Ford Tourneo Custom

Persontransportbil med hög komfort och lyx

Säker minibuss med plats för många

Vi presenterar den lyxiga nya Ford Tourneo Custom. Helt omdesignad och med ett val mellan effektiva EcoBlue-dieselmotorer och helt elektriska versioner i form av E-Tourneo Custom. Modellen erbjuder flexibla säten med plats för upp till 8 passagerare, 5G-modem med anslutna tjänster och är fullpackad med premiumfunktioner så att du alltid känner dig som hemma. Tourneo Custom erbjuder samma komfort som ett förstklassigt passagerarfordon, till ett mycket förmånligt pris.

Läs mer om Tourneo Custom


Ford Tourneo Custom i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Ford Tourneo Custom laddhybrid

Bekväma Ford Tourneo Custom

Ford Tourneo Custom är en persontransportbil som levererar högklassig komfort till alla ombord. Dess rymliga och anpassningsbara interiör gör varje resa till ett nöje. Totalt har Tourneo Custom plats för upp till nio personer: åtta passagerare och en förare. Modern stil möter intelligent design i ett fordon som skapats för att erbjuda en säker, bekväm och rymlig miljö för passagerarna samt gott om plats för deras bagage.

När det gäller komfort och välbefinnande är Ford Tourneo Custom i toppklass. Modellen erbjuder samma elegans och kvalitetskänsla som i en lyxlimousin, i kombination med mångsidigheten och innerutrymmet hos en minibuss.

Bilen är utrustad med en stor mängd genomtänkt utrustning som gör varje resa behaglig, oavsett om du är förare eller passagerare.

Enorm flexibilitet

I kupén möts högkvalitativa material med smarta funktioner och körupplevelsen kompletteras med avancerad teknik som finns där för din bekvämlighet och sinnesro.

I Tourneo Custom kan du konfigurera sätena i en mängd olika lägen för att t.ex. skapa det idealiska utrymmet eller maximera bagageutrymmet utan att behöva ta ut något säte.

Andra och tredje sätesraden kan vändas mot varandra i Tourneo Custom

Om du någonsin behöver mer än det vanliga lastutrymmet kan de andra och/eller tredje sätesraderna tas ut, var och en för sig eller i grupp. På så sätt kan du arrangera om interiören och få precis ett så stort utrymme som du behöver.

Dubbla skjutdörrar

För ökad flexibilitet och enklare insteg har Ford Tourneo Custom skjutdörrar på både höger och vänster sida. Dörrarna är dessutom smart designade för enkel och smidig hantering. Bland annat har skjutmekanismen i skjutdörrarna täckts för att förbättra den aerodynamiska effektiviteten och reducera bullernivån.

Säker minibuss med smarta system

Nya Tourneo Customs mer robusta kaross är nu ännu mer krocktålig och stabil än tidigare. Den stabilare karossen förbättrar även köregenskaperna och hanteringen samtidigt som det reducerar buller- och vibrationsnivåerna inuti bilen.

Modellen fått 5 stjärnor, alltså högsta möjliga betyg, av den oberoende organisationen Euro NCAP. Den har flera smarta säkerhetssystem som kan hjälpa till att undvika att olyckor sker, bland annat döda vinkel-varnare, varning för korsande trafik, filhållningsassistans och trötthetsvarnare. Bilen har även ett vindstabiliseringssystem som hjälper dig att ligga kvar i din fil vid kraftiga och byiga vindar.

Ford E-Tourneo med öppen sidodörr

Bekväm körning

Trots sin storlek är Tourneo Custom smidig och enkel att köra. Den har imponerande liten svängradie för ett fordon i den här storleken. Det gör det enklare att köra i stadsmiljö där man ofta parkerar, hämtar och lämnar av.

Tack vare bakre luftfjädring justeras systemet automatiskt för att bibehålla en konstant körhöjd, oavsett lastförhållanden. Det innebär att du får en mjukare färd oberoende av om du är ensam i bilen, har passagerare eller färdas i ett fullastat fordon.

Uppkopplad för en enklare arbetsdag

Ford Tourneo Custom är utrustad med Fords infotainmentsystem som håller dig uppkopplad och gör att du kan styra din telefon, dina musikval och ditt navigeringssystem med röstkommando eller via den stora pekskärmen i mitten.

Tekniken kan kopplas till Apple CarPlay och Android Auto och med Applink kan du dessutom få åtkomst till några av dina favoritappar.

E-Tourneo Custom

Den helelektriska drivlinan erbjuder upp till 370* km räckvidd och 125 kW DC snabbladdning. Den har även 2,3 kW Pro Power Onboard – idealiskt för att driva digitala enheter, verktyg eller sport- och campingutrustning.

Rickard Enström

Ford transportbilssäljare

Fördelar med Tourneo Custom

  • Smidig trots sin storlek
  • Välj mellan två olika längder
  • Finns som laddhybrid med upp till 5 mils räckvidd
  • Plats för upp till nio personer
  • Högsta betyg i säkerhetstester

Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Oavsett vad du som företagare eller tjänstebilsförare behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt.

Tjänstebil

Person- & transportbilar för företagskunder

En tjänstebil ägs av företaget och ska bara användas i tjänsten. Vi på Bilbolaget har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstebilar. Vi har ett stort sortiment av bilar och tjänster som gör er arbetsdag enklare.

Förmånsbil

Vi hjälper företag och anställda välja förmånsbil

En förmånsbil ägs av företaget men du som anställd får använda den även för privat bruk. Oavsett om du är företagare, inköpare eller förare som ska välja förmånsbil kan du få hjälp hos oss – vi gör det enkelt att ha firmabil.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla