Ford E-Transit

Säker, uppkopplad och helt elektrisk

Elektrisk skåpbil med 40 mils räckvidd

Ford E-transit är en elektrisk skåpbil som kombinerar god lastkapacitet med de miljömässiga och ekonomiska fördelarna en elbil för med sig. Med E-Transit får du upp till 15,1 m3 lastutrymme och på en laddning kan du köra upp till 402 km i stadstrafik*. Den eldrivna transportbilen finns i två höjd- och två längdvariationer och du kan transportera en last på upp till 1 470 kg. Med smarta funktioner som en elektrisk sidoskjutdörr och bakdörrar i full höjd blir i- och urlastning lekande lätt.

Läs mer om Ford E-Transit


Ford E-Transit i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Upptäck eldrivna Ford E-Transit

Ford E-Transit är en eltransportbil med stor lastkapacitet och upp till 40 mils räckvidd. Den eldrivna skåpbilen finns i två olika storlekar och kan anpassas helt efter ditt företags behov. Den bjuder på en tyst, följsam och pigg körupplevelse helt utan avgasutsläpp och har dessutom prisats för sin säkerhet.

Ford E-Transit är det senaste tillskottet i Fords växande familj med elektriska fordon. Med detta inleds en ny era för den ikoniska Transit-skåpbilen. Den batteridrivna skåpbilen med 400 volt och 67 kWh är utformad för att hjälpa ditt företag att blomstra samtidigt som den uppfyller hållbarhetsmålen och klarar en körsträcka på upp till 402 km på en enda laddning vid stadskörning*.

Anpassa E-Transit för din verksamhet.

E-Transit är tillgänglig både som skåp och enkelhytt chassi. Batteriet sitter under huvuddelen av fordonet för att maximera utrymmet. Skåpversionen, som finns i två höjd- och två längdvarianter, ger dig mellan 9,5 och 15,1 m3 tillgängligt lastutrymme där du kan transportera en last på upp till ca 1 470 kg. Och med en elektrisk sidoskjutdörr och bakdörrar i full höjd med infällda spotlights som tillval är det enkelt att komma åt din last.

Många fördelar med en eldriven skåpbil

Det finns många fördelar med att välja en eldriven transportbil till företaget. Förutom den miljömässiga vinningen kan en elbil också sänka företagets kostnader rejält. Dels är det mycket billigare att ladda fordon med el än att tanka dem, dels är servicekostnaderna mycket lägre jämfört med dieselfordon. Dessutom bjuder Ford E-Transit på en mycket tystare och behagligare körupplevelse, samt lite extra go när du trycker på gaspedalen.

Att ladda Ford E-transit är mycket enkelt. Med en laddbox kan du enkelt ladda hemma, på jobbet eller vid någon av alla offentliga laddstationer runt om i Sverige. Med DC snabbladdning tar det bara cirka 34 minuter att ladda från 15 till 80 procent batterikapacitet. Perfekt när du äter lunch eller tar en paus.

Lär dig mer om att ladda elbil

Ladda dina verktyg i bilen med Pro Power Onboard

Med sitt stora elektriska batteri gör E-Transit det möjligt för dig att använda dina verktyg oavsett var ditt nästa jobb är. Pro Power Onboard finns som extra tillval och ger 2,3 kW effekt utan att behöva någon generator. Du kan alltså enkelt ansluta dina borrar, sågar, bärbara datorer med mera till det inbyggda 230-voltsuttaget och börja arbeta.

Ladda dina verktyg i bilen med Ford E-Transit

Prisbelönt och säker transportbil

Ford E-Transit är en mycket säker skåpbil, utrustad med en mängd smarta system för säkerhet och förarassistans. Bilens omfattande förarassistanssystem har till och med belönats med guld från den oberoende fordonssäkerhetsmyndigheten Euro NCAP.

Alltid uppkopplad

Eldrivna E-Transit är utrustad med Ford SYNC 4, ett molnanslutet kommunikations- och underhållningssystem. Det ger dig bland annat trådlös smartphoneintegrering, navigation med trafikuppdateringar i realtid och ruttplanering för laddning. Du kan styra systemet med röstkommando eller via den 12-tum stora pekskärmen.

*Räckvidd stadskörning enligt WLTP

Rickard Enström

Ford transportbilssäljare

Fördelar med Ford E-Transit

  • Upp till 40 mils räckvidd
  • Prisbelönt för sin säkerhet
  • Bra ekonomi för ditt företag
  • Upp till 15,1 m3 lastutrymme
  • Trådlös mobilsynkning

Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Oavsett vad du som företagare eller tjänstebilsförare behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt.

Tjänstebil

Person- & transportbilar för företagskunder

En tjänstebil ägs av företaget och ska bara användas i tjänsten. Vi på Bilbolaget har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstebilar. Vi har ett stort sortiment av bilar och tjänster som gör er arbetsdag enklare.

Förmånsbil

Vi hjälper företag och anställda välja förmånsbil

En förmånsbil ägs av företaget men du som anställd får använda den även för privat bruk. Oavsett om du är företagare, inköpare eller förare som ska välja förmånsbil kan du få hjälp hos oss – vi gör det enkelt att ha firmabil.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla