Billigare service för äldre bilar

Ta hand om din bil på bästa sätt

Förmånlig service för bilar över 6 år

Har du en äldre bil du behöver göra en service på? Ja, inte en så gammal bil som på bilden kanske, vi kan ha överdrivit där. Men en bil som äldre än 5-6 år? Då har du kommit rätt. Vi har förmånliga serviceerbjudanden för bilar från Ford, Renault och Volvo som är 5-6 år eller äldre. Betalar du dessutom med CarPay blir det extra förmånligt.


Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic är prisvärd originalservice för Volvobilar som är äldre än 6 år. Till ett förmånligt pris får du samma trygghet som du är van vid.

Till Volvo Originalservice Classic

Renault Optimalservice

Renault Optimalservice är en lite enklare och billigare service för Renaultbilar som är 5 år eller äldre. Ett serviceerbjudande för dig som vill få kvalitetsservice och originalstämpel i serviceboken till ett lågt pris.

Till Renault Optimalservice

Ford Economy Service

Ford Economy Service är en förmånlig service för dig som har en Ford som är 6 år eller äldre. Du får samma fördelar som vid en Ford Originalservice, men till ett lägre pris.

Till Ford Economy Service

Service för övriga märken i Timrå

Har du en äldre bil från ett annat märke du vill göra service på? I Timrå har vi en så kallad allbilsverkstad. Där kan vi göra service och reparationer på bilar från alla märken. Hör av dig till oss för kostnadsförslag idag.

Till Timrå allbilsverkstad


Vill du veta mer?

Hyra bil

Vi hjälper dig med hyrbil

Ibland kan man behöva en annan bil än den egna. Vi samarbetar med Hertz och erbjuder dig kvalitativa och säkra hyrbilar till ett bra pris. Du kan boka online dynget runt med flexibla avbokningsvillkor och får fria mil inkluderat.

Glasverkstad

Vi lagar eller byter din vindruta

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt och går snabbt. Vi är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för din bil. Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Däckhotell

Förstklassig däckförvaring

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Så laddar du bilbatteriet på rätt sätt

Märker du att musten har gått ur bilbatteriet? Då kan det vara dags att ladda det. Vi berättar hur du laddar bilbatteriet på rätt sätt.

Expertens svar om bilservice – allt du behöver veta

Bilservice är viktigt, det vet vi alla. Men hur ofta ska man göra det, vad ingår och vad kostar det? Det berättar vi för dig.

Sex anledningar till att ratten vibrerar eller bilen skakar

Upplever du vibrationer i ratten eller skakar bilen när du kör? Vi berättar vad det kan bero på och vad du ska göra när du hittat felet.

Bogsera bilen – regler och tips för bogsering

Är du osäker på vilka regler som gäller vid bogsering? Vi berättar vilka lagar du måste följa och ger tips för en smidigare bogsering.

Se alla