Ford Transit minibuss

Rymlig transportbil med plats för 18 personer

Byggd för komfort och tillförlitlighet

Ford Transit minibuss kombinerar förstklassig design med komfort och tillförlitlighet. Denna säkra och moderna minibuss har plats för upp till 18 personer. Med smarta säkerhetssystem och funktioner för förarstöd är Transit minibuss säker och bekväm att köra. Tack vare väl genomtänkt utrustning, modern teknik och en luftig kupé kan passagerare luta sig tillbaka, slappna av och njuta av resan.

Läs mer om Ford Transit minibuss


Ford Transit minibuss i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Ford Transit minibuss, en rymlig transportbil med plats för upp till 18 personer

Rymliga Ford Transit Minibuss

Ford Transit minibuss är en rymlig transportbil för persontransport. Minibussen bjuder på komfort och bekvämt resande samt har plats för upp till 18 personer. Oavsett om du är förare eller passagerare kommer du åka tryggt och avslappnat i denna ergonomiska och säkra minibuss som är full med modern teknik och smarta funktioner.

Ford Transit minibuss finns med upp till 18 sittplatser. Tack vare att lutningsbara ryggstöd och armstöd har monterats som standard i alla fordon i Trend- och Limited-serien kan dina passagerare luta sig tillbaka, slappna av och njuta av resan.

Sitt skönt

När din minibuss är full och du kör långa sträckor är det viktigt att du och dina passagerare känner er så bekväma som möjligt. Därför är Transit minibuss fullmatad med avancerad teknik och smarta funktioner som garanterar maximal komfort – oavsett var du sitter.

Till det ergonomiska förarsätet finns tillval som armstöd och korsryggstöd. Det är dessutom uppvärmbart och elektriskt justerbart på tio olika sätt så att du enkelt hittar den idealiska körpositionen. Dessutom kan sätet lätt justeras för att passa olika förare.

Enkelt att kliva i och ur

En extra bred sidodörr, som kan öppnas och stängas elektroniskt med en knapptryckning, garanterar att passagerare och deras bagage alltid enkelt kan komma in i minibussen. Dessutom finns ett elstyrt fotsteg installerat som standard, något som gör bussen enkel att kliva i och ur.

Det specialdesignade, halksäkra gummigolvet bidrar till att din Ford Transit minibuss ser lika bra ut som den dag du köpte den. Det skyddar golvet från leriga stövlar, spillda drycker, tungt bagage och allt annat som passagerarna tar med sig in. Det är enkelt att torka rent också, så det blir lättare att hålla interiören ren.

För bekväma resor

Transit minibuss har bagagehyllor som gör att interiörutrymmet kan utnyttjas på bästa sätt och passagerarna bekvämt kan resa i kupén. LED-läslampor finns som standard och gör långa nattresor mer bekväma.

För en behaglig miljö är Ford Transit minibuss utrustad med elektronisk klimatanläggning med två temperaturzoner så att du kan välja olika temperaturer för dig fram och dina passagerare bak. Dessutom är tonade fönsterrutor standard och passagerare på fjärde raden kan njuta av komforten och ventilationen från ett öppningsbart fönster i sidodörren.

Ford Transit minibuss parkerad på gatan

Kör långt, tanka mindre

Ett stort antal kraftfulla och effektiva nya motorer har kombinerats i Ford Transit minibuss med avancerade växellådor för följsam prestanda och lägre utsläpp. Det finns också ett stort urval av smarta bränslebesparande tekniker som hjälper till att hålla tankningen nere på ett minimum.

Säker och lättkörd minibuss

Trots sin långa hjulbas och längd har Ford Transit minibuss en svängradie om bara 13,3 meter, vilket gör den lätt att manövrera och svänga. Därtill har den en rad smarta säkerhetstekniker och skyddssystem som utformats för att skydda dig, dina passagerare och din bil. Du får bland annat adaptiv farthållare, filhållningsassistent, trötthetsvarnare, varning för korsande trafik, döda vinkel-varning och parkeringshjälp med sensorer och kameror.

Eftersom bilen är så pass lång och hög har den dessutom en mängd system som gör att den känns trygg och stabil att köra. Bland annat är Ford Transit minibuss utrustad med Roll Stability Control som hjälper till att hålla däcken på marken, särskilt då tyngdpunkten är hög eller när man kör i utåtlutande kurvor. Du har även Curve Control som känner av om en förare tar en kurva för hastigt och snabbt kan minska motorns vridmoment och bromsa varje enskilt hjul individuellt för att behålla kontrollen över bilen.

Rickard Enström

Ford transportbilssäljare

Fördelar med Ford Transit Minibuss

  • Plats för upp till 18 personer
  • Smarta förvaringslösningar
  • Säker och bekväm att köra
  • Välutrustad som standard
  • Modern och uppkopplad

Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Oavsett vad du som företagare eller tjänstebilsförare behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt.

Tjänstebil

Person- & transportbilar för företagskunder

En tjänstebil ägs av företaget och ska bara användas i tjänsten. Vi på Bilbolaget har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstebilar. Vi har ett stort sortiment av bilar och tjänster som gör er arbetsdag enklare.

Förmånsbil

Vi hjälper företag och anställda välja förmånsbil

En förmånsbil ägs av företaget men du som anställd får använda den även för privat bruk. Oavsett om du är företagare, inköpare eller förare som ska välja förmånsbil kan du få hjälp hos oss – vi gör det enkelt att ha firmabil.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla