RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC

kompakt och 100% eldriven

En helt eldriven transportbil

Renault Kangoo E-Tech electric är en helt eldriven transportbil med 300 km räckvidd enligt WLTP*. Precis som vanliga Kangoo är E-Tech electric en liten transportbil med stora möjligheter. Den har bra lastutrymme och är väldigt anpassningsbar, något som gör den till den perfekta företagsbilen för dig som vill ha en eldriven, kompakt och smidig transportbil.

Läs mer om Kangoo E-Tech electric


Erbjudanden på Renault Kangoo

Renault Kangoo E-Tech

Pris från 415 900 kr exkl moms

Upptäck 100% eldrivna Kangoo E-Tech med upp till 300 km räckvidd, som räcker för de flesta arbetsveckorna. Och med en sidoöppning på nästan 1,45 m (utan B-stolpe), kan du lasta långa och otympliga föremål från sidan.


Renault Kangoo E-Tech electric i lager Se alla


Renault Kangoo E-Tech electric utrustningsnivåer

Nordic Line

Nordic Line Open Sesame by Renault

Base Line

Base Line Open Sesame by Renault


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Kompakt och 100% eldriven transportbil

Renault Kangoo E-Tech 100% electric är en eldriven skåpbil som med stor flexibilitet går att anpassa efter din verksamhets behov. Du får upp till 300 km räckvidd enligt WLTP och kan lasta upp till 3,8 m3. Den smidiga transportbilen finns i två utföranden, med eller utan b-stolpe för maximal lastbarhet. Kangoo E-Tech electric är bekväm och säker att köra samt har en mängd smarta funktioner som gör din arbetsdag enklare.

Renault Kangoo E-Tech 100% electric är den första massproducerade eldrivna transportbilen. Den har en räckvidd enligt WLTP* på upp till 300 km vid blandad körning och ända upp till 410 km vid enbart stadskörning.

Renault Kangoo E-Tech 100% electric vid laddstolpe

Upplev fördelarna med en eldriven transportbil

Det finns många fördelar med en eldriven transportbil. Du slipper motorbuller och avgasutsläpp, bibehåller effektiviteten och får en mer njutbar upplevelse på vägarna. Kangoo E-Tech electric har en 90 kW elmotor, 120 hk och en växellös automatlåda som ger snabba accelerationer samt smidig och bekväm körning.

Kangoo E-Tech 100% electric har det senaste litiumjonbatteriet med en 100 procent användbar kapacitet på 45 kWh. Batteriets garanti gäller i 8 år eller för 160 000 km. Under denna period ersätts batterier kostnadsfritt om deras kapacitet försämras till under 70 % av nominellt värde (State of health – SoH).

Dessutom slipper du oroa dig för att behöva välja mellan miljövänlig eldrift och utrymme. Eftersom batteriet sitter under golvet maximerar Kangoo E-Tech 100% electric även sin lastvolym.

Ladda snabbt och enkelt

Att ladda din Kangoo E-Tech 100% electric är enkelt med de laddlösningar för företag, hem och allmänna platser som finns tillgängliga. Öppna luckan under logotypen på den främre grillen och anslut din Kangoo E-Tech.

Med den inbyggda 22 kW-laddaren laddar du smidigt hemma eller utanför arbetet och kan få 100 procent av räckvidden på drygt 2 timmar. Du kan även ansluta Kangoo E-Tech 100% electric till en vanlig Wallbox, ett förstärkt uttag eller ett vanligt 220 V-uttag.

Vill du kunna ladda ännu snabbare kan du välja till 80 kW DC snabbladddning* – 30 minuter räcker för att återfå 170 km räckvidd.

Renault Kangoo E-Tech 100% electric utan B-stolpe, fullastad

Imponerande lastvolym

Renault Kangoo E-Tech 100% electric kommer i två olika utföranden: en variant med b-stolpe och fast mellanvägg samt en variant utan B-stolpe, kallad Open sesame. Open sesame-systemet har en större öppning på sidan, hela 1,45 meter och en svängbar mellanvägg. Det gör det lätt att lasta utrustning och underlättar det dagliga arbetet. Dessutom ger det dig en total lastlängd på 3,05 meter – perfekt för de riktigt långa föremålen.

