Renaultkortet

Fördelaktigt betalkort för dig som äger en Renault

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet är ett betalkort speciellt riktat till dig som Renaultägare och är ett förmånligt, bekvämt och användbart kort med en rad fördelar. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet är kopplat till CarPay, har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.


Fördelar med Renaultkortet

  • Bonus på allt du handlar
  • Rabatt på drivmedel på Tanka
  • Rabatt på biltvätt hos Tvätta
  • Alla bilkostnader på en faktura
  • Ingen årsavgift
  • Inga köpkrav
  • Upp till 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning
  • Utvalda erbjudanden för din bil

Betala med Renaultkortet

Med ditt Renaultkort går det utmärkt att betala bland annat drivmedel, service, reparationer, tillbehör, reservdelar, Renaultförsäkring, billån och Renault billeasing. Dessutom får du rabatt på bland annat drivmedel, biltvätt och vissa av våra verkstadstjänster när du använder kortet eller betalar med mobilen.

Eftersom kortet är anslutet till Visa kan du använda det i alla affärer och få bonus på allt du handlar i din vardag. Renaultkortet är en del av CarPay. Du kan läsa mer om kortet, alla fördelar och hur det fungerar här:

Bilägarkort och CarPay

Allt samlat digitalt med appen CarPay

Vill du få allt från ditt Renaultkort samlat digitalt eller vill du kunna betala med mobilen eller din smarta klocka? Då är den kostnadsfria appen CarPay något för dig. I appen samlas alla dina utvalda rabatter och erbjudanden och du får en tydlig sammanställning av dina bilkostnader.

Läs mer om CarPay härVill du veta mer?

Renault privatleasing

från 2 090 kr/mån

Renault Relax är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en fast månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus-systemet innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp bestraffas med en förhöjd fordonsskatt, det vill säga ”malus”, under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Högt tryck på begagnatmarknaden

Med Coronapandemin och nya skatteregler har trycket på begagnatmarknaden ökat ytterligare och därför breddar nu Bilbolaget sitt sortiment av begagnade bilar. Hur? Genom att börja köpa bilar av privatpersoner.

Så maximerar du din elbils räckvidd på vintern

Ju kallare det är, desto sämre räckvidd får din elbil. Men det finns sätt för dig att maximera räckvidden på vintern. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Diesel- och bensinbilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns några saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Se alla