RENAULT KANGOO

Liten och anpassningsbar

Kompakt transportbil med plats för mycket

Renault Kangoo är en liten transportbil med stora möjligheter. Den är bekväm och har en mängd smarta funktioner som gör den till den perfekta företagsbilen för dig som vill ha en kompakt och smidig transportbil för arbetsdagens alla behov.

Läs mer om Renault Kangoo


Erbjudanden på Renault Kangoo

Kampanjerbjudande Renault Kangoo

Företagsleasing inkl Care Pro 2 716 kr/mån

Renault Kangoo blev utsedd till årets transportbil 2022. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris. Lägg till Ready2Use-paketet för bara 14 990 kr. Spara hela 11 410 kr!


Renault Kangoo i lager Se allaBoka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Renault Kangoo, liten och anpassningsbar transportbil

Renault Kangoo är en liten och smidig transportbil med stora lastmöjligheter. Den är bekväm, säker och har en mängd smarta funktioner som gör den till den perfekta företagsbilen för dig som vill ha en kompakt och smidig transportbil.

Renault Kangoo är en liten och innovativ skåpbil som går att anpassa precis efter din verksamhet. Dess sportiga profil och stilrena yttre gör att den sticker ut och känns modern.

Lasta som ett proffs

Att komma åt lastutrymmet genom bakdörrarna kan vara svårt! Med den nya funktionen Open Sesame by Renault™ slipper du strulet. Nu kan du välja att få din Kangoo utan B-stolpe vilket istället ger dig marknadens största sidodörr och en öppning på över 1,40 meter.

Välj mellan en fast eller svängbar mellanvägg och märk hur väl Kangoo tillgodoser alla dina dagliga behov. Med en lastvolym på 3,3 till 3,9 m3 och lastlängd upp till 3,05 m får all utrustning och alla varor enkelt plats i lastutrymmet. Tack vare innovativa lösningar går passagerarstolen att fälla ihop i nivå med lastgolvet vilket ger dig möjlighet att utnyttja lastutrymmet till max.

Utrusta din Renault Kangoo transportbil så att den passar din verksamhet

Utrustning och påbyggnationer efter din verksamhet

Kangoo är, trots sin lilla storlek, väldigt anpassningsbar och flexibel. Den kan anpassas efter bland annat varutransport eller transport av kyl- och frysvaror, göras till food truck eller byggas om för att passa andra verksamheter.

Våra kunniga transportbilssäljare hjälper dig bygga din Kangoo precis så som du vill ha den. Behöver du inspiration? Se några av möjligheterna för utrustning och tillbehör på Renaults hemsida.

Upptäck nya Renault Kangoo

I nya Renault Kangoo sitter du bekvämare och kör säkrare tack vare nya system för förarassistans och en smart digital backspegel som hjälper dig hålla uppsikt. Nya Kangoo har dessutom fått en sportigare profil och ett uppdaterat framparti med Renaults C-formade LED-ljussignatur och en kromad linje mellan grill och stötfångare.

Invändigt är den uppdaterad med multimediasystemet EASY LINK för en modern och personligt anpassad körupplevelse. Via detta kan du koppla upp din smartphone och enkelt komma åt alla appar och mobilfunktioner direkt på 8-tumsskärmen i mittkonsolen.

Nu också som elektrisk transportbil

Renault Kangoo finns även som elbil. Den laddbara transportbilen Renault Kangoo E-Tech 100% electric har en 90 kW elmotor, 120 hk och upp till 300 km räckvidd enligt WLTP.

Läs mer om Kango 100% electric

Kundcase: Picea Bygg kör Kangoo utan B-stolpe

Picea Bygg ställer stora krav på sina bilar. De behöver bra skåpbilar med gott om utrymme som också är smidiga nog att köra och använda i stadstrafik. När det var dags att uppdatera fordonsflottan med fem nya transportbilar föll valet därför på nya Renault Kangoo utan B-stolpe.

– Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg.

Läs hela artikeln här

Per-Olof Westberg

Renault transportbilssäljare

Fördelar med Renault Kangoo

  • En kompakt och smidig transportbil
  • Rymligt skåp som går att anpassa
  • Låg bränsleförbrukning med moderna motorer
  • Smarta förarassistanssystem och digital backspegel
  • Välj Open Sesame och få 1,45 m bred sidoöppning

Vill du veta mer?

Renault Pro+

Expertkunskap och snabb hjälp för transportbilskunder

I Gävle och Timrå är vi certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär att du som Renault transportbilskund kan känna dig extra trygg med att du alltid får expertkunskap, prioriterad hjälp och snabb service när du behöver det.

Renault Care Pro

Tryggt serviceavtal för företagskunder

Renault Care Pro är ett förmånligt serviceavtal för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Renault Care Pro ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar.

Renault Transportbilar

Smarta bilar för ett bättre arbetsliv

Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser som kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Upptäck sortimentet och hitta din nästa transportbil idag.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil – så fungerar det för dig som förare

En förmånsbil får du köra både i tjänsten och privat. Vi berättar hur det fungerar, vilka regler som finns och vad du som förare betalar.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

Se alla