Ford Economy Service

Förmånligt servicepris för äldre bilar

Prisvärd originalservice för äldre personbilar

Ford Economy Service är den förmånliga servicen för Ford personbilar som är sex år eller äldre. Du får alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad Fordverkstad men till mycket förmånligt pris. Vi ser över bilens viktigaste funktioner och byter olja, oljefilter och kupéfilter. I servicen ingår dessutom Ford vägassistans, om olyckan skulle vara framme.

Boka Economy service


Vad kostar Ford Economy Service?

Pris från: 2 595 kronor

Komplett Ford Economy originalservice inklusive olje- och oljefilterbyte, byte av kupéfilter samt kontroll av bilens viktigaste funktioner.

Kostnaden för en Economy Service varierar beroende på vad du har för Ford-modell, hur många mil bilen gått och vad du vill ska ingå.

Kontakta kundtjänst via chatten eller på telefon 020-50 02 50 för prisuppgift för din bil.

Sluta inte ta hand om din Ford

Med Ford Economy Service får du alla fördelar med att serva din bil hos en auktoriserad Fordverkstad men till ett lägre pris.

Servicen utförs av Fordutbildade tekniker, utrustade med de rätta verktygen och datasystemen för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Dessutom ingår Ford Assistans kostnadsfritt fram till nästa servicetillfälle.

Fördelar med Ford Economy service

  • Säkerställer ett bra och trafiksäkert skick
  • Gynnar bilens andrahandsvärde
  • Fri vägassistans ingår
  • Minskar risken för oförutsedda stopp
  • Förebygger framtida skador
  • Utförs av specialistutbildade Ford tekniker
  • Alltid med Ford originaldelar

Ford Economy – service, däck & reparationer

Ford Economy-programmet innefattar service, däck och reservdelar vid eventuella reparationer – allt som krävs för att din Ford ska förbli en Ford men till ett förmånligt pris.

Vi arbetar med Ford Motorcraft reservdelar, d.v.s. av Ford utvalda reservdelar med hög kvalitet till lägre pris.

Fler verkstadstjänster för dig med en äldre Ford

Ibland behöver man göra mer än bara en service. Vi har ett stort utbud av verkstadstjänster som passar dig som har en äldre Ford. Alla tjänster kan bokas separat, men varför inte passa på när du ändå lämnar in din Ford på service?

För att boka flera verkstadstjänster på en och samma dag kontaktar du kundtjänst via telefon 020-50 02 50 eller i chatten här på hemsidan.

Däckverkstad

I våra däckverkstäder jobbar kunnig personal med specialistutbildning inom däck och fälg. Hos oss kan du köpa däck och fälg samt få hjälp med bland annat däckbyte, montering, balansering, vibrationskontroll och hjulinställningar.

Däckhotell

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Skadeverkstad

När olyckan är framme kan frågorna vara många. På Bilbolaget har vi kunnig personal som är utbildad just för skadeärenden och olyckor. Vi har korta väntetider i våra skadeverkstäder och samarbetar med flera försäkringsbolag.

Släcka tvåor

Våra verkstäder kan släcka tvåor du fått på besiktningen. Det innebär att du kan lämna din bil till oss så reparerar vi den och släcker tvåan. Det sparar du både tid och pengar på eftersom du slipper köra bilen till besiktningen för efterkontroll.

Glasverkstad

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt och går snabbt. Vi är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för din bil. Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.


Här utför vi Ford Economy Service

Klicka på respektive ort för att se öppettider och hitta kontaktuppgifter till Ford-tekniker.

Gävle

Telefon verkstad 026-65 57 00

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Norrtälje

Telefon verkstad 0176-756 00

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sundsvall

Telefon verkstad 060-18 08 00

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Timrå

Telefon verkstad 060-53 56 00

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Så viktigt är det att byta olja i bilens automatväxellåda

Även automatlådan i bilen behöver service och oljebyte. Detta för att undvika allvarliga fel och kostsamma reparationer. Vår expert förklarar hur.

Expertens svar om bilservice – allt du behöver veta

Bilservice är viktigt att göra, det vet vi alla. Men hur ofta ska man göra det, vad ingår och vad kostar det? Det berättar vi för dig.

Så laddar du bilbatteriet säkert – och på rätt sätt!

Märker du att musten har gått ur bilbatteriet? Då kan det vara dags att ladda det. Vi berättar hur du laddar bilbatteriet på rätt sätt.

Sex anledningar till att ratten vibrerar eller bilen skakar

Upplever du vibrationer i ratten eller skakar bilen när du kör? Vi berättar vad det kan bero på och vad du ska göra när du hittat felet.

Se alla