Renault Trafic

Anpassningsbar och stor transportbil

En stor transportbil för alla behov

Renault Trafic är en stor transportbil med funktionell design och smarta anpassningsmöjligheter för din verksamhet. Trafic har ett flertal modeller för både varu- och persontransport och övertygar med optimalt volymutnyttjande, låg lasthöjd och generösa dörröppningar. Renault Trafic är en robust och dynamisk transportbil som ställer upp – varje dag, oavsett årstid.

Läs mer om Trafic


Erbjudanden på Renault Trafic

100% redo för klimatpremien

Renault Trafic, Master & Kangoo E-Tech

100% elektriska och 100% redo för klimatpremien. Upptäck Renaults transportbilar med E-Tech. Ansök och få upp till 50 000 kr i stöd. Elektrifiera din arbetsdag med våra E-Tech-modeller Trafic, nya Master och Kangoo.

Renault Trafic

Företagsleasing 3 680 kr/mån

Trafic har ett oemotståndligt utseende. Den har ett nytt framparti med en uppdaterad stötfångare, horisontell huv och vertikal grill.

Renault Trafic i lager Se alla


Finns i flera olika versioner – vilken passar ditt företag bäst?

SKÅP

Antal sittplatser: 3
Max lastvikt (kg): 947 – 1280
Lastvolym (m³): 5,2 – 8,6

DUBBELHYTT

Antal sittplatser: 6
Max lastvikt (kg): 827 – 1142
Lastvolym (m³): 4

CHASSI PLATTA

Max lastvikt (kg): 1266
Lastvolym (m³): 0


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Renault Trafic är en stor transportbil med låg lasthöjd och stor lastpotential.

Renault Trafic, transportbilen som hjälper dig på vägen

Renault Trafic är en stor transportbil med funktionell design och smarta anpassningsmöjligheter för din verksamhet. Trafic har ett flertal modeller för både varu- och persontransport och övertygar med optimalt volymutnyttjande, låg lasthöjd och generösa dörröppningar.

Nya Trafic kombinerar robusthet och tålighet med en design som ökar din effektivitet. Du får anpassningsbar körställning i noggrant designade komfortstolar, gott om utrymme för dina arbetsverktyg och många förvaringsfack. Allt för att du ska få en så effektiv och bekväm arbetsdag som möjligt.

Med ny dieselmotor och växellåda samt smarta drivsystem som ger dig bättre framkomlighet, får du dessutom en transportbil som både är effektivare och mer bränslesnål.

Stora anpassningsmöjligheter

Renault Trafic är transportbilen som kan anpassas både till det yttre och inre för att passa din verksamhet. Trafic finns med skåp i tre olika storlekar, dubbelhytt eller chassiplatta.

Invändigt finns ett stort utbud av utrustning och inredning som kan anpassas helt efter ditt företags behov. Livsmedel, bygg, sjukvård med mera – eftersom din verksamhet är unik har vi en specifik lösning för just dina dagliga behov.

Ny motor och växellåda – mer effekt, lägre förbrukning

Nya Trafic har en ny motor och en ny automatlåda. Det innebär mer komfort, effekt och vridmoment så att körningen blir roligare. Den nya tekniken innebär också att bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen hålls nere. På så sätt kan du spara pengar och köra med lite bättre samvete.

Snart kommer även Renault Trafic som ren elbil. Läs mer om el-modellen här.

Renault Trafic gör arbetsdagarna lite roligare

Sammantaget är Renault Trafic är mer än en transportbil. Med smart utrustning och innovativa lösningar för komfort, skydd, säkerhet och multimedia ser den inte bara till att du får jobbet gjort – den gör det kul att göra det.

Jörgen Andersson

Säljare

Fördelar med Renault Trafic

  • Pigg och bränslesnål
  • Bekväm att köra
  • Möjligheten att välja olika storlekar på skåpet
  • Låg lasthöjd som gör arbetet ergonomiskt
  • Stor utbud av påbyggnationer

100% elektrisk och 100% effektiv

Kommer snart: Renault Trafic E-Tech 100 % electric. Lätt att köra, inga avgasutsläpp och räckvidd upp till 294 km.

Helt nya Trafic E-Tech 100% electric kompromissar inte med sitt stora lastutrymme och en rekordstor användbar längd på 4,15 m. Utrustad med skjutdörrar kan du enkelt lasta paket, europallar eller andra skrymmande föremål.

Läs mer om Trafic E-tech hos Renault

Köp eldrivna Trafic E-Tech 100 % electric, få upp till 50 000 kr i klimatstöd

Sedan februari 2024 finns en klimatpremie på upp till 50 000 kr för företag, kommuner och regioner som köper nya lätta eldrivna lastbilar. Detta inkluderar Trafic E-Tech 100 % electric.

För att få elbilsstödet behöver du skicka in två offerter till Energimyndigheten: en för elbilen du vill köpa och en för motsvarande fossilversion. Det är lite krångligt, men vi hjälper dig gärna med såväl offerter som tips på hur du kan maximera elbilsstödet.

Så fungerar nya elbilsstödet för transportbilar

När designen spelar roll

Renault Trafic med Racing Spirit-paketet innehåller det mesta du kan tänkas behöva i utrustning. Parkeringssensorer, handsfree nyckelkort och dragkrok.Dessutom är den vansinnigt snygg. Stilrena former, svart logo, kromad grill, 17” aluminiumfälgar, full LED-strålkastare, dimljus med två funktioner, distinkt ljussignatur och så vidare.


Vill du veta mer?

Renault Pro+

Expertkunskap och snabb hjälp

I Gävle och Timrå är vi certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär att du som Renault transportbilskund kan känna dig extra trygg med att du alltid får expertkunskap, prioriterad hjälp och snabb service när du behöver det.

Renault Care Pro

Tryggt serviceavtal för företagskunder

Renault Care Pro är ett förmånligt serviceavtal för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Renault Care Pro ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar.

Renault Transportbilar

Smarta bilar för ett bättre arbetsliv

Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser som kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Upptäck sortimentet och hitta din nästa transportbil idag.

Nyheter, artiklar och tester

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil – så fungerar det för dig som förare

En förmånsbil får du köra både i tjänsten och privat. Vi berättar hur det fungerar, vilka regler som finns och vad du som förare betalar.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

Se alla