Ford Transit Courier

Kompakt men rymlig transportbil

Pålitlig arbetsbil för små och stora projekt

Ford Transit Courier är en kompakt transportbil som passar perfekt till dig som vill ha en smartare och rymligare arbetsbil. Med ny teknik och säkerhet samt valmöjligheten mellan olika drivlinor får du en bil som kommer underlätta resan och gör din arbetsdag till ett riktigt nöje.

Läs mer om Ford Transit Courier


Ford Transit Courier i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Ford Transit Courier åker längs en väg

Ford Transit Courier, nu med mer lastutrymme

Ford Transit Courier är en rymlig och kraftfull transportbil till både små och stora projekt. Med ett rymligare lastutrymme och ett brett modellutbud samt flera kaross-, motor- och drivlinealternativ kan du välja den kombination som passar dig och ditt företags behov bäst.

Transit Courier har en maximal nyttolast på upp till 850 kg och en dragförmåga på upp till 1100 kg. Tack vare detta kommer denna skåpbil underlätta arbetet och göra att du får med dig allt material på en sväng.

Tack vare ny avancerad teknik och säkerhetsuppdateringar kommer resorna under arbetsdagen blir både bekvämare och mer tillförlitliga. Ford Transit Courier kommer inte bara se till att du får ett säkert och tryggt färdmedel, utan att du även kan njuta av varje resa.

Utökat lastutrymme

Ford Transit Courier är utformad med dubbla bakdörrar samt en sidoskjutdörr vilket underlättar in och urlastning av material och verktyg. Dessutom är denna uppdaterade version både rymligare, bredare och högre. Detta bidrar inte bara till ett ståtligare intryck, utan även mer lastutrymme.

Interiören erbjuder komforten av en personbil medan lastkapaciteten är skapad med företagets behov i åtanke. Det förbättrade lastutrymmet har numera 1,25 meter i takhöjd, 1,8 meter i lastlängd och 1,22 meter mellan hjulhusen. Med allt detta utrymme får du nu bland annat plats med två EU-pallar, vilket verkligen belyser bilens förmåga att ta sig an stora projekt.

Smart genomlastningslucka och frunk

För att ytterligare öka lastförmågan har bilen en genomlasningslucka i skiljeväggen, vilket möjliggör transport av längre objekt upp till 2,6 meter när passagerarsätet är nedfällt. De långa rören, stegen eller plankorna är nu enkelt att få plats med.

Den elektriska modellen har även en extra lagringslösning i form av en frunk fram som erbjuder ytterligare 50 liters utrymme.

Ny avancerad teknik

För en så bekväm och uppkopplad arbetsdag som möjligt är denna Ford Transit Courier utrustad med det senaste SYNC 4-systemet. Detta multimediasystem underlättar för dig genom att bland annat erbjuda smartphone-spegling så att du enkelt kan koppla din jobbtelefon till bilen.

Dessutom, med realnavigering, ett modem för förbättrad anslutning och en 8- eller 12-tums pekskärm kommer de tekniska arbetsuppgifterna bli enklare än någonsin.

Säkerhet på vägen

För att du ska känna dig trygg under hela arbetsdagen är säkerheten på resan mellan olika uppdrag central. Ford Transit Courier är därför utrustad med flera säkerhetsfunktioner för detta ändamål.

Bland dessa finns en adaptiv farthållare med körfältshållning, pre-collision assist som identifierar risker i god tid samt en intelligent speed assist som ser till att du håller rätt fart.

För enklare manövrering i trånga utrymmen finns även parkeringssensorer bak, vilket bidrar till en tryggare arbetsmiljö och gör uppdragen i city lekande lätta.

Anpassad efter dina behov

Med denna Ford Transit Courier kan du välja det drivmedel som passa ditt företag bäst. Oavsett om du föredrar bensin, diesel eller den 100% elektriska E-Transit Courier finns det alternativ som passar alla behov.

Denna framhjulsdrivna bil går dessutom att välja med antingen en 6-växlad manuell växellåda eller 7-växlad automtisk växellåda. Du kan helt enkelt anpassa bilen utefter dina och företagets preferenser.

E-Transit Courier, helt elektrisk transportbil

E-Transit Couriers är en rymlig transportbil med en helelektrisk drivlina. Denna bil har konstruerats för att ge kunderna en optimal körupplevelse, vilket möjliggörs av en kraftfull motor på 100 kW.

Bilen erbjuder även 25 % större och mer flexibelt lastutrymme än utgående modell, vilket gör den utmärkt för både stora och små företag.

Med en maximal nyttolast på 700 kg och en maximal dragvikt på 750 kg kommer denna bil verkligen underlätta arbetet.


Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Oavsett vad du som företagare eller tjänstebilsförare behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt.

Tjänstebil

Person- & transportbilar för företagskunder

En tjänstebil ägs av företaget och ska bara användas i tjänsten. Vi på Bilbolaget har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstebilar. Vi har ett stort sortiment av bilar och tjänster som gör er arbetsdag enklare.

Förmånsbil

Vi hjälper företag och anställda välja förmånsbil

En förmånsbil ägs av företaget men du som anställd får använda den även för privat bruk. Oavsett om du är företagare, inköpare eller förare som ska välja förmånsbil kan du få hjälp hos oss – vi gör det enkelt att ha firmabil.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla