Renaultkortet

Fördelaktigt betalkort för dig som äger en Renault

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet är ett betalkort speciellt riktat till dig som Renaultägare och är ett förmånligt, bekvämt och användbart kort med en rad fördelar. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet är kopplat till CarPay, har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.


Fördelar med Renaultkortet

  • Bonus på allt du handlar
  • Rabatt på drivmedel på Tanka
  • Rabatt på biltvätt hos Tvätta
  • Alla bilkostnader på en faktura
  • Ingen årsavgift
  • Inga köpkrav
  • Upp till 60 dagars fri kredit
  • Räntefri delbetalning
  • Utvalda erbjudanden för din bil

Betala med Renaultkortet

Med ditt Renaultkort går det utmärkt att betala bland annat drivmedel, service, reparationer, tillbehör, reservdelar, Renaultförsäkring, billån och Renault billeasing. Dessutom får du rabatt på bland annat drivmedel, biltvätt och vissa av våra verkstadstjänster när du använder kortet eller betalar med mobilen.

Eftersom kortet är anslutet till Visa kan du använda det i alla affärer och få bonus på allt du handlar i din vardag. Renaultkortet är en del av CarPay. Du kan läsa mer om kortet, alla fördelar och hur det fungerar här:

Bilägarkort och CarPay

Allt samlat digitalt med appen CarPay

Vill du få allt från ditt Renaultkort samlat digitalt eller vill du kunna betala med mobilen eller din smarta klocka? Då är den kostnadsfria appen CarPay något för dig. I appen samlas alla dina utvalda rabatter och erbjudanden och du får en tydlig sammanställning av dina bilkostnader.

Läs mer om CarPay här


Aktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

Träffa oss på festivaler i sommar

Äntligen får vi gå på konsert igen. Och som vi kan gå på konsert i vår region den här sommaren. På massor av fantastiska sommarplatser sätter Sensommar, Sommarmusik i Galtström, Sundsvall bjuder och Konsertsommar i Hälsingland, upp sin scen och bjuder in till upplevelser vi drömt om och längtat efter de senaste åren. Tillsammans med våra partners delar vi kärleken till musiken och viljan att vår region ska fortsätta att bjuda på magiska sommarupplevelser och en välmående region. Därför samarbetar vi i sommar igen. Vi hoppas att vi ses!

Polestar Engineered Optimering

Vår Polestar Engineered Optimering fokuserar på sex prestandaområden och påverkar varken bilens garantier eller serviceintervall. Du får bland annat en snabbare gasrespsons, sportigare växlingar och upp till 24 hästkrafter i ökad motoreffekt.

Vi förlänger livet på din vindruta

Vår tumregel är att försöka laga, snarare än att byta ut vindrutan när den har gått sönder. Om du får ett stenskott vill vi därför hjälpa dig så tidigt som möjligt för att undvika att skadan växer till en spricka. Reparationen går snabbt, kostar mindre än att byta rutan och är framförallt snällare mot miljön. Välkommen!

Se alla

Vill du veta mer?

Renault privatleasing

från 2 090 kr/mån

Renault Relax är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en fast månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Tvätta inte bilen på gatan

Är det förbjudet att tvätta bilen på garageuppfarten och kan man få böter för att tvätta bilen på gatan? Svaret på båda frågorna är ’nja’.

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

19 tips – så förbereder du din bil inför vintern

Kör säkert och lagligt i vinter. Bilbolagets experter tipsar om hur du förbereder bilen och vilka produkterna som gör billivet enklare i kylan.

9 tips för att köra bränslesnålt

Att köra bränslesnålt är bra för miljön och din plånbok. Oavsett om bilen körs på diesel eller bensin kan du spara pengar. Vi berättar hur »

Se alla