Hyundai Santa Fe

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning

Anpassningsbar och stor SUV som andas lyx

Santa Fe är Hyundais största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Med banbrytande teknik och smarta säkerhetssystem är den optimerad för hela familjens behov och säkerhet. Den är designad för att ge dig en förstklassig körupplevelse med sitt eleganta yttre och kraftfulla motoralternativ, oavsett om du är på väg till jobbet eller ska ut på äventyr.

Läs mer om Santa Fe


Santa Fe i lager Se alla


Be om offert

Offertförfrågan
Familj med Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe – 7-sitsig SUV för den stora familjen

Hyundai Santa Fe är designad för att dra blickarna till sig. Med sin stilrena exteriör och komfortabla interiör levererar den förstklassiga upplevelser för hela familjen. Med olika drivlinealternativ kan du dessutom anpassa Santa Fe efter dina behov och preferenser. Detta är bilen för dig som behöver en stor familjebil men som inte vill kompromissa med design, prestanda och körglädje.

Innovativ teknik i premiumklass med extra fokus på komfort och säkerhet gör Santa Fe till en av de ledande SUV:arna i sin klass. Den erbjuder ett förstklassigt utseende, effektiva och kraftfulla motoralternativ samt hög säkerhet för både förare och passagerare.

Tillsammans med omfattande uppkopplingsmöjligheter och nästa generations tekniska funktioner gör den det möjligt för dig att njuta av bekymmerfria resor.

Motorer för ökad effektivitet och kraft

Hyundai Santa Fe finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Modellen kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. Fyrhjulsdrift är standard i alla versioner för bästa möjliga köregenskaper i alla väder.

Santa Fe är även utrustad med körlägesväljare som ger föraren full kontroll. Med denna funktion kan du enkelt byta körläge efter den rådande miljön. Välj Sport-läget för bättre prestanda, ECO-läget för maximal bränsleeffektivitet eller komfortläget för jämn prestanda och effektivitet.

Kvinna kör Hyundai Santa Fe.

Skyddar dig och dina kära

Med full pott i säkerhetstester utförda av den oberoende organisationen EURO NCAP kan du och dina passagerare känna er trygga på vägen med Santa Fe.

Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare och automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister. Utöver detta finns ett innovativt självparkeringssystem, så att du kan fjärrstyra bilen att parkera på egen hand.

Bekväm SUV i lyxförpackning

Bilens exteriör är kraftfull och elegant på samma gång. Med ett modernt och karaktäristiskt SUV utseende kan du glädjas åt den förfinade premium-känslan som Santa Fe levererar.

Bilen erbjuder det bästa inom komfort och bekvämlighet med ett flexibelt sätessystem och smarta hjälpfunktioner, som den elmanövrerade bakluckan. Dessutom kan passagerarna på både andra och tredje sätesraden njuta av mer benutrymme och smarta förvaringslösningar runt om i kupén. Med cirka 625 liters bagageutrymme får du plats med det mesta, samtidigt som du kan njuta av en bekväm resa.

Bilen bjuder även på innovativ teknik med den stora pekskärmen och digitala displayen som gör varje resa smidig. Med 3D-navigation och Bluelink® kan du enkelt styra många av bilens funktioner via en app i din smartphone.

Läs mer om Santa Fe på Hyundais hemsida

Kadir Guzel
Säljare Hyundai

Saker vi gillar med Hyundai Santa Fe

  • Stor och rymlig med plats för 7
  • Högsta betyg av EURO NCAP
  • Full kontroll med körlägesväljaren
  • Modern och stilren design
  • Fjärrstyrd parkering

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

Santa Fe Plug-in Hybrid är en lyxig och kraftfull SUV med plats för upp till sju passagerare. Perfekt för dig som vill njuta av alla fördelar en laddhybrid har att erbjuda, utan att kompromissa med stil och utrymme.

Med en elektrisk räckvidd på upp till 58 km som täcker vardagens behov och en kraftfull bensinmotor för längre resor får du det bästa av två världar.

Få offert

Nya Hyundai Santa Fe

Nya Santa Fe imponerar med kraftfull prestanda, smarta säkerhetsfunktioner och iögonfallande design som garanterat sticker ut på vägarna.

Med denna robusta resepartner, som har fått ett utökat utrymme och längre hjulbas, reser du alltid bekvämt vare sig det gäller vardagskörning eller längre resor till sommar- eller fjällstugan. Kommer under 2024.

Läs mer om nya Hyundai Santa Fe


Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla