Hyundai i10

Liten bil som gör stort intryck

Citysmart bil med djärv design

Hyundai i10 är en smidig stadsbil med kompakt design. Den är det perfekta valet för dig som letar efter en vardagsbil som tar dig fram enkelt och smidigt, utan att du behöver kompromissa med säkerheten. Med genomtänkt design, bekväma komfortfunktioner och flertalet säkerhetssystem kommer denna citybil se till att du får en härlig körupplevelse – varje dag.

Läs mer om i10


i10 i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Hyundai i10 på industriområde.

Hyundai i10 – vardagsbilen som utlovar komfort

Hyundai i10 är en prisvärd småbil som är billig att äga och köra. Som kompakt men rymlig vardagsbil är den ett utmärkt val för den ensamstående, pendlaren eller paret som vill ha en liten bil. Vare sig du ska packa handlingskassar eller köra barnen till träningar kommer i10 vara din bästa hjälpreda.

Med omfattande och uppdaterade säkerhetssystem samt nya uppkopplingsfunktioner är Hyundai i10 ett lysande exempel på hur en liten citysmart bil kan göra ett stort intryck. Luta dig tillbaka och njut av trådlös uppkoppling, rattvärme och aktiva säkerhetsfunktioner.

Säker bil för vardagens utmaningar

Hyundai i10 är utrustad för att hålla dig och dina passagerare säkra på vägen. Med den smarta säkerhetsteknologin Hyundai Smart Sense får du flera tekniker som varnar för eventuella faror och ser till att du hinner agera i tid.

Med klassens mest omfattande uppsättning av säkerhetssystem kan du med gott samvete skjutsa barnen till skolan, ta med kompisarna på en weekendresa eller köra svärmor till flygplatsen. Hyundai i10 ser till att du kommer fram säkert och enkelt.

Hyundai i10 parkerad framför hus.

Utmärkt prestanda för stadskörning

I10 är utrustad med en bränslesnål bensinmotor som gör sig perfekt både för stadstrafik och landsväg. Dessutom kan du välja automat- eller manuell växellåda och anpassa bilen efter dina preferenser.

Bilen erbjuder även ett smidigt Stop and Go-system som automatiskt stänger av motorn när du stannar vid exempelvis rödljus och övergångsställen. Detta system minskar bränsleförbrukningen och gör att du kan njuta lite extra av resan.

Rymlig trots sitt kompakta yttre

Trots bilens blygsamma yttre dimensioner får du mer invändigt utrymme än du kan förvänta dig av en bil i denna storlek.

Hyundai i10 är därmed den perfekta vardagsbilen för dig som reser mycket själv men som ibland behöver plats för både matkassar och resesällskap. Med bilens 5 sittplatser och det smart designade bagageutrymmet på 252 liter kommer vardagshandlingen eller samåkningen inte bli ett problem.

Läs mer om i10 på Hyundais hemsida

Niclas Persson
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai i10

  • Prisvärd & billig att äga
  • Smart säkerhetsteknologi
  • Maximalt utrymme i bagageluckan
  • Liten stadsbil som känns rymlig
  • Riktigt bekväma säten

Hyundai i10 N Line

Hyundai i10 N Line bjuder på iögonfallande designelement och sportigare körupplevelse med en pigg turbomotor.

Detta är bilen för dig som vill ha mer fart och fläkt samtidigt som du kan njuta av det bästa denna modell har att erbjuda.

Bygg din i10


Vill du veta mer?

Hyundais modeller

Vilken blir din favorit?

Hyundai har ett stort utbud av prisvärda modeller. Du hittar bland annat SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar och kompakta citybilar. Gemensamt för samtliga är att de erbjuder hög komfort, klassledande säkerhet och smart teknik.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Fordonsskatt

Så mycket ska du betala i bilskatt

Fordonsskatt är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Ägaren ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla