Renaultkortet

Ersatt av CarPay, fortfarande lika förmånligt

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet har ersatts av Carpay – ett betalkort för dig som bilägare. Det är ett förmånligt, bekvämt och användbart kort med en rad fördelar. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.


Renaultkortet har blivit Carpay

Med start under 2023 har Renaultkortet successivt börjat ersättas med rena Carpay-kort. Du som Renaultägare har fortfarande samma fördelar med rabatt, erbjudanden och bonus på bland annat Tanka, Tvätta och i våra verkstäder.

Läs mer och skaffa CarPay

Har du frågor om övergången till CarPay? Kontakta kundtjänst via chatten eller ring 020 – 50 02 50.


Aktuella erbjudanden för dig med CarPay Se alla

CarPay Business Visa Limited

Nya smarta CarPay Business Visa Limited. Betala laddning, tankning, parkering och övrigt bilrelaterat – vi bjuder på första årsavgiften. Läs mer om våra företagskort.

Sänk dina bilkostnader med CarPay

Du får rabatter, erbjudanden och bonus som sänker dina kostnader och gör det enklare att ha bil. Helt gratis.

CarPay Business företagskort

Alla företagets bilkostnader samlas på en faktura och med möjlighet att se inköpen i CarPay-appen får du enkelt överblick i realtid. Smart, smidigt och säkert för både företagare och anställda.

Se alla

Vill du veta mer?

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med Carpay kreditkort och app blir ditt liv med bilen lite bliligare och smidigare. Du får bonus på alla köp och fina rabatter på bland annat drivmedel och biltvätt. Du betalar enkelt och får allt samlat digitalt. Kortet har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Renault privatleasing

Månadskostnad med mycket inkluderat

Renault Privatleasing är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Fordonsskatt

Se bilskatten med regnr

Fordonsskatt, eller bilskatt, är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Det är ägaren av fordonet som ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Så löser du vinterns fem vanligaste bilproblem

Under vinterhalvåret är det vanligt att få problem med bilen. Vi tar upp fem av de vanligaste problemen och ger dig tips på hur du löser dem.

Regler för dimljus – då får du använda dem

Är du en av de som är osäker på hur dimljus får användas? Vi berättar vilka regler som gäller och visar hur symbolerna för dimljus ser ut.

Imma i bilen – så löser du problemet

Att få imma i bilen är en erfarenhet många bilägare delar. Irriterande! Så löser du problemet och undviker imma på vindrutan i framtiden.

Sex anledningar till att ratten vibrerar eller bilen skakar

Upplever du vibrationer i ratten eller skakar bilen när du kör? Vi berättar vad det kan bero på och vad du ska göra när du hittat felet.

Se alla