaget kan du tryggt luta dig tillbaks och låta någon annan göra jobbet.

Fler verkstadstjänster för dig med en äldre Renault

Ibland behöver man göra mer än bara en service. Vi har ett stort utbud av verkstadstjänster som passar dig som har en äldre Renault. Allt kan givetvis bokas separat, men varför inte passa på när du ändå lämnar in din Renault på service?

För att boka flera verkstadstjänster på en och samma dag kontaktar du kundtjänst via telefon 020-50 02 50 eller i chatten här på hemsidan.


Däckverkstad

I våra moderna däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Däckhotell

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Skadeverkstad

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det spar både tid och pengar och du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Glasverkstad

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt, tryggt och går snabbt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för just din bil. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.


Här utför vi Renault Optimalservice

Gävle

Telefon 020-50 02 50

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hudiksvall

Telefon 020-50 02 50

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Ljusdal

Telefon 020-50 02 50

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Norrtälje

Telefon 020-50 02 50

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sandviken

Telefon 020-50 02 50

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Timrå

Telefon 020-50 02 50

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Tvätta inte bilen på gatan

Är det förbjudet att tvätta bilen på garageuppfarten och kan man få böter för att tvätta bilen på gatan? Svaret på båda frågorna är ’nja’.

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

19 tips – så förbereder du din bil inför vintern

Kör säkert och lagligt i vinter. Bilbolagets experter tipsar om hur du förbereder bilen och vilka produkterna som gör billivet enklare i kylan.

9 tips för att köra bränslesnålt

Att köra bränslesnålt är bra för miljön och din plånbok. Oavsett om bilen körs på diesel eller bensin kan du spara pengar. Vi berättar hur »

Se alla