RENAULT KADJAR

prisvärd och lättkörd SUV

Smidig och lättkörd SUV för stad- och landsväg

Renault Kadjar är en lättkörd och rymlig SUV med kraftfull design och god framkomlighet. Den är utrustad med en mängd säkerhetsinnovationer och smarta funktioner som gör den till en pålitlig bil som är både enkel och säker att köra. Finns med två- eller fyrhjulsdrift. Renault Kadjar går inte längre att beställa som ny men du kan fortfarande köpa en begagnad Kadjar med trygga garantier hos oss.

Läs mer om Kadjar


Renault Kadjar i lager Se alla


Blå Renault Kadjar som körs i bergen

Möt Renault Kadjar: en säker SUV med flexibla egenskaper

Renault Kadjar är bilen för dig som vill ha en prisvärd SUV med plats för hela familjen. Den passar dig som vill ha en bil med god framkomlighet på landet men som också är smidig och lättkörd i stan. Vill du ha en säker SUV som i sitt standardutförande är utrustad med säkerhetsfunktioner och hjälpmedel såsom backkamera och parkeringssensorer är Kadjar bilen för dig.

Renault Kadjar är en lättkörd och rymlig SUV med kraftfull design och god framkomlighet. Den är utrustad med en mängd säkerhetsinnovationer och smarta funktioner som gör den till en pålitlig bil som är både enkel och säker att köra.

Rymlig kupé och stort lastutrymme

Kadjar är en rymlig familjesuv, stor nog för fem passagerare att åka bekvämt i utan att behöva trängas. Kupén, med optimal komfort och kvalitet i interiören, är fylld med smarta lastutrymmen och uppkopplade tjänster. Du får ett anpassningsbart bagageutrymme med riktigt stor lastkapacitet.

Mycket säkerhet i standardutförandet

I sitt standardutförande är Kadjar en välutrustad bil med trygga säkerhetsfunktioner. Bland annat ingår aktivt nödbromssystem som kan varna och bromsa för faror, backkamera och parkeringssensorer fram och bak, döda vinkel- och filbytesvarnare samt trafikskyltsavläsning med fortkörningsvarning. Allt för din och familjens trygghet på vägen.

SUV som är både framkomlig och bränslesnål

Renault Kadjar är en SUV redo för äventyr. Den höga markfrigången och anpassningsbara körlägen ger god väghållning för en bekväm och säker upplevelse på vägarna. Du får dessutom Renaultmotorer med den effektiv avgasreningsteknik och bränsleförbrukningsoptimering för en billigare vardag.

Våra säljare gillar:
”I Kadjar får du bekväma och upphöjda säten med sidostöd som förhöjer komforten och förebygger trötthet. Långresor med hela familjen och mycket packning är med andra ord inget problem i Renault Kadjar.

Kadjar har ett stort bagageutrymme som enkelt kan anpassas efter behovet. Det går att sänka bagagerumsgolvet för att få mer plats, liksom att med en enda knapptryckning fälla baksätet för ytterligare lastutrymme.”

Malin Haglund

Säljare

Fördelar med Renault Kadjar

  • Rymlig SUV som hela familjen åker bekvämt i
  • Stort lastutrymme med goda anpassningsmöjligheter
  • Backkamera och sensorer som standard
  • Prisvärd och säker
  • Finns med två- eller fyrhjulsdrift

Vill du veta mer?

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november 2022) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Renault privatleasing

Månadskostnad med mycket inkluderat

Renault Privatleasing är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Fel på bil efter köp – vem är ansvarig?

Vid bilaffärer mellan privatpersoner regleras villkoren i avtal eller av köplagen. Vem som är ansvarig för fel på bilen efter köp varierar.

Kontrollera fordonets skulder innan köp

Om det finns fordonsrelaterade skulder på en bil du köper kan det stå dig dyrt. Så kollar du om det finns skulder på bilen, helt gratis.

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Se alla