Ford Bronco

En SUV med ohämmad personlighet

Nya Bronco är en robust SUV med ohämmad personlighet

Ford Bronco kombinerar egenskaperna hos en personbil och ett terrängfordon för att ge dig maximal framkomlighet och körglädje både on- och off-road. Denna robusta SUV från Ford har genomgått extrem hållbarhetstestning av Built Wildᵀᴹ. Den är byggd med förmåga och innovativ design i sin kärna och ger dig spännande körning – varje dag. Bronco är alltid redo för äventyr och erbjuder friluftsentusiaster de senaste uppdateringsbara teknologierna.

Läs mer om Bronco


Be om offert
Blå Ford Bronco kör så ojämn landsväg - inga problem för den här bilen.

Ford Bronco tar sig fram överallt

Tack vare det avancerade körsystemet med lägena G.O.A.T (Go Over Any Terrain) kan du enkelt tackla även de mest utmanande väglagen*. Tillsammans med grovmönstrade däck och ett höghastighetsfjädringssystem klarar Ford Bronco vilken utmaning du än ställs inför utan ansträngning.

Du kan anpassa din Bronco SUV för varje äventyr. Avtagbara tak och dörrar kompletteras av ditt val av praktiska tillbehör, såsom takräcke, vilket förbereder dig för den ultimata utomhusupplevelsen.

En 2,7-liters V6-bensinmotor med dubbelturbo och en 10-växlad automatlåda ger nya Bronco ultimat prestanda.

Elektronisk fyrhjulsdrift

Broncos intelligenta fyrhjulsdrift anpassar kontinuerligt kraften som skickas till framhjulen för optimalt vridmoment och maximal kontroll i alla terrängförhållanden. Med en imponerande markfrigång på upp till 262 mm hanterar Bronco alla underlag med enkelhet.

Med Trail Turn Assist minskar Ford Bronco svängradien med upp till 40 procent vilket gör modellen lättmanövrerad även i väldigt trånga utrymmen.

Ford Bronco parkerad vid vattendrag.

För den moderna äventyraren

Ford Bronco är utrustad med intelligenta SYNC4-systemet som manövreras via en stor pekskärm eller röstkommando. Du kan också njuta av ett B&O Premium Sound System med 10 högtalare, perfekt anpassat för ditt road trip-soundtrack.

Bronco har inga problem att forcera vare sig leråkrar, översvämmade vägar eller djupa dypölar. Med ett imponerande vaddjup på upp till 850 millimeter är den lika kapabel i vatten som på torra land.

Löstagbart tak

Broncos lätta, löstagbara takpaneler kan enkelt lossas och tas bort, för en öppen vy av världen utanför. Dörrarna kan också lossas, tas bort och förvaras i lastutrymmet när du vill njuta av omgivningen**.

Röd Ford Bronco med nedfällt tak.

360-graders kamera

360-kameran hjälper dig att bli mer medveten om din omgivning. Flera kameror placerade runt fordonet används för att visa en heltäckande vy av området kring bilen, sett ur fågelperspektiv. Också praktiskt när du manövrerar runt knepiga hinder.

Bronco har flera funktioner som hjälper till att hålla dig säker på vägen. Till exempel adaptiv farthållare, körfältshållningssystem och automatiska helljus.

Våra säljare berättar:

Bruksbil för gården eller en riktigt fet bil i stan. Nya Ford Bronco ger dig både och. Det är en riktigt rolig bil att köra med moderna funktioner för en fullkomlig körupplevelse.

Den anpassningsbara karaktären som Bronco erbjuder är en garanti för att du som förare ska kunna ta med dig bilen på alla äventyr.

Niclas Persson

Fordsäljare i Sundsvall

Fördelar med Ford Bronco

  • Anpassningsbar
  • Smidig och lättkörd
  • Tar sig fram ÖVERALLT
  • Många säkerhetssystem
  • Löstagbart tak och dörrar

Bad ass har fått ett nytt förnamn

Vill du se exakt hur grym Ford Bronco är? Inför lanseringen i Europa tog en Ford-anställd med sig en stunt driver ut i obyggden för att testa vad den här vilda SUV:en går för. Den blir skitig, det låter som att den ska gå sönder och det ser helt omöjligt ut – men inget stoppar Ford Bad ass Bronco.

*Terrängkörning utan särskilt tillstånd är olagligt i Sverige enligt Terrängkörningslagen (1975:1313)
**Borttagning av dörrar endast för terrängbruk på privata vägar. Kontrollera lokala föreskrifter. Att ta bort dörrarna från fordonet kommer att påverka skyddet som dörrarna ger och kan påverka säkerhetssystemets prestanda.


Vill du veta mer?

Förmåns- och tjänstebilar

Vi hjälper företag och förare välja rätt

Företagare, bilansvarig eller förare – vi hjälper dig välja rätt förmånsbil eller tjänstebil till företaget. Se vårt stora utbud av person- och transportbilar och få hjälp av kunniga rådgivare idag. Med oss som tjänstebilspartner blir er arbetsdag enkel.

Fordonsskatt

Så mycket ska du betala i bilskatt

Fordonsskatt är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Ägaren ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

CarPay Business företagskort

För företagare och anställda

CarPay Business är betaltjänsten med kort och app som gör det enklare att hantera resor och inköp i tjänsten. Välj ett av våra tre trygga företagskort och skapa rätt ekonomiskt handlingsutrymme för just dina medarbetare.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Skillnaden på förmånsbil, tjänstebil och personalbil

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar.

TCO för tjänstebil – därför är kalkylen så viktig

TCO är ett sätt att beräkna alla kostnader för företagets bilinnehav. TCO-kalkylen hjälper dig välja den mest kostnadseffektiva tjänstebilen.

Se alla