Ford Transit Connect

Skåpbil med upp till 3,6 m3 lastutrymme

Rymlig, funktionell och allsidig skåpbil

Ford Transit Connect är en rymlig skåpbil med smarta lösningar och imponerande lastutrymme på upp till 3,6 m3. Modellen finns i två olika längder med medellång och lång hjulbas och du kan välja mellan flera olika motoralternativ. Invändigt stoltserar den med en modern och uppdaterad interiör samt bekväma stolar, uppkopplad teknik och smarta säkerhetssystem som gör körningen enkel och avslappnad.

Läs mer om Ford Transit Connect


Erbjudanden på Ford Transit Connect

Ford Transit Connect

Smidig liten skåpbil med personbilskänsla

En av Sveriges mest populära skåpbilar och ditt mobila kontor med innovativ förarassistansteknik, smarta förvaringslösningar och upp till 3,6m3 flexibelt och lättåtkomligt lastutrymme med genomlastningslucka.


Ford Transit Connect i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Blå Ford Transit Connect skåpbil

Skåpbilen Ford Transit Connect

Ford Transit Connect är en kompakt skåpbil med imponerande lastutrymme på upp till 3,6 m3. Modellen finns i två olika längder och med flera möjliga tillval som gör arbetet enklare. Förutom det rymliga skåpet har Connect gott om smarta förvaringsutrymmen i kupén och med en förarstol lika bekväm som i en personbil kan du resa komfortabelt och komma fram utvilad – redo för allt arbetsdagen har att bjuda på.

Ford Transit Connect är en rymlig och säker skåpbil med mer lastutrymme än någonsin. Modellen har fått en mellanvägg med ny design i stål som ökar det användbara lastutrymmet med cirka 50 liter.

Bakom skiljeväggen finns det plats för två europapallar eller fyra standardskivor upp till 1,2 x 2,4 m i lastutrymmet (på L2). Totalt är lastutrymmet 2,9 m3 bakom mellanväggen i L1 och 3,6 m3 i L2.

Enkel hantering

Arbetet görs ännu enklare med breda bakdörrar som öppnas 180 grader och kan spärras i 90 graders läge. Med en sidoskjutdörr med optimal höjd i kombination med låg golvhöjd blir det ännu enklare att lasta i och ur bilen.

Dessutom är dörrens mekanism konstruerad för att vara så smidig och hållbar som möjligt så att du får en skjutdörr som mjukt glider fram och tillbaks. Vill du göra det hela ännu enklare kan du välja att utrusta din Ford Transit Connect med sidoskjutdörrar på båda sidorna.

Smart öppningsbar skiljevägg

På alla skåpbilsversioner med dubbelt frampassagerarsäte finns en öppningsbar skiljevägg. Skiljeväggen har en uppfällbar lucka längst ner som du kan skjuta in långa föremål genom, in i ett förvaringsutrymme under de främre passagerarsätena. Denna funktion gör att du kan transportera föremål som är upp till 3 m långa i L1 och upp till 3,4 m i L2.

Praktiska sidomonterade fästanordningar för lasten

Fästpunkter brukar för det mesta sitta på golvet. Men de kan vara svåra att komma åt när du försöker sätta fast din last. Därför har Ford Transit Connect sina fästpunkter placerade precis ovanför golvet, på lastutrymmets sidoväggar. Det gör att golvet blir fritt från hinder och att fästpunkterna blir mycket lättare att komma åt.

Användbar förvaring överallt

Förutom i lastutrymmet har Ford Transit Connect har en mängd behändiga förvaringsutrymmen i kupén. En förvaringshylla ovanför förar- och passagerarplatserna är exempelvis ett effektivt sätt att ta vara på ett annars oanvänt utrymme, så att du kan hålla din hytt välstädad och samtidigt ha dina saker inom nära räckhåll.

Tack vare det dubbla förarsätet får en extra passagerare plats i förarhytten. Det flexibla mittsätet kan också fällas ner för att skapa en behändig platt yta att skriva eller ha datorn på. Fäller du istället upp det hittar du ett praktiskt förvaringsutrymme undertill som du kan stoppa undan saker i.

Skåpbilen Ford Transit Connect på väg

För en avslappnad och säker körupplevelse

Bekväm som en personbil – tåliga säten och förarvänlig körställning gör Ford Transit Connect till en avkopplande och bekväm plats att vara på. Skåpbilen är dessutom utrustad med praktiska körhjälpsfunktioner.

Du får bland annat avancerade tekniker som vägskyltsigenkänning och filhållningssystem som arbetar konstant för att göra körningen mindre stressande. Andra system, som aktiv parkeringshjälp och adaptiv fartkontroll, aktiveras manuellt för att hjälpa dig när du behöver dem. Och med en serie trygghets- och säkerhetstekniker är Ford Transit Connect utformad för att skydda dig, dina passagerare och andra trafikanter.

Moderna motorer med lägre bränsleförbrukning

Utrustad med ditt val av Fords senaste bensinmotorer EcoBoost eller EcoBlue dieselmotorer kombinerar Transit Connect kraft, tålighet och effektivitet. Och med en sexväxlad manuell växellåda eller åttaväxlad automatlåda är den här skåpbilen den perfekta partnern för ditt företag.

Ford Transit Connect kan även beställas som etanol-modell (E85). Förutom en betydande kostnadsbesparing med bland annat lägre fordonskatt utan förhöjd malus, bidrar bidodrivmedlet till minskad klimatpåverkan jämfört med andra drivmedel.

Rickard Enström

Ford transportbilssäljare

Fördelar med Ford Transit Connect

  • Smart lucka i mellanväggen
  • Upp till 3,6 m3 lastkapacitet
  • Finns i två längder
  • Smarta funktioner för enkel i- och urlastning
  • Bekväm körupplevelse

Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Oavsett vad du som företagare eller tjänstebilsförare behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt.

Tjänstebil

Person- & transportbilar för företagskunder

En tjänstebil ägs av företaget och ska bara användas i tjänsten. Vi på Bilbolaget har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstebilar. Vi har ett stort sortiment av bilar och tjänster som gör er arbetsdag enklare.

Förmånsbil

Vi hjälper företag och anställda välja förmånsbil

En förmånsbil ägs av företaget men du som anställd får använda den även för privat bruk. Oavsett om du är företagare, inköpare eller förare som ska välja förmånsbil kan du få hjälp hos oss – vi gör det enkelt att ha firmabil.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla