Volvokortet

För ett mer förmånligt liv med din Volvo

Ett fördelaktigt betalkort för dig som äger en Volvo

Med Volvokortet blir ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.


Nu får Volvokortet nytt utseende

Det nya utseendet på Volvokortet visar på ännu tydligare kopplingar till CarPay och deras digitala betallösningar, men fungerar precis lika smidigt som vanligt. Läs mer om hur det fungerar här


Volvokortet – Sveriges största bilägarkort

En miljon svenskar har redan upptäckt fördelarna med våra kort. Kostnadsfritt, anpassade erbjudanden, bonus och möjlighet att betala direkt med mobilen.

  • Ingen årsavgift
  • Bonus på alla köp
  • Rabatt på drivmedel hos Tanka
  • Rabatt på biltvätt hos Tvätta
  • Betala med mobilen
  • Allt samlat på en faktura
  • Upp till 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning

Skaffa kort på några minuter

Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen. Du identifierar dig säkert med BankID och är klar på några minuter.

Betala med Volvokortet

Du kan använda Volvokortet till att betala allt som har med din bil att göra. Drivmedel, biltvätt, service, reparationer och reservdelar, däckbyten med mera. Tankar du hos Tanka eller tvättar bilen hos Tvätta får du dessutom rabatt på priset. För större utgifter kan du tryggt använda det räntefria delbetalningsalternativet. Eftersom Volvokortet är anslutet till Visa kan du använda det i alla affärer och få bonus på alla dina vardagsköp. 

CarPay

Volvokortet är en del av CarPay. Du kan läsa mer om kortet, alla fördelar och hur det fungerar på Bilägarkort och Carpay



Aktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

Tillbehör till din Volvo

Just nu har vi ett antal utvalda produkter till kampanjpris. Alla är utvalda med omsorg för att passa säsongen så att du och din bil är redo för sommarens äventyr. Du kan välja att lägga till produkterna och få dem monterade i samband med att du köper ny eller begagnad bil, prata i så fall med din säljare. Du kan också hitta produkterna och många fler i våra butiker.

Polestar Engineered Optimering

Polestar Engineered Optimering är resultatet av ett nära samarbete mellan Volvo Cars och Polestar. Tillsammans har de tagit fram en optimering som bland annat ger dig snabbare acceleration, sportigare växlingar och mer kraft till bakhjulen.

Tvätta bilen med mobilen

Med vår nya app, Tvätta Biltvätt, behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt se hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. När du betalar med CarPay får du dessutom var 6:e tvätt gratis. Och vill du tvätta lite oftare till ett ännu bättre pris kan du teckna ett av våra abonnemang direkt i appen. Ladda ner Tvätta Biltvätt gratis på App Store eller Google Play och välkommen till vår Tvätta. Och du – alla bilmärken är välkomna!

Se alla

Vill du veta mer?

Volvo Privatleasing

Det enkla sättet att ha bil

Volvo privatleasing gör att du kan köra en ny eller begagnad Volvo utan att behöva äga den. Du slipper ta lån och betala kontantinsats. Istället betalar du en månadsavgift, lite som om du hyr bilen fast under en längre period. I avgiften ingår service, vägassistans och minst 1 000 mil per år.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Bilolycka – så gör du om du krockat eller kört av vägen

Efter bilolycka: vi berättar vad du ska göra vid krock eller kollision med annat fordon samt vid singelolycka, tex om du kört av vägen.

Bogsera bilen – regler och tips för bogsering

Är du osäker på vilka regler som gäller vid bogsering? Vi berättar vilka lagar du måste följa och ger tips för en smidigare bogsering.

Parkeringsskada – så gör du vid olycka på parkering

Vi berättar vad du ska göra om du råkat ut för en parkeringsskada samt hur du bör agera om du orsakat en skada på annan parkerad bil.

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Se alla