Alltid rabatt när du tankar bilen hos oss

Betalar du din tankning på vår Tankastation med Volvokort, Renaultkort, CarPaykort eller appen CarPay får du alltid 10 öre rabatt/liter och rabatten kan självklart kombineras med andra erbjudanden eller kortbonus.

Läs mer om våra kort och skaffa ett här >


Betala din tankning med CarPay

På vår Tankastation kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Har du kortbonus kan du passa på att lösa in den med ett knapptryck och få ett ännu bättre pris.


GoEasy – alltid med service i tanken

Tankas drivmedel 95, 98 och Diesel innehåller GoEasy som genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser vi till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor håller du nere bränsleförbrukningen och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.


Vi hjälper dig att göra klimatsmarta val

Du kan känna dig trygg i att vi tar miljöansvar inom alla områden. Till exempel har vår diesel inblandning av HVO biodiesel, pumparna är skyddade mot läckage och du kan fylla på med spolarvätska som är både Svanenmärkt och klimatsmart.


Tanka 100 % fossilfritt

Vi är glada över att kunna erbjuda dig att tanka HVO100 på vår Tankastation på Bultgatan 1 och Landsvägsallén 67. En 100 % förnybar och fossilfri biodiesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till betydande minskning av CO2-utsläppen.


Här hittar du våra Tankastationer:
Bilbolaget Sundsvall, Bultgatan 1.
Bilbolaget Timrå, Terminalvägen 2.
Landsvägsallén 67, södra brofästet vid Sundsvallsbron.


Vi laddar för framtiden

Nu kan du ladda din bil på Tanka, Bultgatan 1.

I samarbete med Vattenfall InCharge installerar Tanka nu över 300 laddplatser hos Volvo- och Renaulthandlare i hela landet. Installationen sker successivt under tre år och redan idag kan du ladda din elbil på en mängd stationer runtom i landet.

Betala smidigt med Volvokort och CarPay

Betalningen kan göras genom appen InCharge som är kopplad till Volvokortet och CarPay. Dina kostnader kan du alltid följa i CarPay. Laddstationerna kommer att vara förberedda för semisnabb laddning på 22 kW. Det innebär att din elbil kan laddas på ett par timmar.

Läs mer här >>