Renault Megane

Den sportiga halvkombin

En kompakt halvkombi som förhöjer körglädjen

Renault Megane är en kompakt halvkombi med modern design och teknik som förhöjer körglädjen. Det är en bekväm kombisedan med gott om förvaringsutrymme. Den är smidig som en stadsbil men stabil och trygg för varierad landsvägskörning.

Renault Megane går inte längre att beställa som ny, men du kan givetvis köpa en begagnad Megane med trygga garantier hos oss på Bilbolaget.

Läs mer om Megane


Renault Megane i lager Se alla

Prisvärd och säker halvkombi

Renault Megane är den perfekta bilen för dig som behöver en smidig stadsbil men också en bekväm och trygg bil på de längre resorna. Det är en bekväm kombisedan med gott om förvaringsutrymme som andas sportighet och äventyrslust. Megane är för dig som vill ha en funktionell vardagsbil som kombinerar säkerhet, körglädje och smidighet.

Renault Megane är en kompakt halvkombi. Det är en bekväm kombisedan med gott om förvaringsutrymme. Den är smidig som en stadsbil men stabil och trygg för varierad landsvägskörning.

Megane utstrålar dynamik och sportighet så att du inte behöver välja mellan komfort, funktion och säkerhet.

Renault Megane sätter säkerheten i första rummet

Renault Megane har gott om smarta förarstödsystem för din säkerhet. Bland annat kan systemen varna dig om du överträder en heldragen linje, läsa trafikskyltar samt upptäcka och bromsa för faror.

Renaults banbrytande förarassistanssystem ökar säkerheten och gör körningen enkel så att du kan känna dig trygg i bilen – varje dag.

Dynamiskt chassi för anpassade körupplevelser

Med sitt dynamiska chassi och teknik som förhöjer körglädjen är Megane en ren njutning att köra. Tack vare multi-senseteknologin kan du ställa in bland annat motorljud, följsamhet och styrning och anpassa turen efter ditt behov och humör.

Mycket bil för pengarna

Invändigt har Renault Megane en unik kupé och förarplats som kombinerar komfort, finess och teknik för alla i bilen. Med smarta funktioner, uppkoppling och stora skärmar känns Megane som en bil ur de höga prisklasserna.

Våra säljare om Renault Megane
”Vill du ha en praktisk, mellanstor bil som ändå är kul att köra är Megane bilen för dig.

Oavsett om du kör själv eller har vänner och familj med dig kommer ni att få en trivsam upplevelse. Stort fokus har lagts på sittkomforten och även i baksätet sitter man mycket bekvämt. Du får helt enkelt riktigt mycket teknik för pengarna.”

Roger Lindkvist

Säljare Renault

Fördelar med Renault Megane

  • Smidig och kompakt bil, lätt att parkera
  • Säker körupplevelse med många förarstödsystem
  • Bra förvaringsutrymme
  • Riktigt sköna säten
  • Kombinerar sportighet och vardagsvänlig funktion

Renault Megane som kombi

Visste du att Megane även finns som kombi? Renault Megane Sport Tourer är en elegant, mellanstor kombi. Med stilren design, slank silhuett, högteknologisk förarplats och sofistikerade detaljer är nya Megane Sport Tourer en fullfjädrad kombi som förenar säkerhet, elegans och mångsidighet.


Vill du veta mer?

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november 2022) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Renault privatleasing

Månadskostnad med mycket inkluderat

Renault Privatleasing är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Fel på bil efter köp – vem är ansvarig?

Vid bilaffärer mellan privatpersoner regleras villkoren i avtal eller av köplagen. Vem som är ansvarig för fel på bilen efter köp varierar.

Kontrollera fordonets skulder innan köp – enkla tips

Om det finns fordonsrelaterade skulder på en bil du köper kan det stå dig dyrt. Så kollar du om det finns skulder på bilen, helt gratis.

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Se alla