Renaultkortet

Fördelaktigt betalkort för dig som äger en Renault

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet är ett betalkort för dig som Renaultägare. Det är ett förmånligt, bekvämt och användbart kort med en rad fördelar. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet är kopplat till CarPay, har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.

Renaultkortet kommer succesivt att ersättas av CarPay-kort, givetvis med samma fördelar. Skadat, utgånget eller borttappat Renaultkort ersätts med CarPay från 2023-05-02.


Fördelar med Renaultkortet

  • Bonus på allt du handlar
  • Rabatt på drivmedel på Tanka
  • Rabatt på biltvätt hos Tvätta
  • Alla bilkostnader på en faktura
  • Ingen årsavgift
  • Upp till 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning

Betala med Renaultkortet

Med ditt Renaultkort går det utmärkt att betala bland annat drivmedel, service, reparationer, tillbehör, reservdelar, Renaultförsäkring, billån och Renault billeasing. Dessutom får du rabatt på bland annat drivmedel, biltvätt och vissa av våra verkstadstjänster när du använder kortet eller betalar med mobilen.

Eftersom kortet är anslutet till Visa kan du använda det i alla affärer och få bonus på allt du handlar i din vardag. Renaultkortet är en del av CarPay. Du kan läsa mer om kortet, alla fördelar och hur det fungerar här:

Bilägarkort och CarPay

Allt samlat digitalt med appen CarPay

Vill du få allt från ditt Renaultkort samlat digitalt eller vill du kunna betala med mobilen eller din smarta klocka? Då är den kostnadsfria appen CarPay något för dig. I appen samlas alla dina utvalda rabatter och erbjudanden och du får en tydlig sammanställning av dina bilkostnader.

Läs mer om CarPay


Aktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

Tillbehör till din Volvo

Just nu har vi ett antal utvalda produkter till kampanjpris. Alla är utvalda med omsorg för att passa säsongen så att du och din bil är redo för sommarens äventyr. Du kan välja att lägga till produkterna och få dem monterade i samband med att du köper ny eller begagnad bil, prata i så fall med din säljare. Du kan också hitta produkterna och många fler i våra butiker.

Polestar Engineered Optimering

Polestar Engineered Optimering är resultatet av ett nära samarbete mellan Volvo Cars och Polestar. Tillsammans har de tagit fram en optimering som bland annat ger dig snabbare acceleration, sportigare växlingar och mer kraft till bakhjulen.

Tvätta bilen med mobilen

Med vår nya app, Tvätta Biltvätt, behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt se hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. När du betalar med CarPay får du dessutom var 6:e tvätt gratis. Och vill du tvätta lite oftare till ett ännu bättre pris kan du teckna ett av våra abonnemang direkt i appen. Ladda ner Tvätta Biltvätt gratis på App Store eller Google Play och välkommen till vår Tvätta. Och du – alla bilmärken är välkomna!

Se alla

Vill du veta mer?

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Renault privatleasing

Månadskostnad med mycket inkluderat

Renault Relax är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Bilolycka – så gör du om du krockat eller kört av vägen

Efter bilolycka: vi berättar vad du ska göra vid krock eller kollision med annat fordon samt vid singelolycka, tex om du kört av vägen.

Bogsera bilen – regler och tips för bogsering

Är du osäker på vilka regler som gäller vid bogsering? Vi berättar vilka lagar du måste följa och ger tips för en smidigare bogsering.

Parkeringsskada – så gör du vid olycka på parkering

Vi berättar vad du ska göra om du råkat ut för en parkeringsskada samt hur du bör agera om du orsakat en skada på annan parkerad bil.

Kan man laga stenskott själv?

Kan man laga stenskott själv? Ja, MEN det betyder inte att det är något man bör göra själv. Vi berättar vad som blir billigast och bäst.

Se alla