Ford Tourneo Courier

Kompakt och mångsidig äventyrsbil

Multiaktivtetsbil som maximerar utrymme och komfort

Ford Tourneo Courier är en rymlig och anpassningsbar personbil av högsta klass. Med stor flexibilitet och moderna funktioner är den optimal för alla äventyr. Det smidiga nedfällbara baksätet frigör upp till 2,4 m3 och gör det möjligt för dig att anpassa Tourneo Courier efter dina behov. Med hög komfort och gott om utrymme får du enkelt plats med packning och fem passagerare som kan njuta till fullo på resan.

Läs mer om Tourneo Courier


Erbjudanden på Ford Tourneo Courier Se alla

Ford Sverige firar 100 år

Se alla våra jubileumserbjudanden

Ford satte världen på hjul och har sedan dess stått för innovation, trygghet och handlingskraft. Nu firar vi Ford Sveriges första 100 år med starka jubileumserbjudanden.

Tourneo Courier Trend

Billån fr 2 695 kr/mån

Tourneo Courier är den ultimata familjebilen med sitt SUV-liknande utseende, avancerad teknik och fantastisk anpassbarhet. Byt mellan två och fem säten och gör dig redo för äventyr. JUBILEUMSERBJUDANDE: 3 års fri service och 6 månaders fri försäkring.

Se alla

Ford Tourneo Courier lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Ford Tourneo parkerad framför palmer

Ford Tourneo Courier – flexibel minibuss för alla äventyr

Ford Tourneo Courier är en familjebil med stor mångsidighet. Med dess kompakta men rymliga design lever den upp till dagens höga krav på en anpassningsbar bil. Tourneo Couriers mångsidiga karaktär gör den till den perfekta familjebilen såväl som den ultimata företagsbilen.

Tourneo Courier är en femsitsig bil som levererar hög komfort och modern design. Minibussen erbjuder kvalitativa tekniska funktioner och grymma uppkopplingsmöjligheter för en sömlös körupplevelse.

Tourneo Courier kommer med olika drivlinealternativ. Välj mellan effektiva bensinmotorer och en ny helt elektrisk variant. Utöver de olika drivlinealternativen kan du välja mellan automatväxellåda eller manuell växellåda för en mer engagerande körupplevelse.

Ford Tourneo Courier vid vatten.

Generöst lastutrymme

Tourneo Courier har en SUV:ig design med gott om utrymme som passar dig med en aktiv livsstil. Med smidiga funktioner och modern design kan du enkelt ta dig fram på vägarna med stil.

Minibussen erbjuder ett imponerande bagageutrymme på upp till 2160 liter. Vare sig du är ute med familj och vänner eller när du behöver lasta utrustning som cyklar i bagageutrymmet kan Tourneo Courier enkelt anpassas efter dina behov.

Den kan enkelt göras om till en tvåsitsig bil genom att fälla ner baksätena för att få plats med allt och lite till. Den kan enkelt göras om till en tvåsitsig bil genom att fälla ner baksätena för att få plats med allt och lite till.

Ford Tourneo Couriers smarta förvaringsfack.
Med smarta förvaringsfack inbyggda i sidopanelerna finns det också utrymme för att hålla mindre föremål säkert gömda för en städad look.

Avancerad teknik och förarstödfunktioner

Med moderna förarstödfunktioner får du assistans på vägen såväl som vid parkering för en smidig körupplevelse. Funktioner som Pre-Collision Assist, farthållare, skyltigenkänning, parkeringssensorer bak, Driver Alert och Wrong Way Alert säkerställer att du tryggt tar dig och dina passagerare fram på vägen.

Våra säljare berättar:

Tourneo Courier är en riktig pärla som kan anpassas för alla möjliga situationer och behov. Det är en bekväm minibuss som kan konfigureras till transportbil. Ett stort plus i kanten är Fords nybilsgaranti som gäller i fem år eller 10 000 mil för extra trygghet.

Rickard Enström

Ford transportbilssäljare

Fördelar med Ford Tourneo Courier

  • Imponerande teknik
  • Mångsidig och anpassningsbar
  • Generöst utrymme i kompakt format
  • Smidiga förarstödfunktioner
  • 5-års nybilsgaranti

E-Tourneo Courier

Ford E-Tourneo Courier är en helelektrisk multiaktivitetsbil. Den elektriska drivlinan erbjuder klimatmedvetna företag och familjer ett hållbart alternativ.

Helelektriska E-Tourneo Courier kommer att finnas tillgänglig att beställas från slutet av 2024. Information om räckvidd, bränsleeffektivitet och CO2-utsläpp kommer att publiceras närmare start av försäljning.Vill du veta mer?

Ford privatleasing

För ett enkelt bilägande

Ford privatleasing är enkelt, tryggt och bekvämt. Du betalar en löpande månadskostnad som baseras på den bil och körsträcka du valt. Service ingår och du slipper betala kontantinsats. När avtalet är slut lämnar du bara tillbaks bilen. Smidigt va?!

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med CarPay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite billigare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel, laddning och biltvätt. Du betalar tryggt och får allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift.

Förmåns- och tjänstebilar

Vi hjälper företag och förare välja rätt

Företagare, bilansvarig eller förare – vi hjälper dig välja rätt förmånsbil eller tjänstebil till företaget. Se vårt stora utbud av person- och transportbilar och få hjälp av kunniga rådgivare idag. Med oss som tjänstebilspartner blir er arbetsdag enkel.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – så köper du bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla