Renault Optimalservice

Prisvärd service för äldre Renaultbilar

Renault kvalitetsservice, till ett lägre pris

Renault Optimalservice är en lite enklare service, till ett billigare pris, som är särskilt anpassad för Renaultbilar som är 5 år eller äldre. Renault Optimalservice inkluderar oljebyte och byte av oljefilter samt noggranna och omfattande kontroller, allt enligt Renaults serviceprotokoll.

Boka nu


Vad kostar Renault Optimalservice?

Pris från: 1 625 kronor

Kostnaden för en Optimalservice varierar beroende på vad du har för Renault-modell, hur många mil bilen gått, vilken service du vill göra och vad du vill ska ingå.

För prisuppgift, kontakta kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50.

Sluta inte ta hand om din Renault

Ju äldre din Renault blir desto större blir behovet av kontroller och åtgärder. Samtidigt vet vi att de flesta vill lägga mindre pengar på bilen ju äldre den blir.

Därför finns Renault Optimalservice. Ett prisvärt serviceerbjudande för dig som vill få kvalitetsservice och originalstämpel i serviceboken till ett lågt pris.

Fördelar med Renault Optimalservice

  • Prisvärd kvalitetsservice
  • Kontroller för din trygghet
  • Mekaniker specialiserade på Renault
  • Servicegaranti på arbetet i ett år
  • Stämpel i serviceboken

Optimalservice: lite enklare, mycket billigare

Renaults Optimalservice är prissatt så lågt för att du inte ska behöva lägga tid på att leta efter ett bättre erbjudande. Det är ju hela idén med den auktoriserade Renaultverkstan – att vi kan hjälpa dig med allt gällande din bil – och alltid till mycket konkurrenskraftiga priser.

Stämpel i serviceboken ger ökat försäljningsvärde

När det är dags för dig att byta ut din Renault, kommer du upptäcka att du får fler och bättre betalande intressenter, om din servicebok är fylld med stämplar från din Renaultverkstad.

Efter utförd Optimalservice får din servicebok samma stämpel som efter en Renault Originalservice.

Service av utbildade Renaultmekaniker

Våra Renaultmekaniker är kunniga och utbildade för att ge den bästa servicen till Renaultbilar. Det säger sig självt att ingen annan bilmekaniker kan lika mycket om din Renault som en Renaultmekaniker.

När du lämnar in din Renault hos oss på Bilbolaget kan du tryggt luta dig tillbaks och låta någon annan göra jobbet.

Fler verkstadstjänster för dig med en äldre Renault

Ibland behöver man göra mer än bara en service. Vi har ett stort utbud av verkstadstjänster som passar dig som har en äldre Renault. Allt kan givetvis bokas separat, men varför inte passa på när du ändå lämnar in din Renault på service?

För att boka flera verkstadstjänster på en och samma dag kontaktar du kundtjänst via telefon 020-50 02 50 eller i chatten här på hemsidan.

Däckverkstad

I våra däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Däckhotell

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Skadeverkstad

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor du fått på besiktningen. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det sparar du både tid och pengar på eftersom du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Glasverkstad

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt och går snabbt. Vi är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för din bil. Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Här utför vi Renault Optimalservice

Klicka på respektive ort för att se öppettider och fler kontaktuppgifter.

Bollnäs

Telefon verkstad 0278-63 95 00

Hantverkargatan 3, 821 10 Bollnäs

Gävle

Telefon verkstad 026-65 57 00

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Hudiksvall

Telefon verkstad 0650-54 83 00

Kullbäcksvägen 1, 824 30 Hudiksvall

Ljusdal

Telefon verkstad 0651-76 64 00

Kyrkogatan 9, 827 30 Ljusdal

Norrtälje

Telefon verkstad 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sandviken

Telefon verkstad 026-27 78 00

Gävlevägen 88, 811 40 Sandviken

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Söderhamn

Telefon verkstad 0270-737 00

Flygvägen 4, 826 39 Söderhamn

Timrå

Telefon verkstad 060-53 56 00

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Expertens svar om bilservice – allt du behöver veta

Bilservice är viktigt, det vet vi alla. Men hur ofta ska man göra det, vad ingår och vad kostar det? Det berättar vi för dig.

Så laddar du bilbatteriet på rätt sätt

Märker du att musten har gått ur bilbatteriet? Då kan det vara dags att ladda det. Vi berättar hur du laddar bilbatteriet på rätt sätt.

Sex anledningar till att ratten vibrerar eller bilen skakar

Upplever du vibrationer i ratten eller skakar bilen när du kör? Vi berättar vad det kan bero på och vad du ska göra när du hittat felet.

Bogsera bilen – regler och tips för bogsering

Är du osäker på vilka regler som gäller vid bogsering? Vi berättar vilka lagar du måste följa och ger tips för en smidigare bogsering.

Se alla