Demobilar

Gör ett fynd idag

Nästan ny bil, till ett lägre pris

En demobil är en bil vi haft i vår utställning eller som på annat sätt använts för att visa upp en viss modell. Bilarna är ofta välutrustade, har kraftfullare motorer och har blivit väl omhändertagna. De har gått få mil och har fortfarande nybilsgarantierna kvar. Eftersom vi lämnar väldigt generösa rabatter får du väldigt mycket bil för pengarna när du köper en demobil från oss på Bilbolaget.

Vi säljer demobilar från Volvo, Renault, Dacia och Ford.


Demobilar i lager


Vad är en demobil?

En demobil är en bil som vi på Bilbolaget har haft för att visa upp en viss modell från Volvo, Renault, Dacia eller Ford. De kan till exempel ha stått som uppvisningsbil i någon av våra bilhallar, använts som provkörningsbil eller tillhört en säljare. Det är helt enkelt bilar som använts för att demonstrera det fina med just den modellen. Därför är dessa bilar ofta utrustade med kraftfulla motorer och många populära tillval.

Vi försöker byta demobilar regelbundet, men istället för att skicka tillbaka dem vill vi erbjuda dem till dig. Till ett bra pris såklart, för de är ju ändå begagnade (även om de känns och ser ut som nya). Eftersom vi byter bilarna regelbundet har de bilar vi lägger ut till försäljning fortfarande nybilsgarantierna kvar. De har i regel gått få mil och har självklart blivit omhändertagna på allra bästa sätt.

Fördelar med att köpa demobil

  • Nästan ny bil
  • Ofta välutrustade
  • Lågt milantal
  • Nybilsgaranti
  • Bra pris

Så fungerar det

Eftersom bilen är begagnad (fast egentligen nästan ny) säljer vi den till ett lägre pris. Alla våra demobilar till salu finns listade här på hemsidan. Hittar du en bil du gillar gör du klokt i att höra av dig till oss direkt eftersom det är först till kvarn som gäller.

Då bilarna ibland fortfarande används reserverar vi oss för miltalet. Kontakta oss för aktuell mätarställning och för att säkerställa att bilen finns på plats innan du besöker oss.

Väl på plats får du givetvis provköra bilen om du vill det. I övrigt går det till precis som vid en vanlig bilaffär. Vi pratar, tittar på eventuella tillbehör, kommer överens och signerar avtal. Den enda skillnaden är att du kan känna dig lite extra nöjd när du lämnar oss, eftersom du just gjort ett riktigt fynd.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Höjd malusskatt och sänkt bonus – nya regler 2022

Nya regler för Bonus Malus gör att gränsen för hur mycket CO2 en bil får släppa ut sänks. Nya bensin- och dieselbilar blir dyrare att äga.

Tvätta inte bilen på gatan

Är det förbjudet att tvätta bilen på garageuppfarten och kan man få böter för att tvätta bilen på gatan? Svaret på båda frågorna är ’nja’.

Vi testar Ford Mustang Mach-E

Häng med när vi provkör Ford Mustang Mach-E. Den flexibla elbilen som är sportig, vansinnigt rolig och perfekt för familjen »

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

Se alla