Ford E-Transit

Säker, uppkopplad och helt elektrisk

Elektrisk skåpbil med 40 mils räckvidd

Ford E-transit är en elektrisk skåpbil som kombinerar god lastkapacitet med de miljömässiga och ekonomiska fördelarna en elbil för med sig. Med E-Transit får du upp till 15 m3 lastutrymme och på en laddning kan du köra upp till 402 km i stadstrafik*. Den eldrivna transportbilen finns i två höjd- och två längdvariationer och du kan transportera en last på upp till 1 470 kg. Med smarta funktioner som en elektrisk sidoskjutdörr och bakdörrar i full höjd blir i- och urlastning lekande lätt.

Läs mer om Ford E-Transit


Ford E-Transit i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Upptäck eldrivna Ford E-Transit

Ford E-Transit är en eltransportbil med stor lastkapacitet och upp till 40 mils räckvidd. Den eldrivna skåpbilen finns i två olika storlekar och kan anpassas helt efter ditt företags behov. Den bjuder på en tyst, följsam och pigg körupplevelse helt utan avgasutsläpp och har dessutom prisats för sin säkerhet.

Ford E-Transit är det senaste tillskottet i Fords växande familj med elektriska fordon. Med detta inleds en ny era för den ikoniska Transit-skåpbilen. Den batteridrivna skåpbilen med 400 volt och 67 kWh är utformad för att hjälpa ditt företag att blomstra samtidigt som den uppfyller hållbarhetsmålen och klarar en körsträcka på upp till 402 km på en enda laddning vid stadskörning.

Anpassa E-Transit för din verksamhet.

E-Transit är tillgänglig både som skåp och enkelhytt chassi. Batteriet sitter under huvuddelen av fordonet för att maximera utrymmet. Skåpversionen, som finns i två höjd- och längdvarianter, ger dig mellan 9,5 och 15,1 m3 tillgängligt lastutrymme där du kan transportera en last på upp till ca 1 470 kg. Och med en elektrisk sidoskjutdörr och bakdörrar i full höjd med infällda spotlights som tillval är det enkelt att komma åt din last.

Många fördelar med en eldriven skåpbil

Det finns många fördelar med att välja en eldriven transportbil till företaget. Förutom den miljömässiga vinningen kan en elbil också sänka företagets kostnader rejält. Dels är det mycket billigare att ladda fordon med el än att tanka dem, dels är servicekostnaderna mycket lägre jämfört med dieselfordon. Dessutom bjuder Ford E-Transit på en mycket tystare och behagligare körupplevelse, samt lite extra go när du trycker på gaspedalen.

Att ladda Ford E-transit är mycket enkelt. Med en laddbox kan du enkelt ladda hemma, på jobbet eller vid någon av alla offentliga laddstationer runt om i Sverige. Med DC snabbladdning tar det bara cirka 34 minuter att ladda från 15 till 80 procent batterikapacitet. Perfekt när du äter lunch eller tar en paus.

Lär dig mer om att ladda elbil

Ladda dina verktyg i bilen med Pro Power Onboard

Med sitt stora elektriska batteri gör E-Transit det möjligt för dig att använda dina verktyg oavsett var ditt nästa jobb är. Pro Power Onboard finns som extra tillval och ger 2,3 kW effekt utan att behöva någon generator. Du kan alltså enkelt ansluta dina borrar, sågar, bärbara datorer med mera till det inbyggda 230-voltsuttaget och börja arbeta.

Ladda dina verktyg i bilen med Ford E-Transit

Prisbelönt och säker transportbil

Ford E-Transit är en mycket säker skåpbil, utrustad med en mängd smarta system för säkerhet och förarassistans. Bilens omfattande förarassistanssystem har till och med belönats med guld från den oberoende fordonssäkerhetsmyndigheten Euro NCAP.

Alltid uppkopplad

Eldrivna E-Transit är utrustad med Ford SYNC 4, ett molnanslutet kommunikations- och underhållningssystem. Det ger dig bland annat trådlös smartphoneintegrering, navigation med trafikuppdateringar i realtid och ruttplanering för laddning. Du kan styra systemet med röstkommando eller via den stora pekskärmen.

Våra säljare berättar:

E-Transit är en bekväm transportbil med rejält lastutrymme. Bilen känns trygg och stabil på vägen samtidigt som du kan känna lite extra körglädje när du trycker på gaspedalen.

Transportbilen har alla fördelar som en elbil för med sig och 0 procent miljöskadliga utsläpp. Rejäl, bastant, rymlig och utan samvetskval. Win, win, win.

Rickard Enström

Ford transportbilssäljare

Fördelar med Ford E-Transit

  • Upp till 40 mils räckvidd
  • Prisbelönt för sin säkerhet
  • Bra ekonomi för ditt företag
  • Upp till 15,1 m3 lastutrymme
  • Trådlös mobilsynkning

Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Oavsett vad du som företagare eller tjänstebilsförare behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt.

Förmåns- och tjänstebilar

Vi hjälper företag och förare välja rätt

Företagare, bilansvarig eller förare – vi hjälper dig välja rätt förmånsbil eller tjänstebil till företaget. Se vårt stora utbud av person- och transportbilar och få hjälp av kunniga rådgivare idag. Med oss som tjänstebilspartner blir er arbetsdag enkel.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil – så fungerar det för dig som förare

En förmånsbil får du köra både i tjänsten och privat. Vi berättar hur det fungerar, vilka regler som finns och vad du som förare betalar.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

Se alla