Hyundai Ioniq 5

Elbil med modern design och avancerad teknik

Attraktiv elbil som tillgodoser dina behov

Hyundai Ioniq 5 är elbilen som erbjuder en rymlig interiör och lyxig känsla. Därtill imponerar den med supersnabb laddning och upp till 507 km räckvidd. Perfekt för dig som vill minska dina koldioxidutsläpp samtidigt som du får enastående komfort. Upplev allt som Ioniq 5 har att erbjuda och njut av både korta stadsturer och långa road trips i denna moderna crossover-SUV.

Läs mer om Ioniq 5


Ioniq 5 i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Grå Hyundai Ioniq 5 vid vatten.

Hyundai Ioniq 5 – elbilen som imponerar

Ioniq 5 är den perfekta elektiska familjebilen för dig som inte vill spendera stora delar av resan vid en laddstation. Med supersnabb laddning, imponerande räckvidd och mjuk acceleration bidrar bilen till en utmärkt körupplevelse där du har kontrollen. Dessutom ser det avancerade säkerhetssystemet till att både du och dina passagerare reser tryggt och säkert.

Med en bil som Hyundai Ioniq 5 blir alla resenärer satta i första rummet. Oavsett om du prioriterar ett rymligt bagageutrymme eller en kraftfull elmotor kommer den här bilen uppfylla dina krav.

Den unika designen ser dessutom till att du gör ett avtryck när du kör förbi på vägarna. Detta trots att den tysta elmotorn gör att du susar fram nästan ljudlöst i trafiken.

Högsta betyg i säkerhetstest

Den här bilen sätter din och dina passagerares säkerhet först. Utrustad med ett avancerat säkerhetssystem som inkluderar flera högteknologiska funktioner ser Ioniq 5 till att ni kommer fram tryggt. Dessutom har den fått full pott i den oberoende testinstansen Euro NCAP vilket är ytterligare ett bevis på dess höga säkerhet.

Utrustad med nästa generations förarassistanssytem blir varje resa en avslappnad upplevelse. Varning för korsande trafik, backsensorer med stoppfunktion och fjärrstyrd parkering är bara några av de system som kommer underlätta din vardag.

Design som sticker ut på vägarna

Hyundai Ioniq 5 är en bil som väcker uppmärksamhet på vägen tack vare sin unika design. Med en motorhuv som sträcker sig över hela bilens bredd tillsammans med digitala sidobackspeglar och z-formade sidolinjer utstrålar bilens exteriör modernitet och framåtanda.

Fronten på grå Hyundai Ioniq 5

Tack vare att Ioniq 5 är byggd på en elbilsplattform liknar inte kupén det vi traditionellt är vana vid. Inuti i bilen möts du av en stor plan golvyta med en skjutbar mittkonsol och framsäten som går att fälla ned 90 grader. Känslan av rymd infinner sig och det är svårt att tro att bilen inte är större än sitt yttermått.

Den automatiska bakluckan öppnar även upp till ett stort bagageutrymme på cirka 585 liter där du får plats med allt som du kan tänkas behöva på din resa. Dessutom får du ett extra utrymme framtill på upp till 57 liter, perfekt när du behöver ta med det där lilla extra.

Två olika batterialternativ

Hyundai Ioniq 5 finns med tvåhjulsdrift och en elmotor eller fyrhjulsdrift och två elmotorer. Dessutom finns två batterialternativ: Standard och Long Range. Detta gör det möjligt att anpassa bilen efter dina specifika behov.

Vill du maximera bilens räckvidd är det Long Range-batteriet med en elmotor och tvåhjulsdrift du ska välja. Då är räckvidden hela 507 km enligt WLTP.

Vill du istället maxa prestandan och uppleva magkittlande acceleration är det de dubbla elmotorerna med fyrhjulsdrift som gäller. På bara 5,1 sekunder tar du dig från 0-100 km/h, kul!

Oavsett vilket alternativ du väljer får du en bil med fantastisk prestanda och imponerande räckvidd som kommer tillgodose alla dina behov. Den blixtsnabba laddningen kommer dessutom vara pricken över i:et på långresor. Vad sägs till exempel om tio mils räckvidd på bara 5 minuters laddning eller 10-80% batteri på cirka 18 minuter?! Klassledande!

Läs mer om Ioniq 5 på Hyundais hemsida

Victor Kempas
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai Ioniq 5

  • Supersnabb laddning
  • Två olika batterialternativ
  • Högsta betyg i säkerhetstest
  • Lyxig och rymlig kupé
  • Prisvärd elbil

Hyundai Ioniq 5 N

Hyundai Ioniq 5 N är en helelektrisk sportbil som passar perfekt för dig som vill ta bankörningskänslan in i vardagen. Som en del av den högpresterande N-serien är bilen skapad för att leverera ren och ofiltrerad körglädje varje gång.

Bilen är utformad för att höja din puls och erbjuda spänning på en ny nivå. Detta gör den genom att erbjuda imponerande acceleration, knivskarp kurvtagning samt banbrytande teknik.

Bygg din Ioniq 5 N

Imponerande snabb laddning

Med Ioniq 5 N får du även en bil som presterar när det gäller både räckvidd och laddning. Bilens helt elektriska räckvidd på upp till cirka 450 km gör att du slipper en vardag full av laddstopp.

När du väl behöver ladda kommer du att älska den snabba laddningen som levererar en av de snabbaste laddtiderna på marknaden. Skippa långa väntetider vid laddstationerna och njut av mer tid på vägen.


Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla