Hyundai Tucson

Mångsidig och bränslesnål SUV

Modern och rymlig familjebil

Hyundai Tucson är en stilren och mångsidig SUV som kombinerar komfort, säkerhet och prestanda på ett imponerande sätt. Med sin moderna design och avancerade teknik erbjuder Tucson en överlägsen körupplevelse. Den rymliga interiören är utrustad med högkvalitativa material och smarta funktioner som gör varje resa bekväm och njutbarför både förare och passagerare.

Läs mer om Tucson


Tucson i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Hyundai Tucson åker på snöig väg.

Hyundai Tucson – en mångsidig SUV

Hyundai Tucson har en modern design och rymlig interiör med plats för upp till fem passagerare. Bilen är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner och den senaste tekniken för att hålla både förare och passagerare trygga under resan. Detta är en bil för dig som vill ha en förstklassig körupplevelse där komfort, säkerhet och bränsleeffektivitet står i centrum.

Hyundai Tucson erbjuder en smidig och responsiv körupplevelse som gör den idealisk för både stadstrafik och längre äventyr. Bilen är utformad för att vara flexibel och praktisk med ett generöst bagageutrymme och bekväma säten som gör både korta och långa resor njutbara.

Med flera effektiva motoralternativ är Hyundai Tucson ett utmärkt val för familjer och förare som söker en mångsidig SUV med hög prestanda och bra bränsleekonomi.

Tre motoralternativ

Tucson är en anpassningsbar SUV och kommer som bensindriven mildhybrid, hybrid och plug-in hybrid. Allt för att du ska kunna välja det som passar dig och din körstil bäst. Den är byggd för att minska koldioxidutsläppen under körning utan att kompromissa med körglädjen.

Du kan även optimerar bilens egenskaper, bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp med körlägesväljaren för maximal effektivitet.

Hyundai Tucson laddhybrid laddas.

Funktionell säkerhet och teknik

Hyundai Tucson är byggd för att ge dig både körglädje och trygghet under färden. Bilen är utrustad med en rad innovativa körassistansfunktioner och ett förstärkt airbagsystem. Den har även tilldelats det högsta säkerhetsbetyget av Euro NCAP. Med bland annat dödavinkelvarnare och automatisk nödbroms vid risk för kollision garanteras du komplett och funktionell säkerhet.

Tucson erbjuder också imponerande uppkopplingsmöjligheter för bekväma resor. Njut av en stor pekskärm, trådlös mobilladdare och USB-uttag både fram och bak. Med Hyundai Live Services har du dessutom tillgång till realtidsinformation om lediga parkeringsplatser, väder- och trafikinformation samt fartkameravarning.

Lyx med stort utrymme

Tucson är en funktionell och praktisk SUV med gott om utrymme för familj och packning. Bagageutrymmet rymmer hela 616 liter med bra plats för både barnvagn och vardagshandlingen. Därtill får du smarta isofix-fästen för barnstolar i baksätet.

Interiört utstrålar bilen rymd och exklusivitet, där den eleganta designen är i perfekt harmoni med den moderna tekniken. Med stämningsbelysning, panoramatak och smidiga uppkopplingsmöjligheter får du en riktigt lyxig upplevelse.

Exteriört imponerar bilen med det karaktäristiska SUV: utseendet, de distinkta linjerna och den robusta karossen.

Läs mer om Tucson på Hyundais hemsida

Kadir Guzel
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai Tucson

  • Rymlig och bekväm
  • Tre effektiva motoralternativ
  • Imponerande säkerhetsfunktioner
  • Tjusigt panoramaglastak
  • Fin att titta på

Hyundai Tucson N Line

Hyundai Tucson N Line kombinerar motorsportinspirerad design med kraftfull prestanda. Den är idealisk för dig som vill ha en sportigare och mer dynamisk körupplevelse med unika design- och prestandaförbättringar.

Med motorsportinspirerade detaljer interiört och exteriört samt olika motoralternativ med extra go får du en bil som garanterat förgyller vardagen.

Få offert

Hyundai Tucson Plug-in hybrid

Tucson Plug-in hybrid är samma stilrena och mångsidiga SUV, fast med hybridteknologi. Den elektriska motorn, med en räckvidd på upp till 50 km, täcker vardagens behov och kompletteras av en kraftfull bensinmotor för längre bekymmerfria resor.

Med denna robusta resepartner kan du resa tryggt och bekvämt till din destination med omfattande säkerhetssystem och komfortfunktioner.

Få offert


Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla