Billigare service för äldre bilar

Ta hand om din bil på bästa sätt

Förmånlig service för bilar över 6 år

Har du en äldre bil du behöver göra en service på? Ja, inte en så gammal bil som på bilden kanske, vi kan ha överdrivit där. Men en bil som äldre än 5-6 år? Då har du kommit rätt. Vi har förmånliga serviceerbjudanden för bilar från Ford, Renault och Volvo som är 5-6 år eller äldre. Betalar du dessutom med CarPay blir det extra förmånligt.


Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic är prisvärd originalservice för Volvobilar som är äldre än 6 år. Till ett förmånligt pris får du samma trygghet som du är van vid.

Till Volvo Originalservice Classic

Renault Optimalservice

Renault Optimalservice är en lite enklare och billigare service för Renaultbilar som är 5 år eller äldre. Ett serviceerbjudande för dig som vill få kvalitetsservice och originalstämpel i serviceboken till ett lågt pris.

Till Renault Optimalservice

Ford Economy Service

Ford Economy Service är en förmånlig service för dig som har en Ford som är 6 år eller äldre. Du får samma fördelar som vid en Ford Originalservice, men till ett lägre pris.

Till Ford Economy Service

Service för övriga märken i Timrå

Har du en äldre bil från ett annat märke du vill göra service på? I Timrå har vi en så kallad allbilsverkstad. Där kan vi göra service och reparationer på bilar från alla märken. Hör av dig till oss för kostnadsförslag idag.

Till Timrå allbilsverkstad


Vill du veta mer?

Serviceabonnemang

Slipp oro och oväntade utgifter

Teckna serviceabonnemang för enkelt och förmånligt bilägande. Med serviceabonnemang betalar du en fast, låg månadskostnad och slipper den höga engångssumman en service innebär. Som en prenumeration alltså, för nya och begagnade bilar.

Glasverkstad

Vi lagar eller byter din vindruta

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt och går snabbt. Vi är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för din bil. Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Däckhotell

Förstklassig däckförvaring

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Sex anledningar till att ratten vibrerar eller bilen skakar

Upplever du vibrationer i ratten eller skakar bilen när du kör? Vi berättar vad det kan bero på och vad du ska göra när du hittat felet.

Bogsera bilen – regler och tips för bogsering

Är du osäker på vilka regler som gäller vid bogsering? Vi berättar vilka lagar du måste följa och ger tips för en smidigare bogsering.

Förläng livslängden på din bil – enkla tips

Att förlänga livslängden på bilen behöver inte vara så avancerat, det kan till och med räcka med att tänka på var du parkerar.

Fylla på och byta bromsvätska – därför är det viktigt

För att bromsarna ska fungera ordentligt måste du regelbundet byta bromsvätska i bilen. Vi berättar varför och hur ofta du behöver göra det.

Se alla