Ford Economy Service

Förmånligt servicepris för äldre bilar

Prisvärd originalservice för äldre personbilar

Ford Economy Service är den förmånliga servicen för Ford personbilar som är sex år eller äldre. Ford Economy erbjuder dig alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad Fordverkstad men till mycket förmånligt pris.


Vad kostar Ford Economy Service?

Pris från 2 595 kronor

Komplett Ford Economy originalservice inklusive olje- och oljefilterbyte, byte av kupéfilter samt kontroll av bilens viktigaste funktioner. Ford Assisstans ingår till nästa service.

Kostnaden för en Economy Service varierar beroende på vad du har för Ford-modell, hur många mil bilen gått och vad du vill ska ingå. Kontakta kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50 för prisuppgift för din bil.

Sluta inte ta hand om din Ford

Förmånlig service för äldre bilar
Bara för att din Ford börjar få några år på nacken innebär inte det att du bryr dig mindre om den. Däremot kanske du är ännu mer intresserad av prisvärda erbjudanden när det kommer till service och underhåll av bilen.

Med Ford Economy Service får du alla fördelar med att serva din bil hos en auktoriserad Fordverkstad men till ett lägre pris. Servicen utförs av Fordutbildade tekniker, utrustade med de rätta verktygen och datasystemen för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Dessutom ingår Ford Assistans kostnadsfritt fram till nästa servicetillfälle.

Ford Economy – service, däck och reparationer

Ford Economy-programmet innefattar service, däck och reservdelar vid eventuella reparationer – allt som krävs för att din Ford ska förbli en Ford men till ett förmånligt pris. Vi arbetar med Ford Motorcraft reservdelar, d.v.s. av Ford utvalda reservdelar med hög kvalitet till lägre pris.

Serviceavtal för äldre Ford

Serviceavtal är inte bara för nya bilar. Det är en trygghet även för dig som har en lite äldre Ford. Med ett serviceavtal delar du upp kostnaden månadsvis.

Istället för den stora klumpsumman en service innebär får du en låg månadskostnad och kan tryggt köra vidare med vetskapen om att din Ford får den service och omtanke den förtjänar.

Läs mer om serviceavtal

Fler verkstadstjänster för dig med en äldre Ford

Ibland behöver man göra mer än bara en service. Vi har ett stort utbud av verkstadstjänster som passar dig som har en äldre Ford. Alla tjänster kan bokas separat, men varför inte passa på när du ändå lämnar in din Ford på service?

För att boka flera verkstadstjänster på en och samma dag kontaktar du kundtjänst via telefon 020-50 02 50 eller i chatten här på hemsidan.


Däckverkstad

I våra moderna däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Däckhotell

Har du ont om plats för skrymmande hjul i garage eller förråd? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Skadeverkstad

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det spar både tid och pengar och du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Glasverkstad

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt, tryggt och går snabbt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för just din bil. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.


Här utför vi Ford Economy Service

Norrtälje

Telefon 020-50 02 50

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sundsvall

Telefon 020-50 02 50

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Nyheter, artiklar och tester Se alla

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så maximerar du din elbils räckvidd på vintern

Ju kallare det är, desto sämre räckvidd får din elbil. Men det finns sätt för dig att maximera räckvidden på vintern. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Diesel- och bensinbilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns några saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Tips inför kontrollbesiktningen – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla