Boka tid för glasreparation

Detta bokningsverktyg fungerar för Dacia, Ford, Renault och Volvo. Har du frågor, vill få prisuppgift eller undrar över något hjälper kundtjänst dig gärna. Hör av dig till dem via chatten på hemsidan eller genom att ringa 020-50 02 50.

Har du en bil från ett annat märke hjälper din lokala Bilbolagsverkstad dig gärna att boka. Du hittar deras kontaktuppgifter på Kontakta oss – Bilbolaget.

Loading window repair...

Vanliga frågor från våra kunder

Hur får jag reda på vad det kostar att laga stenskott?

Självrisken ligger normalt mellan 0 och 200 kr beroende på försäkringsbolag. Har du serviceavtal hos oss är det gratis.

Kostnaden för att byta vindrutan beror på vilken försäkring du har. Har du hel- eller halvförsäkring är självrisken ungefär 1500-3000 kr. Vi samarbetar med de allra flesta försäkringsbolag vilket gör processen för dig som kund smidig. Har du trafikförsäkring kan du kontakta kundtjänst för ett kostnadsförslag.

Är det krångligt att laga ett stenskott / byta vindruta?

Nej. Du bokar en tid och lämnar in din bil till oss. Lagningen av stenskott tar cirka 30 minuter att laga. När bilen är klar betalar du självrisken till oss så sköter vi kontakten med ditt försäkringsbolag. Lätt som en plätt! Medan du väntar i våra sköna soffor bjuder vi på kaffe och gratis WiFi. Du kan också passa på att titta på alla fina bilar i vår bilhall.

Den kunde inte hitta någon bil med mitt registreringsnummer, hur gör jag?

Säkerställ först att du har fyllt i rätt registreringsnummer samt att du äger en Volvo, Renault, Ford eller Dacia. Fungerar det fortfarande inte är du välkommen att kontakta kundtjänst på chatten eller 020-50 02 50 så hjälper vi dig att boka.

Har du en bil från ett annat märke hjälper din lokala Bilbolagsverkstad dig gärna att boka. Du hittar deras kontaktuppgifter på Kontakta oss – Bilbolaget.

Vilka märken lagar ni stenskott på?

Vi lagar stenskott på alla bilmärken. Har du en Volvo, Ford, Renault eller Dacia kan du boka online. Har du en bil från ett annat märke hjälper din lokala Bilbolagsverkstad dig gärna att boka. Du hittar deras kontaktuppgifter på Kontakta oss – Bilbolaget.

Vilka märken byter ni vindruta på?

Vi är auktoriserad märkesverkstad för att byta rutor på Volvo, Renault, Dacia och Ford.