RENAULT KOLEOS

välutrustad och kraftfull SUV

Prisvärd, välutrustad och fyrhjulsdriven SUV

Renault Koleos är en prisvärd och rymlig, mellanstor SUV med fyrhjulsdrift som visar prov på hög framkomlighet, goda köregenskaper, komfort och säkerhet. Bilen är mycket välutrustad i sitt standardutförande och kommer med flertalet säkerhetsfunktioner och stödsystem som håller dig och familjen trygg på vägarna. Renault Koleos går inte längre att beställa som ny men du kan givetvis köpa en begagnad Koleos med trygga garantier hos oss.

Läs mer om Koleos


Renault Koleos i lager Se alla


Renault Koleos är en fyrhjulsdriven SUV som tar sig fram på de flesta underlag

Upptäck Renault Koleos, välutrustad och kraftfull SUV

Renault Koleos är bilen för dig som vill ha en prisvärd, mellanstor SUV som är rymlig, välutrustad, säker och har god framkomlighet. Den passar dig som vill ha en lättkörd SUV med smarta assistanssystem och funktioner som gör vardagsresorna bekväma och trygga.

Renault Koleos är en prisvärd och rymlig, mellanstor SUV som visar prov på hög framkomlighet, goda köregenskaper, komfort och säkerhet. Modellen är mycket välutrustad i sitt standardutförande och kommer med flertalet säkerhetsfunktioner och stödsystem som håller dig och familjen trygg på vägarna.

Framkomlig SUV med fyrhjulsdrift

Renault Koleos finns med två- eller fyrhjulsdrift och är byggd med motorer som kombinerar bränsleekonomi och prestanda. Den höga markfrigången och möjligheten att anpassa körlägen gör Koleos till en bil med god framkomlighet.

Hög komfort och bra benutrymme

Invändigt bjuder Koleos på en ordentligt rymlig kupé som skapats helt för din och dina passagerares komfort. Genom att baksätet kan ställas i olika vinklar har Koleos det bästa benutrymmet i sin kategori. Utöver detta får du ett stort, modulerbart bagageutrymme med plats för riktigt mycket packning.

Snyggare bil än grannen

Låt dig förföras av den kraftfulla designen. Atletisk profil, robust frontparti, LED Pure Vision-ljussignatur, strama linjer med framträdande krominslag. Renault Koleos fångar allas uppmärksamhet.

Våra säljare gillar:
”Koleos blir en prisvärd storbil eftersom den är så välutrustad i sitt standardutförande. Det innebär att du slipper lägga extra pengar på att göra alla de tillval du vill ha.

Som standard ingår exempelvis eluppvärmd ratt och ytterbackspeglar, navigator, nyckelkort med handsfree-funktion, klimatanläggning med två zoner och automatiskt avbländande backspegel. Funktioner som du inte vill vara utan när du väl testat dem.

Utöver det är hjälpfunktioner såsom parkeringssensorer och backkamera standard, något som du nästan alltid annars måste betala extra för att få.”

Johan Hammarlund

Säljare

Fördelar med Renault Koleos

  • Finns med två- eller fyrhjulsdrift
  • Välutrustad i sitt standardutförande
  • Prisvärd SUV med hög säkerhet
  • Rymlig kupé och baksäte med ställbart ryggstöd
  • Gör vardagsåkandet bekvämt

Vill du veta mer?

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november 2022) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Renault privatleasing

Månadskostnad med mycket inkluderat

Renault Privatleasing är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Fel på bil efter köp – vem är ansvarig?

Vid bilaffärer mellan privatpersoner regleras villkoren i avtal eller av köplagen. Vem som är ansvarig för fel på bilen efter köp varierar.

Kontrollera fordonets skulder innan köp – enkla tips

Om det finns fordonsrelaterade skulder på en bil du köper kan det stå dig dyrt. Så kollar du om det finns skulder på bilen, helt gratis.

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Se alla