RENAULT MASTER

transportbilen med stora möjligheter

En stor transportbil med ännu större möjligheter

Renault Master är en stor transportbil som kan anpassas helt efter dina behov. Skåp, flak, dubbelhytt eller persontransport. Fram-, bak- eller fyrhjulsdrift. Inredning för bygg, vård eller mat – den här transportbilen kan erbjuda dig allt.

Läs mer om Renault Master här


Aktuella erbjudanden på Renault MASTER

Kampanjerbjudande Renault Master

Kampanjpris 313 300 kr exkl. moms

Renault Master är transportbilen som kan anpassas för alla dina behov. Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design. Upptäck vår välutrustade Nordic Line-version till kampanjpris.

Renault Master i lager Se alla


Renault Master utrustningsnivåer

Base Line

Renault Master Base Line är standardutrustad med bland annat krockkuddar, 16″ plåtfälg och regnsensorer. Bilen finns framhjulsdriven och bakhjulsdriven med enkel- och dubbelhytt.

Nordic Line

Renault Master Nordic Line är utrustad med bland annat farthållare, parkeringssensorer bak, automatisk luftkonditionering och mycket mer. Bilen finns framhjulsdriven och bakhjulsdriven med enkel- och dubbelhytt.

Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Grå Renault Master som kör ut ur en lagerbyggnad

Renault Master, transportbilen med stora möjligheter

Renault Master är en stor transportbil som kan anpassas helt efter dina behov. Skåp, flak, dubbelhytt eller persontransport. Fram-, bak- eller fyrhjulsdrift. Inredning för bygg, vård eller mat – Master kan erbjuda dig allt.

Renault Master ger dig ett stort, lättåtkomligt lastutrymme och utrustning som förbättrar dina arbetsförhållanden. Dessutom får du den utrustning och de funktioner som behövs för att din Master ska fungera som ett riktigt mobilt kontor. Det stora urvalet av utrustning och förarassistanssystem gör helt enkelt din arbetsdag enklare.

Ingen Master är den andra lik
Renault Master är transportbilarnas kameleont. Den är anpassningarnas okrönte mästare och finns i så många varianter att vi tappat räkningen. Olika typer av transportmöjligheter i skåp, på flak eller av personer. Flera alternativ på motorer och växellådor. Framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Och då har vi inte ens nämnt alla alternativ för utrustning och inredning.

Men oroa dig inte. Våra transportbilssäljare finns här för att hjälpa dig bygga en transportbil som passar ditt företag. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri transportbilskonsultation idag.

Renault Master finns i flera olika varianter. Här som både flak- och skåpbil.
Skåpbil, transportbil med dubbelhytt, flakbil, lastbil, persontransportbil. Vad du än behöver finns en Renault Master för dig.

Mer effekt och lägre förbrukning

Motorutbudet för nya Master har fått en genomgripande omarbetning. Nu får du mer effekt och ökat vridmoment för ännu mer dynamisk acceleration. Samtidigt har motorerna blivit mer bränsleeffektiva. Körglädje och säkerhet garanteras, även med full last!

Transportbil med fyrhjulsdrift

Med Renault Master 4×4 kan du köra i all slags terräng under alla väderförhållanden. Tack vare de fyra drivhjulen, den högre markfrigången och differentialbromssystemet kommer hala och svåra vägar och branta våta backar inte längre vara ett bekymmer i arbetet.

Markus Högbom

Märkesansvarig Renault

Fördelar med Renault Master

  • Transportbilen med lika mycket utrustning som en personbil
  • Finns med fram-, bak- och fyrhjulsdrift
  • Går att variera i oändlighet
  • Lättlastat skåp med full ståhöjd
  • Riktigt bra som kontor på vägen
  • Bra system för god sikt med kameror m.m.

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 9,3 – 10,0 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 245 – 262 gram/km.


Vill du veta mer?

Renault Pro+

Expertkunskap och snabb hjälp för transportbilskunder

I Gävle och Timrå är vi certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär att du som Renault transportbilskund kan känna dig extra trygg med att du alltid får expertkunskap, prioriterad hjälp och snabb service när du behöver det.

Renault Care Pro

Tryggt serviceavtal för företagskunder

Renault Care Pro är ett förmånligt serviceavtal för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Renault Care Pro ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar.

Renault Transportbilar

Smarta bilar för ett bättre arbetsliv

Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser som kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Upptäck sortimentet och hitta din nästa transportbil idag.