Totalt får du upp till 3,8 m3 lastvolym och med hjälp av ett stort utbud valbara påbyggnationer kan du anpassa företagets Kangoo E-Tech helt efter verksamhetens behov. Bland annat kan du enkelt förvara upp till 2 m långa föremål under taket med bilens infällbara easy inside rack.

Trygg arbetsdag och uppkopplad teknik

För säkra arbetsdagar på vägarna har Renault Kangoo E-Tech 100% electric flera smarta förarassistanssystem som hjälper dig inne i stan och på långa resor. Dessa inkluderar bland annat adaptiv farthållare, aktiva nödbromssystem och körfältsassistans.

Utöver förarassistanssystemen är Kangoo 100% electric även utrustad med multimediasystemet Easy Link som låter dig ansluta din smartphone till bilen via Bluetooth, Android Auto eller Apple CarPlay. Förutom smidig röststyrning som gör det enkelt att hantera jobbsamtal på resande fot kan du komma åt dina bästa spellistor, appar och uppkopplade tjänster direkt från bilens 8-tums pekskärm.

Du kan även förbered dina eldrivna resor med hjälp av bilens smarta navigationssystem. Det hjälper dig hitta laddstationer och kan berätta precis var och hur länge du behöver ladda för att på bästa sätt ta dig till din destination.

*Observera att snabbladdning är ett tillval.

Renault Kangoo E-Tech electric lastad med kartonger

Skräddarsydd transportbil efter din verksamhet

Vill du ha hjälp att bygga en Renault Kangoo E-Tech electric som passar din verksamhet? Välkommen in till oss på Bilbolaget, våra transportbilssäljare hjälper dig bygga just din Kangoo.

Förbrukning för Kangoo E-Tech electric

Precis som med bilar med förbränningsmotor finns det ett antal faktorer som påverkar din elbils energiförbrukning. För att beräkna räckvidden och laddningstiden för Kangoo E-Tech electric besök Renaults hemsida.

Hastighet
Ju snabbare du kör, desto mer energi behövs det för att bibehålla hastigheten. 

Körstil
Använd Z.E.-teknik som till exempel fartminskning och regenerativ bromsning för att optimera räckvidden. 

Transportlast
Skillnader i last påverkar räckvidden. Kangoo E-Tech electric har utformats med detta i åtanke och är den perfekta lösningen för att leveransen ska nå ända fram till dörren. 

Väderförhållanden
I genomsnitt ger Z.E. 40-batteriet en maximal räckvidd på 300 km på sommaren och 200 km på vintern. 

Jan Säll

Transportbilssäljare

Fördelar med Renault Kangoo E-Tech electric

  • 100% eldriven transportbil
  • Enkel att ladda
  • Inget motorbuller, inga avgasutsläpp
  • Skåp i två storlekar
  • Finns för 3-5 personer

Renault Kangoo Z.E. heter nu E-Tech electric

Nytt namn, samma smidiga och eldrivna transportbil. Renault Kangoo E-Tech electric är transportbilen som tar dig fram under arbetsdagen utan motorbuller eller avgasutsläpp. Njut av en elektrifierad arbetsdag du med, byt till en Kangoo E-Tech nu.

Lär dig mer om Renault Kangoo E-Tech 100% electric

Laddning

I den här filmen går vi igenom laddning av 100% eldrivna transportbilen Renault Kangoo.

Se video

Produktfakta

Upptäck fördelarna med eldrivna Renault Kangoo E-Tech 100% electric.

Se video

Räckvidd

Vad är räckvidden med last för en Renault Kangoo E-Tech 100% electric?

Se video


Vill du veta mer?

Renault Pro+

Expertkunskap och snabb hjälp för transportbilskunder

I Gävle och Timrå är vi certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär att du som Renault transportbilskund kan känna dig extra trygg med att du alltid får expertkunskap, prioriterad hjälp och snabb service när du behöver det.

Renault Care Pro

Tryggt serviceavtal för företagskunder

Renault Care Pro är ett förmånligt serviceavtal för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Renault Care Pro ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar.

Renault Transportbilar

Smarta bilar för ett bättre arbetsliv

Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser som kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Upptäck sortimentet och hitta din nästa transportbil idag.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla