RENAULT KANGOO

liten och anpassningsbar

Mindre transportbil med stora möjligheter

Renault Kangoo är en liten transportbil med stora möjligheter. Den är bekväm och har en mängd smarta funktioner som gör den till den perfekta företagsbilen för dig som vill ha en kompakt och smidig transportbil för arbetsdagens alla behov.

Läs mer om Renault Kangoo här


Renault Kangoo i lager Alla


Renault Kangoo utrustningsnivåer

Kangoo

I standardutrustade Renault Kangoo får du bland annat färddator, panikbromsassistans, 15″ stålfälg och mycket mer. Kangoo går att få i två olika längder. Den större bilen går även att få med upp till fyra sittplatser.

Maxi

I Renault Kangoo Maxi får du utöver standardutrustning även farthållare, parkeringssensor bak och navigation. Bilen går att få i två olika längder, och med upp till fem sittplatser.

Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Renault Kangoo är en liten transportbil som gör arbetsdagarna smidigare

Renault Kangoo, liten och anpassningsbar transportbil

Renault Kangoo är en mindre transportbil med stora möjligheter. Den är bekväm och har en mängd smarta funktioner som gör den till den perfekta företagsbilen för dig som vill ha en kompakt och smidig transportbil.

Renault Kangoo är en liten skåpbil som går att anpassa precis efter din verksamhet. Skåpet finns i två olika längder och du kan välja inredning baserat på vad du har för behov.

Lägre bränsleförbrukning och CO2-utsläpp

Kangoo är utrustad med nya snåla och högpresterande motorer som ger ännu bättre bränsleförbrukning och prestanda. Den har nu marknadsledande låg bränsleförbrukning inom sitt segment.

Utrustning och påbyggnationer efter din verksamhet

Kangoo är, trots sin lilla storlek, väldigt anpassningsbar och flexibel. Den kan anpassas efter bland annat varutransport eller transport av kyl- och frysvaror, göras till food truck eller byggas om för att passa andra verksamheter.

Fundera inte längre! Våra kunniga transportbilssäljare hjälper dig bygga din Kangoo precis så som du vill ha den. Behöver du inspiration? Se några av möjligheterna för utrustning och tillbehör på Renaults hemsida.

Markus Högbom

Märkesansvarig Renault

Fördelar med Renault Kangoo

  • En kompakt och smidig transportbil
  • Rymligt skåp som går att anpassa
  • Låg bränsleförbrukning
  • Välj mellan två storlekar på skåpet

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 5,6 – 5,9 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 147-155 gram/km.