Demobilar

Gör ett fynd idag

Nästan ny bil, till ett lägre pris

En demobil är en bil vi haft i vår utställning eller som på annat sätt använts för att visa upp en viss modell. Bilarna är ofta är välutrustade, har kraftfullare motorer och har blivit väl omhändertagna. De har gått få mil och har fortfarande nybilsgarantierna kvar. Eftersom vi lämnar väldigt generösa rabatter får du väldigt mycket bil för pengarna när du köper en demobil från oss på Bilbolaget.

Vi säljer demobilar från Volvo, Renault, Dacia och Ford.


Demobilar i lager


Vad är en demobil?

En demobil är en bil som vi på Bilbolaget har haft för att visa upp en viss modell från Volvo, Renault, Dacia eller Ford. De kan till exempel ha stått som uppvisningsbil i någon av våra bilhallar, använts som provkörningsbil eller tillhört en säljare. Det är helt enkelt bilar som använts för att demonstrera det fina med just den modellen. Därför är dessa bilar ofta utrustade med kraftfulla motorer och många populära tillval.

Vi försöker byta demobilar regelbundet, men istället för att skicka tillbaka dem vill vi erbjuda dem till dig. Till ett bra pris såklart, för de är ju ändå begagnade (även om de känns och ser ut som nya). Eftersom vi byter bilarna regelbundet har de bilar vi lägger ut till försäljning fortfarande nybilsgarantierna kvar. De har i regel gått få mil och har självklart blivit omhändertagna på allra bästa sätt.

Fördelar med att köpa demobil

  • Nästan ny bil
  • Ofta välutrustade
  • Lågt milantal
  • Nybilsgaranti
  • Bra pris

Så fungerar det

Eftersom bilen är begagnad (fast egentligen nästan ny) säljer vi den till ett lägre pris. Alla våra demobilar till salu finns listade här på hemsidan. Hittar du en bil du gillar gör du klokt i att höra av dig till oss direkt eftersom det är först till kvarn som gäller.

Då bilarna ibland fortfarande används reserverar vi oss för miltalet. Kontakta oss för aktuell mätarställning och för att säkerställa att bilen finns på plats innan du besöker oss.

Väl på plats får du givetvis provköra bilen om du vill det. I övrigt går det till precis som vid en vanlig bilaffär. Vi pratar, tittar på eventuella tillbehör, kommer överens och signerar avtal. Den enda skillnaden är att du kan känna dig lite extra nöjd när du lämnar oss, eftersom du just gjort ett riktigt fynd.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

11 myter om elbilar

De har kort räckvidd, är bara för stadsbor och tar lång tid att ladda. Myterna om elbilar är många, men vilka är sanna och vilka är falska? Häng med när vi reder ut några av de vanligaste elbilsmyterna.

Så mycket roligare (och säkrare) blir din Volvo efter en Polestar optimering

Vem vill inte ha en bil som är rolig, pigg, säker och reagerar snabbt? David, Kim och Mattias på Bilbolaget i Gävle berättar hur mycket roligare din Volvo faktiskt blir efter en Polestar optimering.

Vad är skillnaden mellan Crossover och SUV?

Det finns bilar som ser ut som SUV:ar men som kallas Crossovers eller CUV. Vad är egentligen skillnaden? Knappt tillverkarna vet, verkar det som.

Därför ska du välja Volvo originalservice Classic

Det finns många fördelar med att serva sin Volvo hos en auktoriserad märkesverkstad, även när den börjar ha några år på nacken. Det behöver inte vara dyrare än på en icke auktoriserad verkstad och du får så mycket mer värde för pengarna.

Se alla