Ford Ranger Raptor

4×4 pick-up som klarar allt

Byggd för extrema förhållanden

Ford Ranger Raptor är en pick-up konstruerad för att klara allt. Det är den ultimata fyrhjulsdrivna bilen från Ford Performance med egenskaper för att enkelt klara även den tuffaste terrängen. Det här är en rejäl bil för dig som aldrig vill behöva tveka.

Läs mer om Ford RaptorFord Raptor i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Upptäck kraftpaketet Ford Ranger Raptor

Ford Ranger är känd för att vara tuff, men den nya generationens Raptor spelar i en helt annan liga. Det är en pick-up där varje skruv, del och maskineri skapats för att klara de allra mest extrema förhållanden.

Ford Raptor är en stor pick-up med iögonfallande design. Redan på håll ser man att Raptor verkligen inte är vilken bil som helst – det här fordonet ska klara allt. Med rejäl front, snygga lyktor och en framträdande grill får Raptor vanliga bilar att se ut som myror i jämförelse.

Double cab med plats för fem

Modellen är en välutrustad double cab med plats för upp till fem personer. Flaket på Ford Ranger Raptor rymmer det mesta och tack vare det slittåliga materialet kan du förvara allt från verktyg till byggutrustning och annat där utan att behöva oroa dig.

Fyrhjulsdrift, turbomotor och FOX-fjädring

Fyrhjulsdrivna Raptor kommer med Fords nya Twin-turbo 3,0 liter V6 EcoBoost-bensinmotor på 288 hästkrafter. Tillsammans med den 10-växlade automatlådan erbjuder den fantastisk prestanda och enorma mängder kraft för att tackla alla utmaningar.

Ford Ranger Raptor sladdar på grus

Den höga markfrigången tillsammans med den extrema Fox-fjädringen gör Ford Raptor till det ultimata off-road fordonet. Med Baja-läget anpassar sig bilen omedelbart till krävande terrängkörning.

Alltid uppkopplad

Ford Ranger Raptor är utrustad med en 12 tum stor pekskärm med Ford Sync 4. Detta ger dig bland annat ett molnanslutet navigeringssystem och mjukvaruuppdateringar som görs automatiskt.

Du kan trådlöst koppla upp din mobil via Apple CarPlay och Android Auto och på så sätt komma åt såväl telefonfunktioner som appar och annat. Att styra systemet är enkelt och görs via skärmen eller med röstkommando. Du får dessutom fantastiskt ljud med 8+2
B&O högtalare.


P.S. Det finns även en ”vanlig” Ford Ranger utan Raptor-utförande. Givetvis har vi information om den med.

Läs mer och boka provkörning av Ford Ranger


Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Oavsett vad du som företagare eller tjänstebilsförare behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt.

Tjänstebil

Person- & transportbilar för företagskunder

En tjänstebil ägs av företaget och ska bara användas i tjänsten. Vi på Bilbolaget har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstebilar. Vi har ett stort sortiment av bilar och tjänster som gör er arbetsdag enklare.

Förmånsbil

Vi hjälper företag och anställda välja förmånsbil

En förmånsbil ägs av företaget men du som anställd får använda den även för privat bruk. Oavsett om du är företagare, inköpare eller förare som ska välja förmånsbil kan du få hjälp hos oss – vi gör det enkelt att ha firmabil.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla