Volvokortet

För ett mer förmånligt liv med din Volvo

Ett fördelaktigt betalkort för dig som äger en Volvo

Med Volvokortet blir ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.


Nu får Volvokortet nytt utseende

Det nya utseendet på Volvokortet visar på ännu tydligare kopplingar till CarPay och deras digitala betallösningar, men fungerar precis lika smidigt som vanligt. Läs mer om hur det fungerar här


Volvokortet – Sveriges största bilägarkort

En miljon svenskar har redan upptäckt fördelarna med våra kort. Kostnadsfritt, anpassade erbjudanden, bonus och möjlighet att betala direkt med mobilen.

  • Ingen årsavgift
  • Bonus på alla köp
  • Rabatt på drivmedel hos Tanka
  • Rabatt på biltvätt hos Tvätta
  • Betala med mobilen
  • Allt samlat på en faktura
  • Upp till 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning

Skaffa kort på några minuter

Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen. Du identifierar dig säkert med BankID och är klar på några minuter.

Betala med Volvokortet

Du kan använda Volvokortet till att betala allt som har med din bil att göra. Drivmedel, biltvätt, service, reparationer och reservdelar, däckbyten med mera. Tankar du hos Tanka eller tvättar bilen hos Tvätta får du dessutom rabatt på priset. För större utgifter kan du tryggt använda det räntefria delbetalningsalternativet. Eftersom Volvokortet är anslutet till Visa kan du använda det i alla affärer och få bonus på alla dina vardagsköp. 

CarPay

Volvokortet är en del av CarPay. Du kan läsa mer om kortet, alla fördelar och hur det fungerar på Bilägarkort och CarpayAktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

Butikserbjudanden september

Varje månad väljer vår butik ut några specifika varor som vi vill tipsa dig om, dessutom med rabatterade priser för dig som betalar med Volvo-, Renault- eller CarPaykort. Produkterna är ofta utvalda baserade på säsong, dess kvalitet eller att vi tycker att de är extra bra.

Upp till 12 månader räntefri delbetalning i verkstaden

Betala med appen CarPay, Volvokort eller CarPaykort. Dela upp betalningen på fyra eller tolv månader – räntefritt och med full bonus. Gäller även kortbetalning i butik.

Se alla

Vill du veta mer?

Volvo Privatleasing

Det enkla sättet att ha bil

Volvo Privatleasing innebär att du hyr en Volvo i 3 år och betalar en fast summa varje månad. I avgiften ingår service, Volvo assistans och en körsträcka om minst 1000 mil per år. Du betalar ingen handpenning och behöver inte tänka på restvärdet.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus-systemet innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp bestraffas med en förhöjd fordonsskatt, det vill säga ”malus”, under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så maximerar du din elbils räckvidd på vintern

Ju kallare det är, desto sämre räckvidd får din elbil. Men det finns sätt för dig att maximera räckvidden på vintern. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Diesel- och bensinbilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns några saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Tips inför kontrollbesiktningen – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla