Hyundai i30

Praktisk och modern familjebil

Den smarta familjebilen för alla äventyr

Hyundai i30 är en praktisk bil med hög säkerhet, maximal komfort och tidlös design. Den sätter en ny standard i sin klass och är utrustad med den senaste smarta tekniken. Med ett bränsleeffektivt mildhybridsystem, förstklassiga säkerhets- och förarassistansfunktioner och smidiga uppkopplingsmöjligheter blir varje resa till en fröjd.

Läs mer om i30


i30 i lager Se alla


Be om offert

Offertförfrågan
En grå Hyundai i30 framifrån.

Hyundai I30 – familjebilen som imponerar

Med Hyundai i30 möter du vardagen med stil. Den praktiska, kompakta bilen tar dig bekvämt dit du ska med alla de senaste uppkopplings- och säkerhetsfunktionerna. Njut av en behaglig och avkopplande körupplevelse med den högklassiga komfortutrustningen som gör varje resa, hur lång eller kort den än må vara, till ett rent nöje.

Moderna Hyundai i30 gör resan säker och bekväm för alla passagerare. Detta tack vare förstklassiga säkerhetsfunktioner, trådlösa uppkopplingsmöjligheter och effektiva drivlinor som tar dig längre.

Med en interiör som är rymlig och bekväm samt har smarta förvaringslösningar förenklar den dessutom din vardag, oavsett om du pendlar till jobbet eller ger dig ut på äventyr.

Optimerad för maximal bränsleeffektivitet

Hyundai i30 kommer med en effektiv bensindriven mildhybridmotor som standard. Det elektrifierade mildhybridsystemet minskar CO2-utsläppen genom att öka bränsleeffektiviteten. Perfekt för den ekonomiske föraren!

Välj mellan en 6-växlad manuell växellåda med e-koppling som förbättrar bränsleförbrukningen ytterligare eller en 7-växlad automatlåda med dubbelkoppling för extra bekvämlighet.

Med körlägesväljaren kan du dessutom välja det körläge som passar dig och den rådande miljön bäst. Välj mellan Eco för maximal bränsleeffektivitet, Normal för vardagsresorna eller Sport för lite extra go.

Hyundai i30 parkerad i stan.

Avancerade säkerhetssystem

Denna bil skyddar din mest dyrbara last med flera intelligenta säkerhetsfunktioner. Eftersom den har fått 5 stjärnor i diverse säkerhetstester utförda av Euro NCAP kan du känna dig lugn på vägen.

Med funktioner som automatisk nödbroms, dödavinkelvarnare och filhållningsassistent hjälper i30 till att hålla dig, dina passagerare och medtrafikanter säkra.

Kompakt och rymlig familjebil

Hyundai i30 är en kompakt och smidig familjebil men med ett rymligt inre. Perfekt för trånga stadsmiljöer och tät trafik samtidigt som den erbjuder en bekväm interiör.

Med cirka 395 liters bagageutrymme, som kan utökas till 1195 liter genom att fälla ned baksätet, får du enkelt med såväl familjens packning på längre resor som handlingskassarna från affären.

Läs mer om i30 på Hyundais hemsida

Niclas Persson
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai i30

  • Kompakt men rymlig
  • Avancerade säkerhetssystem
  • Häftiga och moderna uppkopplingsmöjligheter
  • Levererar maximal bränsleeffektivtet
  • Stilren design

Vilken i30 klappar ditt hjärta för?

i30 finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?

Hyundai i30 N

Sportiga i30 N är designad för maximal körglädje och bjuder på både ut- och invändiga designdetaljer med fokus på dynamisk prestanda.

Den levererar mer kraft, aerodynamisk design och den allra senaste teknologin – allt förstärker den fartfyllda känslan. Det gör i30N till den perfekta kombinationen av en praktisk vardagsbil och en snabb sportbil. Läs mer om vad N innebär.

Få offert på i30 N

Hyundai i30 N Line

Hyundai i30 N Line är den sportiga vardagsbilen som är skapad för att ge dig puls. Med motorsportinspirerade designelement både exteriört och interiört utlovar den en njutbar körupplevelse. Läs mer om vad N Line innebär.

Få offert på i30 N Line

Hyundai i30 kombi

Rymliga i30 kombi är designad för familjen. Den har ett elegant utseende, rymmer mängder med packning och håller alla i bilen säkra både till vardags och på äventyr.

Bilen är utformad för maximal rymlighet och flexibilitet utan att kompromissa med stil. Med praktiska detaljer och den senaste multimediatekniken får hela familjen en säker och bekväm upplevelse.

Få offert på i30 kombi

Hyundai i30 Fastback N Line

Hyundai i30 Fastback N Line har försetts med motorsportinspirerad utrustning som ger dig lyx med optimal prestanda. Den har en lägre kaross, sluttande taklinje och kraftiga turbomotorer för en komplett sportbilsupplevelse.

Med djärva designelement, imponerande prestanda och nästa generations säkerhets- och uppkopplingsfunktioner erbjuder den en fulländad körupplevelse.

Få offert på i30 Fastnack N Line


Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Hyundais modeller

Vilken blir din favorit?

Hyundai har ett stort utbud av prisvärda modeller. Du hittar bland annat SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar och kompakta citybilar. Gemensamt för samtliga är att de erbjuder hög komfort, klassledande säkerhet och smart teknik.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla