Billigare service för äldre bilar

Ta hand om din bil på bästa sätt

Förmånlig service för bilar över 6 år

Har du en äldre bil du behöver göra en service på? Ja, inte en så gammal bil som på bilden kanske, vi kan ha överdrivit där. Men en bil som äldre än 5-6 år? Då har du kommit rätt. Vi har förmånliga serviceerbjudanden för bilar från Ford, Renault och Volvo som är 5-6 år eller äldre.


Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic är prisvärd originalservice för Volvobilar som är äldre än 6 år. Till ett förmånligt pris får du samma trygghet som du är van vid.

Till Volvo Originalservice Classic

Renault Optimalservice

Renault Optimalservice är en lite enklare och billigare service för Renaultbilar som är 5 år eller äldre. Ett serviceerbjudande för dig som vill få kvalitetsservice och originalstämpel i serviceboken till ett lågt pris.

Till Renault Optimalservice

Ford Economy Service

Ford Economy Service är en förmånlig service för dig som har en Ford som är sex år eller äldre. Du får samma fördelar som vid en Ford Originalservice, men till ett lägre pris.

Till Ford Economy Service

Service för övriga märken i Timrå

Har du en äldre bil från ett annat märke du vill göra service på? I Timrå har vi en så kallad allbilsverkstad. Där kan vi göra service och reparationer på bilar från alla märken. Hör av dig till oss för kostnadsförslag idag.

Till Timrå allbilsverkstad


Vill du veta mer?

Serviceavtal

Slipp oro och oväntade utgifter

Teckna serviceavtal för enkelt och förmånligt bilägande. Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.

Glasverkstad

Vi lagar eller byter din vindruta

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt, tryggt och går snabbt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för just din bil. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Däckhotell

Förstklassig däckförvaring

Har du ont om plats för skrymmande hjul i garage eller förråd? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

EU:s däckmärkning, vad betyder den?

Alla däck som säljs ska testas och märkas med något som kallas för EU däckmärkning. Men vad innebär egentligen märkningen och vad är skillnaden mellan A och E?

Så maximerar du din elbils räckvidd på vintern

Ju kallare det är, desto sämre räckvidd får din elbil. Men det finns sätt för dig att maximera räckvidden på vintern. Vi berättar hur.

Tips till dig som mest kör korta sträckor med bilen

Diesel- och bensinbilar mår inte bra av att bara köras korta sträckor. Men oroa dig inte, det finns några saker du kan göra för att undvika kostsamma reparationer.

Tips inför kontrollbesiktningen – 11 enkla saker att kontrollera

För att slippa få anmärkningar, så kallade två:or, på besiktningen finns det några saker du lätt kan kontrollera själv innan du åker dit. Vi berättar vilka.

Se alla