Renault Master

Transportbilen med stora möjligheter

En stor transportbil med ännu större möjligheter

Renault Master är en stor transportbil som kan anpassas helt efter dina behov. Skåp, flak, dubbelhytt eller persontransport. Fram- eller bakhjulsdrift. Kraftfulla dieselmotorer eller en effektiv elektrisk drivlina. Inredning för bygg, vård eller mat – den här transportbilen kan erbjuda dig allt.

Läs mer om Master


Erbjudanden på Renault Master

Nya Master

Företagsleasing fr. 4 640 kr ink. Care Pro

Master tar steget in i en ny tid. Den aerodynamiska formen är utvecklad i en vindtunnel för en ny effektiv design. Nu har vi öppnat för order.

100% redo för klimatpremien

Renault Trafic, Master & Kangoo E-Tech

100% elektriska och 100% redo för klimatpremien. Upptäck Renaults transportbilar med E-Tech. Ansök och få upp till 50 000 kr i stöd. Elektrifiera din arbetsdag med våra E-Tech-modeller Trafic, nya Master och Kangoo.

Renault Master i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Nya Renault Master åker på landsväg.

Renault Master, transportbilen med stora möjligheter

Renault Master är en mångsidig och robust transportbil som har blivit en favorit bland företag och yrkesförare. Oavsett om du behöver transportera varor, utrustning eller passagerare, levererar Renault Master tillförlitlighet och effektivitet på vägen.

Renault Master är utformad för att leverera hög prestanda och bränsleeffektivitet med den moderna, aerodynamiska designen. Den har ett stort, lättåtkomligt lastutrymme samt kort svängradie för en oöverträffad manövrerbarhet.

Motorutbudet har dessutom fått en genomgripande omarbetning. Nu får du mer effekt och ökat vridmoment för ännu mer dynamisk acceleration. Samtidigt har dieselmotorerna blivit mer bränsleeffektiva. Är du ute efter en eldriven version så finns det också. Körglädje och säkerhet garanteras, även med full last!

Smarta funktioner

För din, dina passagerares och medtrafikanters säkerhet är Master utrustad med smarta förarassistanssystem som gör din arbetsdag smidigare och tryggare. Nödbromsningssystem, släpstabilitetshjälp och intelligent farthållare är några av de många säkerhetssystem som transportbilen erbjuder.

I Euro NCAPs oberoende krocktester har modellen även belönats med utmärkelsen Platinum, alltså högsta betyg för transportbilar.

Dessutom erbjuder den funktioner som behövs för att din Master ska fungera som ett riktigt mobilt kontor. Med ett nedfällbart mittsäte som kan användas som arbetsbord samt USB-C-portar för laddning av olika enheter, kan du enkelt göra allt kontorsarbete i bilen.

Renault Master finns i flera olika varianter. Här som både flak- och skåpbil.
Skåpbil, transportbil med dubbelhytt, flakbil, lastbil, persontransportbil. Vad du än behöver finns en Renault Master för dig.

Ingen Master är den andra lik

Renault Master är transportbilarnas kameleont. Den är anpassningarnas okrönte mästare och finns i så många varianter att vi tappat räkningen. Olika typer av transportmöjligheter i skåp, på flak eller av personer. Flera alternativ på motorer och växellådor. Framhjulsdrift eller bakhjulsdrift. Och då har vi inte ens nämnt alla alternativ för utrustning och inredning.

Men oroa dig inte. Våra transportbilssäljare finns här för att hjälpa dig bygga en transportbil som passar ditt företag. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri transportbilskonsultation idag.

Läs mer och se specifikationer för Master på Renaults hemsida

Jan Säll

Säljare

Fördelar med Renault Master

  • Transportbilen med lika mycket utrustning som en personbil
  • Finns med fram- eller bakhjulsdrift
  • Går att variera i oändlighet
  • Lättlastat skåp med full ståhöjd
  • Riktigt bra som kontor på vägen

Nya Renault Master

Renault Master går in i en ny era: Dess aerodynamiska form, som har tagits fram i en vindtunnel, utmärker en design som optimerar effektiviteten så att den drar mindre bränsle och får längre räckvidd.

Registrera dig hos Renault och håll dig uppdaterad inför lanseringen

Renault Master E-Tech electric

Renault Master E-Tech electric (tidigare Z.E) är Renaults senaste helelektriska transportbil med upp till 460 km räckvidd vid blandad körning.

DC-snabbladdning ger drygt 25 mils räckvidd på 30 minuter medan AC-laddning fyller på batteriet från 10% till 100% på under 4 timmar.

Det är en stor, anpassningsbar transportbil för dig som vill kunna frakta stora och tunga saker utan avgasutsläpp.

Be om offert

Köp eldrivna Master E-Tech electric, få upp till 50 000 kr i klimatstöd

Sedan februari 2024 finns en klimatpremie på upp till 50 000 kr för företag, kommuner och regioner som köper nya lätta eldrivna lastbilar. Detta inkluderar Master E-Tech electric.

För att få elbilsstödet behöver du skicka in två offerter till Energimyndigheten: en för elbilen du vill köpa och en för motsvarande fossilversion. Det är lite krångligt, men vi hjälper dig gärna med såväl offerter som tips på hur du kan maximera elbilsstödet.

Så fungerar nya elbilsstödet för transportbilar


Vill du veta mer?

Renault Pro+

Expertkunskap och snabb hjälp

I Gävle och Timrå är vi certifierade enligt de höga kraven i Renault Pro+. Det innebär att du som Renault transportbilskund kan känna dig extra trygg med att du alltid får expertkunskap, prioriterad hjälp och snabb service när du behöver det.

Renault Care Pro

Tryggt serviceavtal för företagskunder

Renault Care Pro är ett förmånligt serviceavtal för företag med transport- eller tjänstebilar från Renault. Renault Care Pro ger dig full kontroll över kostnaderna för service, underhåll och reparationer av företagets bilar.

Renault Transportbilar

Smarta bilar för ett bättre arbetsliv

Renault erbjuder transportbilar för företag och privatpersoner i olika modeller, storlekar och prisklasser som kan anpassas efter din verksamhet och era behov. Upptäck sortimentet och hitta din nästa transportbil idag.

Nyheter, artiklar och tester

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil – så fungerar det för dig som förare

En förmånsbil får du köra både i tjänsten och privat. Vi berättar hur det fungerar, vilka regler som finns och vad du som förare betalar.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

Se alla