Volvokortet

För ett mer förmånligt liv med din Volvo

Fördelaktigt betalkort för dig som äger Volvo

Med Volvokortet och CarPay-appen blir ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.


Nu får Volvokortet nytt utseende

Det nya utseendet på Volvokortet visar på ännu tydligare kopplingar till CarPay och deras digitala betallösningar, men fungerar precis lika smidigt som vanligt.


Volvokortet – Sveriges största bilägarkort

En miljon svenskar har redan upptäckt fördelarna med våra kort. Kostnadsfritt, anpassade erbjudanden, bonus och möjlighet att betala direkt med mobilen.

Du kan använda Volvokortet till att betala allt som har med din bil att göra. Drivmedel, biltvätt, service, reparationer och reservdelar, däckbyten med mera.

Tankar du hos Tanka eller tvättar bilen hos Tvätta får du dessutom rabatt på priset. För större utgifter kan du tryggt använda det räntefria delbetalningsalternativet.

Eftersom Volvokortet är anslutet till Visa kan du använda det i alla affärer och få bonus på alla dina vardagsköp.

  • Ingen årsavgift
  • Bonus på alla köp
  • Rabatt på drivmedel hos Tanka
  • Rabatt på biltvätt hos Tvätta
  • Betala med mobilen
  • Allt samlat på en faktura
  • Upp till 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning

Skaffa kort på några minuter

Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen. Du identifierar dig säkert med BankID och är klar på några minuter.

CarPay

Volvokortet är en del av CarPay. Du kan läsa mer om kortet, alla fördelar och hur det fungerar på Bilägarkort och CarpayAktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

CarPay Business företagskort

Alla företagets bilkostnader samlas på en faktura och med möjlighet att se inköpen i CarPay-appen får du enkelt överblick i realtid. Smart, smidigt och säkert för både företagare och anställda.

Sänk dina bilkostnader med CarPay

Du får rabatter, erbjudanden och bonus som sänker dina kostnader och gör det enklare att ha bil. Helt gratis.

Tvätta bilen med mobilen

Med vår app, Tvätta Biltvätt, behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt se hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. När du betalar med CarPay får du dessutom var 6:e tvätt gratis.

Se alla

Vill du veta mer?

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Volvo Privatleasing

Det enkla sättet att ha bil

Volvo privatleasing gör att du kan köra en ny eller begagnad Volvo utan att behöva äga den. Du slipper ta lån och betalar ingen kontantinsats. Istället betalar du en månadsavgift, lite som om du hyr bilen fast under en längre period. Smidigt!

Fordonsskatt

Så mycket ska du betala i bilskatt

Fordonsskatt är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Ägaren ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Så löser du vinterns fem vanligaste bilproblem

Under vinterhalvåret är det vanligt att få problem med bilen. Vi tar upp fem av de vanligaste problemen och ger dig tips på hur du löser dem.

Regler för dimljus – då får du använda dem

Är du en av de som är osäker på hur dimljus får användas? Vi berättar vilka regler som gäller och visar hur symbolerna för dimljus ser ut.

AdBlue – vad är det och varför behövs det?

Ordet AdBlue känner många igen men vet kanske inte vad det betyder eller används till. Vi reder ut vad AdBlue är och slår hål på myter.

Regler för parkeringsljus – så använder du dessa

Vet du hur parkeringsljus ska användas? Vi berättar när och hur dessa positionsljus ska användas samt hur symbolen ser ut. Experten svarar.

Se alla