Demobilar

Gör ett fynd idag

Nästan ny bil till ett lägre pris

En demobil är en bil vi haft i vår utställning eller som på annat sätt använts för att visa upp en viss modell. Bilarna är ofta välutrustade med populära tillval och har kraftfulla motorer. De har gått få mil, blivit väl omhändertagna och har fortfarande nybilsgarantin kvar. Eftersom vi lämnar generösa rabatter får du väldigt mycket bil för pengarna när du köper en demobil från oss på Bilbolaget.

Vi säljer demobilar från Volvo, Renault, Dacia, Hyundai och Ford.


Demobilar i lager


Vad är en demobil?

En demobil är en bil som vi på Bilbolaget har haft för att visa upp en viss modell från Volvo, Hyundai, Renault, Dacia eller Ford. De kan till exempel ha stått som uppvisningsbil i någon av våra bilhallar, använts som provkörningsbil eller tillhört en säljare.

Det är helt enkelt bilar som använts för att demonstrera det fina med just den modellen. Därför är dessa bilar ofta utrustade med kraftfulla motorer och många populära tillval.

Vi försöker byta demobilar regelbundet, men istället för att skicka tillbaka dem kan du få köpa en. Till ett bra pris såklart, för de är ju ändå begagnade (även om de känns och ser ut som nya).

Eftersom vi byter bilarna regelbundet har de demobilar vi lägger ut till försäljning fortfarande nybilsgaranti kvar. De har i regel gått få mil och har självklart blivit omhändertagna på allra bästa sätt.

Fördelar med att köpa demobil

  • Nästan ny bil
  • Ofta välutrustade
  • Lågt miltal
  • Nybilsgaranti
  • Bra pris

Så fungerar det

Eftersom bilen är begagnad (fast egentligen nästan ny) säljer vi den till ett lägre pris. Alla våra demobilar till salu finns listade här på hemsidan. Hittar du en bil du gillar gör du klokt i att höra av dig till oss direkt eftersom det är först till kvarn som gäller.

Då bilarna ibland fortfarande används reserverar vi oss för miltalet. Kontakta oss för aktuell mätarställning och för att säkerställa att bilen finns på plats innan du besöker oss.

Väl på plats får du givetvis provköra bilen om du vill det. I övrigt går det till precis som vid en vanlig bilaffär. Vi pratar, tittar på eventuella tillbehör, kommer överens och signerar avtal. Den enda skillnaden är att du kan känna dig lite extra nöjd när du lämnar oss, eftersom du just gjort ett riktigt fynd.


Vill du veta mer?

Privatleasing

Enkel privatleasing på Bilbolaget

När du privatleasar väljer du en ny eller begagnad bil och betalar en månadskostnad för att köra den. I avgiften ingår det antal mil du får köra samt fri service och fri vägassistans, så du behöver inte oroa dig för oväntade utgifter. Du behöver inte heller betala någon kontantinsats eller låna pengar.

Finansiering

Förmånliga avtal på billån & leasing

Ska du köpa ny eller begagnad bil erbjuder vi förmånlig finansiering tillsammans med trygga banker. Du får ett tydligt finansieringsförslag anpassat efter ditt behov och vi ordnar allt snabbt och enkelt. Vill du istället leasa bilen går det lika bra.

Fordonsskatt

Så mycket ska du betala i bilskatt

Fordonsskatt är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Ägaren ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla