Volvokortet

För ett mer förmånligt liv med din Volvo

Ett fördelaktigt betalkort för dig som äger en Volvo

Med Volvokortet blir ditt liv med bilen lite förmånligare och smidigare. Volvokortet är ett kreditkort speciellt anpassat för dig som Volvoägare. Du får rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, bonus på alla köp, räntefri delbetalning och allt samlat på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går fort att skaffa.


Nu får Volvokortet nytt utseende

Det nya utseendet på Volvokortet visar på ännu tydligare kopplingar till CarPay och deras digitala betallösningar, men fungerar precis lika smidigt som vanligt. Läs mer om hur det fungerar här


Volvokortet – Sveriges största bilägarkort

En miljon svenskar har redan upptäckt fördelarna med våra kort. Kostnadsfritt, anpassade erbjudanden, bonus och möjlighet att betala direkt med mobilen.

  • Ingen årsavgift
  • Bonus på alla köp
  • Rabatt på drivmedel hos Tanka
  • Rabatt på biltvätt hos Tvätta
  • Betala med mobilen
  • Allt samlat på en faktura
  • Upp till 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning

Skaffa kort på några minuter

Det enklaste sättet att skaffa kort är att ladda ner CarPay och ansöka direkt i appen. Du identifierar dig säkert med BankID och är klar på några minuter.

Betala med Volvokortet

Du kan använda Volvokortet till att betala allt som har med din bil att göra. Drivmedel, biltvätt, service, reparationer och reservdelar, däckbyten med mera. Tankar du hos Tanka eller tvättar bilen hos Tvätta får du dessutom rabatt på priset. För större utgifter kan du tryggt använda det räntefria delbetalningsalternativet. Eftersom Volvokortet är anslutet till Visa kan du använda det i alla affärer och få bonus på alla dina vardagsköp. 

CarPay

Volvokortet är en del av CarPay. Du kan läsa mer om kortet, alla fördelar och hur det fungerar på Bilägarkort och CarpayAktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

Träffa oss på festivaler i sommar

Äntligen får vi gå på konsert igen. Och som vi kan gå på konsert i vår region den här sommaren. På massor av fantastiska sommarplatser sätter Sensommar, Sommarmusik i Galtström, Sundsvall bjuder och Konsertsommar i Hälsingland, upp sin scen och bjuder in till upplevelser vi drömt om och längtat efter de senaste åren. Tillsammans med våra partners delar vi kärleken till musiken och viljan att vår region ska fortsätta att bjuda på magiska sommarupplevelser och en välmående region. Därför samarbetar vi i sommar igen. Vi hoppas att vi ses!

Polestar Engineered Optimering

Vår Polestar Engineered Optimering fokuserar på sex prestandaområden och påverkar varken bilens garantier eller serviceintervall. Du får bland annat en snabbare gasrespsons, sportigare växlingar och upp till 24 hästkrafter i ökad motoreffekt.

Vi förlänger livet på din vindruta

Vår tumregel är att försöka laga, snarare än att byta ut vindrutan när den har gått sönder. Om du får ett stenskott vill vi därför hjälpa dig så tidigt som möjligt för att undvika att skadan växer till en spricka. Reparationen går snabbt, kostar mindre än att byta rutan och är framförallt snällare mot miljön. Välkommen!

Se alla

Vill du veta mer?

Volvo Privatleasing

Det enkla sättet att ha bil

Volvo Privatleasing innebär att du hyr en Volvo i 3 år och betalar en fast summa varje månad. I avgiften ingår service, Volvo assistans och en körsträcka om minst 1000 mil per år. Du betalar ingen handpenning och behöver inte tänka på restvärdet.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Tvätta inte bilen på gatan

Är det förbjudet att tvätta bilen på garageuppfarten och kan man få böter för att tvätta bilen på gatan? Svaret på båda frågorna är ’nja’.

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

19 tips – så förbereder du din bil inför vintern

Kör säkert och lagligt i vinter. Bilbolagets experter tipsar om hur du förbereder bilen och vilka produkterna som gör billivet enklare i kylan.

9 tips för att köra bränslesnålt

Att köra bränslesnålt är bra för miljön och din plånbok. Oavsett om bilen körs på diesel eller bensin kan du spara pengar. Vi berättar hur »

Se alla