RENAULT TRAFIC

anpassningsbar och stor transportbil

En stor transportbil för alla behov

Renault Trafic är en stor transportbil med funktionell design och smarta anpassningsmöjligheter för din verksamhet. Trafic har ett flertal modeller för både varu- och persontransport och övertygar med optimalt volymutnyttjande, låg lasthöjd och generösa dörröppningar. Renault Trafic är en robust och dynamisk transportbil som ställer upp – varje dag, oavsett årstid.

Läs mer om Trafic


Erbjudanden på Renault Trafic

Renault Trafic

Vinterhjul på köpet!

Höstkampanj på Renault Trafic, just nu får du vinterhjul, värmare med tidur, skyddsinklädnad (golv + väggar), backkamera och dragkrok på köpet. Gäller ett begränsat antal bilar så beställ din idag!

Renault Trafic i lager Se alla


Renault Trafic utrustningsnivåer

Base Line

I Renault Trafic Base Line får du en bra, grundutrustad transportbil. Bilen går att få som skåpbil i två olika längder, varav den längre modellen även går att få i två olika höjder. Bilen går också att få enbart som chassi.

Nordic Line

I Renault Trafic Nordic Line får du en pålitlig och säker transportbil med utrustning som parkeringssensorer, farthållare och designpaket. Bilen går att få som skåpbil i två olika längder, varav den längre modellen även går att få i två olika höjder. Bilen går också att få enbart som chassi.

Racing Spirit

Renault Trafic med Racing Spirit-paketet innehåller det mesta du kan tänkas behöva i utrustning. Parkeringssensorer, handsfree nyckelkort, dragkrok. Dessutom är den vansinnigt snygg.

Finns i flera olika versioner – vilken passar ditt företag bäst?

SKÅP

Antal sittplatser: 3
Max lastvikt (kg): 947 – 1280
Lastvolym (m³): 5,2 – 8,6

DUBBELHYTT

Antal sittplatser: 6
Max lastvikt (kg): 827 – 1142
Lastvolym (m³): 4

CHASSI PLATTA

Max lastvikt (kg): 1266
Lastvolym (m³): 0


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Renault Trafic är en stor transportbil med låg lasthöjd och stor lastpotential.

Renault Trafic, transportbilen som hjälper dig på vägen

Renault Trafic är en stor transportbil med funktionell design och smarta anpassningsmöjligheter för din verksamhet. Trafic har ett flertal modeller för både varu- och persontransport och övertygar med optimalt volymutnyttjande, låg lasthöjd och generösa dörröppningar.

Nya Trafic kombinerar robusthet och tålighet med en design som ökar din effektivitet. Du får anpassningsbar körställning i noggrant designade komfortstolar, gott om utrymme för dina arbetsverktyg och många förvaringsfack. Allt för att du ska få en så effektiv och bekväm arbetsdag som möjligt.

Med ny dieselmotor och växellåda samt smarta drivsystem som ger dig bättre framkomlighet, får du dessutom en transportbil som både är effektivare och mer bränslesnål.

Stora anpassningsmöjligheter

Renault Trafic är transportbilen som kan anpassas både till det yttre och inre för att passa din verksamhet. Trafic finns med skåp i tre olika storlekar, dubbelhytt eller chassiplatta.

Invändigt finns ett stort utbud av utrustning och inredning som kan anpassas helt efter ditt företags behov. Livsmedel, bygg, sjukvård med mera – eftersom din verksamhet är unik har vi en specifik lösning för just dina dagliga behov.

Ny motor och växellåda – mer effekt, lägre förbrukning

Nya Trafic har en ny 2,0-litersmotor och en ny EDC-automatlåda med dubbelkoppling. Det innebär mer komfort, effekt och vridmoment så att körningen blir roligare. Den nya tekniken innebär också att bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen hålls nere. På så sätt kan du spara pengar och köra med lite bättre samvete.

Renault Trafic gör arbetsdagarna lite roligare

Sammantaget är Renault Trafic är mer än en transportbil. Med smart utrustning och innovativa lösningar för komfort, skydd, säkerhet och multimedia ser den inte bara till att du får jobbet gjort – den gör det kul att göra det.

Jörgen Andersson

Säljare

Fördelar med Renault Trafic

  • Pigg och bränslesnål
  • Bekväm att köra
  • Möjligheten att välja olika storlekar på skåpet
  • Låg lasthöjd som gör arbetet ergonomiskt
  • Stor utbud av påbyggnationer

När designen spelar roll

Renault Trafic med Racing Spirit-paketet innehåller det mesta du kan tänkas behöva i utrustning. Parkeringssensorer, handsfree nyckelkort, dragkrok. Dessutom är den vansinnigt snygg. Stilrena former, svart logo, kromad grill, 17” aluminiumfälgar, full LED-strålkastare, dimljus med två funktioner, distinkt ljussignatur och så vidare.

100% elektrisk och 100% effektiv

Kommer snart: upptäck alla fördelar med Trafic E-Tech 100 % electric. Lätt att köra, tillgång till låga utsläppszoner och räckvidd upp till 297 km*.

Helt nya Trafic E-Tech 100% electric kompromissar inte med sitt stora lastutrymme (upp till 8,9 m3) och en rekordstor användbar längd på 4,15 m. Utrustad med skjutdörrar* över 1 m breda och 255° öppningsbara bakdörrar**, kan du enkelt lasta paket, europallar eller andra skrymmande föremål.

Din verksamhet utvecklas och det gör vi också.

Läs mer här

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 7,3 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 193 gram/km.


Vill du veta mer?

Renault Pro+

Expertkunskap och snabb hjälp för transportbilskunder

I Gävle och Timrå är vi certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär att du som Renault transportbilskund kan känna dig extra trygg med att du alltid får expertkunskap, prioriterad hjälp och snabb service när du behöver det.

Renault Care Pro

Tryggt serviceavtal för företagskunder

Renault Care Pro är ett förmånligt serviceavtal för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Renault Care Pro ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar.

Renault Transportbilar

Smarta bilar för ett bättre arbetsliv

Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser som kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Upptäck sortimentet och hitta din nästa transportbil idag.