Billigare service för äldre bilar

Ta hand om din bil på bästa sätt

Förmånlig service för bilar över 6 år

Har du en äldre bil du behöver göra en service på? Ja, inte en så gammal bil som på bilden kanske, vi kan ha överdrivit där. Men en bil som äldre än 5-6 år? Då har du kommit rätt. Vi har förmånliga serviceerbjudanden för bilar från Ford, Renault och Volvo som är 5-6 år eller äldre.


Volvo Originalservice Classic

Volvo Originalservice Classic är prisvärd originalservice för Volvobilar som är äldre än 6 år. Till ett förmånligt pris får du samma trygghet som du är van vid.

Till Volvo Originalservice Classic

Renault Optimalservice

Renault Optimalservice är en lite enklare och billigare service för Renaultbilar som är 5 år eller äldre. Ett serviceerbjudande för dig som vill få kvalitetsservice och originalstämpel i serviceboken till ett lågt pris.

Till Renault Optimalservice

Ford Economy Service

Ford Economy Service är en förmånlig service för dig som har en Ford som är sex år eller äldre. Du får samma fördelar som vid en Ford Originalservice, men till ett lägre pris.

Till Ford Economy Service

Service för övriga märken i Timrå

Har du en äldre bil från ett annat märke du vill göra service på? I Timrå har vi en så kallad allbilsverkstad. Där kan vi göra service och reparationer på bilar från alla märken. Hör av dig till oss för kostnadsförslag idag.

Till Timrå allbilsverkstad


Vill du veta mer?

Serviceavtal

Slipp oro och oväntade utgifter

Teckna serviceavtal för enkelt och förmånligt bilägande. Serviceavtal kan tecknas på både nya och begagnade bilar och innebär att du prenumererar på din bils service. Du betalar en fast månadskostnad och slipper därmed den stora utgiften vid servicetillfället.

Glasverkstad

Vi lagar eller byter din vindruta

Att laga stenskott eller byta vindruta hos oss är enkelt, tryggt och går snabbt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och vet precis vad som krävs för just din bil. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss.

Däckhotell

Förstklassig däckförvaring

Har du ont om plats för skrymmande hjul hemma? Checka in dina däck i något av våra däckhotell så tar vi hand om dem tills nästa byte istället. Det är både enkelt och smidigt. Hjulskifte ingår i priset och du får rabatt med Carpay.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Hur tungt får jag dra med bilen

Hur tung släpvagn du får dra med bilen beror på dragbilens maximala släpvagnsvikt samt vad du som ska köra har för körkortsbehörighet.

Tvätta inte bilen på gatan

Är det förbjudet att tvätta bilen på garageuppfarten och kan man få böter för att tvätta bilen på gatan? Svaret på båda frågorna är ’nja’.

19 tips – så förbereder du din bil inför vintern

Kör säkert och lagligt i vinter. Bilbolagets experter tipsar om hur du förbereder bilen och vilka produkterna som gör billivet enklare i kylan.

9 tips för att köra bränslesnålt

Att köra bränslesnålt är bra för miljön och din plånbok. Oavsett om bilen körs på diesel eller bensin kan du spara pengar. Vi berättar hur »

Se alla