Hyundai Kona

Perfekta bilen för en aktiv vardag

Kompakt SUV med imponerande teknik

Hyundai Kona är en modern SUV som finns med bensinmotor, som hybrid eller ren elbil. Bilen kombinerar smarta bekvämlighetsfunktioner med imponerade prestanda, perfekt för dig som behöver en pålitlig kompanjon i din aktiva vardag. Med en rymlig och luftig kupé samt bra körkänsla erbjuder den riktigt bekväma resor för såväl förare som passagerare.

Läs mer om Kona


Kona i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Hyundai Kona parkerad vid träd.

Hyundai Kona – din säkra respartner

Smarta funktioner och avancerad teknik är inget du behöver kompromissa med i Hyundai Kona. Njut av moderna uppkopplingsmöjligheter och känn dig trygg med banbrytande säkerhets- och förarassistansystem. Inte nog med det, du får även ett imponerande utbud av bekväma komfortfunktioner som kommer förgylla både din och dina passagerares resa.

Hyundai Kona är den perfekta vardagsbilen för dig som värdesätter säkerhet, komfort och prestanda. Med en unik och futuristisk design samt effektiva drivlinor är denna SUV som utformad för att passa ditt aktiva liv.

Bilens bekväma interiör gör dessutom att du får en rymlig och flexibel kupé som blir som ett andra vardagsrum. Oavsett om du väljer Kona som bensinbil, hybrid eller ren elbil kommer den imponera på både dig och dina passagerare.

Elbilsversionen erbjuder en imponerande räckvidd och med två olika batterialternativ har du möjlighet att välja det som passar dig bäst. Det mindre batteriet bjuder på upp till 377 km medan det större batteriet imponerar med upp till 512 km räckvidd.

Design som sticker ut ur mängden

Kona är en bil där det lagts ner mycket energi på designen, både invändigt och utvändigt. Med futuristisk designad exteriör och en intelligent utformad interiör är den här bilen skapad för att både imponera på vägen och erbjuda maximalt med utrymme för din vardag.

Interiört finns det gott om utrymme för både passagerare och bagage tack vare ett bagageutrymme om hela 466 liter. Med en rymlig och luftig kupé samt premium komfortfunktioner tar du dig fram till din destination bekvämt.

Behöver du frakta både långa föremål och få plats med flera passagerare? I den här bilen kan du dessutom välja att fälla ner endast mittensätet och på så vis få plats med till exempel fyra par skidor och fyra passagerare samtidigt.

Hyundai Kona profil.

Njut av en säker resa

Likt Hyundais andra modeller är säkerheten en viktig aspekt i Kona. Med smarta säkerhets- och förarassistanssystem kan både du och dina passagerare njuta av en trygg åktur, oavsett vart resan tar er.

Med bland annat backkamera, automatisk nödbroms och dödavinkelvarnare ser bilen till att du alltid håller dig säker både på de större vägarna och i trånga stadsmiljöer.

Dessutom är bilen utrustad med en kupékamera som analyserar förarens ansikte och varnar, eller i värsta fall ingriper, vid dåsighet eller ouppmärksamhet – en teknik som ger den där extra trygghetskänslan.

Läs mer om Kona på Hyundais hemsida

Niclas Persson
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai Kona

  • Rymlig interiör 
  • Modern SUV för vardagen
  • Banbrytande säkerhetssystem 
  • Premium komfortfunktioner
  • Effektiv prestanda

Hyundai Kona N

Hyundai Kona N är en del av Hyundais motorsportsinspirerade bilar och ingår i deras N-serie. Detta är en högpresterande SUV som passar lika bra för äventyren som vardagskörningen.

Med bilens unika kombination av praktiska SUV-egenskaper och exklusiva N-funktioner får du maximal prestanda, kraft och fart samt en kraftfull framtoning.

Få offert på Kona N

Hyundai Kona Hybrid

Kona Hybrid är utrustad med ett effektivt hybridsystem som smidigt växlar mellan en elmotor och en bensinmotor vilket bidrar till högklassig bränsleeffektivitet.

Medan du kör laddas batteriet automatiskt så att du slipper ladda det själv, perfekt för dig utan tillgång till laddbox.

Bygg din Kona

Hyundai Kona Electric

Kona Electric är en rymlig eldriven SUV som erbjuder banbrytande teknik och utökad räckvidd med fokus på komfort. Bilen går att välja med två olika batteripaket.

Oavsett om du väljer batteriet som levererar upp till 377 km räckvidd eller det lite mer kraftfulla som tar dig hela 512 km erbjuder denna elbil maximal bekvämlighet för alla dina äventyr.

Få offert eller boka provkörning


Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla