RENAULT TRAFIC PASSENGER

minibuss med plats för 9 personer

Med plats för upp till 9 personer

Renault Trafic Passenger är en minibuss med plats för upp till nio personer och bagage. Trafic Passenger är en rymlig minibuss med sköna säten, bra säkerhet och moderna funktioner som gör resan bekväm och trivsam. Med rymlig kupé och smarta förvaringslösningar säkerställs att alla får gott om plats för bagage och packning.

Läs mer om Renault Trafic Passenger här


Nya och begagnade Renault Trafic Passenger i lager Alla


Utrustningsnivåer för Renault Trafic Passenger

L1H1

I Renault Trafic Passenger reser du med bästa möjliga komfort. Med plats för upp till nio personer och smarta förvaringsutrymmen är det en bil för hela, stora familjen. Bilens totala längd är 4 999 millimeter.

L2H1

Renault Trafic Passenger L2H1 är en längre version av L1H1 vilket ger dig mer utrymme för bagage. Bilens totala längd är 5 399 millimeter.

SpaceClass L2H1

I Renault Trafic Passenger SpaceClass får du en mer välutrustad bil. Du får bland annat designpaket, glasad bakruta samt parkeringssensorer fram och bak.

Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Hög komfort och anpassningsbar utformning

3, 6 eller 9 sittplatser: Renault Trafic Passenger har en mängd olika möjligheter så att du kan organisera interiören efter behov. Transportera upp till 9 passagerare och deras bagage, eller ta bort den andra och tredje raden så att du kan resa med allt bagage du vill utan att tumma på komforten.

Trafic Passenger är utrustad med en rad förarassistanssystem som skyddar dig och dina passagerare. Gör manövreringen enklare med parkeringsassistans och dra nytta av avåkningsvarning, adaptiva farthållare och aktiva nödbromssystem (AEBS) så att du kan känna dig trygg bakom ratten.

Motorerna, som är utrustade med Stop & Start-teknik, uppfyller kraven i den senaste utsläppsstandarden Euro 6D-Full. Välj mellan manuell växellåda (110 hk och 150 hk) eller 6-stegad EDC-automatlåda med dubbelkoppling (150 hk eller 170 hk). De ökar komforten och följsamheten genom smidig och snabb växling


Vill du veta mer?

Renaultkortet

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet är ett betalkort speciellt riktat till dig som Renaultägare. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet är kopplat till CarPay, har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus-systemet innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp bestraffas med en förhöjd fordonsskatt, det vill säga ”malus”, under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Renault privatleasing

från 2 090 kr/mån

Renault Relax är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en fast månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

11 myter om elbilar

De har kort räckvidd, är bara för stadsbor och tar lång tid att ladda. Myterna om elbilar är många, men vilka är sanna och vilka är falska? Häng med när vi reder ut några av de vanligaste elbilsmyterna.

Vad är skillnaden mellan Crossover och SUV?

Det finns bilar som ser ut som SUV:ar men som kallas Crossovers eller CUV. Vad är egentligen skillnaden? Knappt tillverkarna vet, verkar det som.

Vad är skillnaden på elbil, laddhybrid och hybrid?

Elbilar, laddhybrider och hybrider har batterier som kan driva bilen. Skillnaden är om de också har en bensin- eller dieselmotor och om de går att ladda.

Köpa diesel- eller bensinbil, vad är bäst?

Ska du köpa ny eller begagnad bil men känner dig osäker på om du ska välja diesel eller bensin? Vi hjälper dig väga de olika motortypernas för- och nackdelar.

Se alla