Ford Bronco

En SUV med ohämmad personlighet

Nya Bronco är en robust SUV med ohämmad personlighet

Ford Bronco kombinerar egenskaperna hos en personbil och ett terrängfordon för att ge dig maximal framkomlighet och körglädje både on och off road. Denna robusta SUV från Ford har genomgått extrem hållbarhetstestning av Built Wildᵀᴹ. Den är byggd med förmåga och innovativ design i sin kärna och ger dig spännande körning – varje dag. Bronco är alltid redo för äventyr och erbjuder friluftsentusiaster de senaste uppdateringsbara teknologierna.

Läs mer om Ford Bronco


Be om offert
Blå Ford Bronco kör så ojämn landsväg - inga problem för den här bilen.

Ford Bronco tar sig fram överallt

Tack vare det avancerade körsystemet med lägena G.O.A.T (Go Over Any Terrain) kan du enkelt tackla även de mest utmanande väglagen*. Tillsammans med grovmönstrade däck och ett höghastighetsfjädringssystem klarar Ford Bronco utan ansträngning vilken utmaning du än ställs inför.

Designad med samma frihet i åtanke som upplevs bakom ratten. Du kan anpassa din Bronco SUV för varje äventyr. Avtagbara tak och dörrar¹ kompletteras av ditt val av praktiska tillbehör, såsom takräcke, förbereder dig för den ultimata utomhusupplevelsen.

En 2,7-liters V6-bensinmotor med dubbelturbo och en 10-växlad automatlåda ger nya Bronco ultimat prestanda.

Ford Bronco parkerad vid vattendrag.

Vattenvadning

Bronco har inga problem att forcera översvämmade vägar. Med ett imponerande vaddjup på upp till 850 millimeter är den lika kapabel i vatten som på torra land.

För den moderna äventyraren

Ta vägen som är mindre trafikerad medan du fortfarande är uppkopplad. Ford Bronco är utrustad med intelligent SYNC4²,som manövreras via en 12” pekskärm. Du kan också njuta av ett B&O Premium Sound System med 10 högtalare, perfekt anpassat för ditt road trip-soundtrack.

Elektronisk fyrhjulsdrift

Broncos intelligenta fyrhjulsdrift anpassar kontinuerligt kraften som skickas till framhjulen, för optimalt vridmoment och maximal kontroll i alla terrängförhållanden. Med Trail Turn Assist minskar Ford Bronco svängradien med upp till 40%. Med en imponerande markfrigång på upp till 262 mm hanterar Bronco alla underlag.

Röd Ford Bronco med nedfällt tak.

Löstagbart tak

Broncos lätta, löstagbara takpaneler kan enkelt lossas och tas bort, för en öppen vy av världen utanför. Dörrarna kan också lossas, tas bort och förvaras i lastutrymmet när du vill njuta av omgivningen.

360 graders kamera

360-kameran hjälper dig att bli mer medveten om din omgivning. Flera kameror placerade runt fordonet används för att visa en heltäckande vy av området kring bilen, sett ur fågelperspektiv. Också praktiskt när du manövrerar runt knepiga hinder.

Bronco har flera funktioner som hjälper till att hålla dig säker på vägen. Till exempel adaptiv farthållare, körfältshållningssystem och automatiska helljus.

Ikoniska detaljer

Hitta subtila hänvisningar till Broncos ikoniska arv med Bronco-emblem placrade på flera platser på bilen.

Niclas Persson

Fordsäljare i Sundsvall

Fördelar med Ford Bronco

  • Anpassningsbar
  • Tar sig fram överallt
  • Många säkerhetssystem
  • Löstagbart tak och dörrar

Terrängkörning utan särskilt tillstånd är olagligt i Sverige enligt Terrängkörningslagen (1975:1313)

Borttagning av dörrar endast för terrängbruk på privata vägar. Kontrollera lokala föreskrifter. Att ta bort dörrarna från fordonet kommer att påverka skyddet som dörrarna ger och kan påverka säkerhetssystemets prestanda.


Vill du veta mer?

Ford privatleasing

För ett enkelt bilägande

Ford privatleasing är enkelt, tryggt och bekvämt. Du betalar en månadskostnad som baseras på den bil och körsträcka du valt. I månadsavgiften ingår dessutom service och du slipper betala kontantinsats. När avtalet är slut lämnar du bara tillbaks bilen. Smidigt va?!

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nyhet: Renault lanserar ny modell, SUV-coupén Rafale

Möt nya Renault Rafale. En sportig SUV-coupé med Formel1-inspirerad hybriddrivlina och fler hästar än vi vanligtvis ser hos en Renault. KUL!

Så lång tid tar det att ladda en elbil eller laddhybrid

Lär dig vad som påverkar laddhastigheten och hur du räknar du ut laddtiden för din elbil eller laddhybrid. Inkl. tips för snabbare laddning.

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Billån och kontantinsats – så köper du bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Se alla