Ford Tourneo Connect

För både arbete och äventyr

Mångsidig bil med plats för upp till sju personer

Ford Tourneo Connect är designad för att vara lika mångsidig som du är. Stor nog för ditt företag eller i taxiverksamhet. Flexibel nog för hela familjen och bekväm nog att hålla alla passagerare nöjda. Både de 5- och 7-sitsiga modellerna finns med lång eller kort hjulbas och superflexibelt innerutrymme. Med Active och Titanium-versionerna kan nya Tourneo Connect ta sig an allt, oavsett om du hämtar barnen på skolan, transporterar varor eller är ute på helgäventyr.

Läs mer om Ford Tourneo ConnectFord Tourneo Connect i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Ford Tourneo Connect är perfekt till företag

Prisvärda Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect är den prisvärda transportbilen som fungerar lika bra till företaget eller taxiverksamheten som till den stora familjen med en aktiv livsstil. Välj mellan fem och sju säten samt lång eller kort hjulbas beroende på hur stort lastutrymme som behövs.

Ford Tourneo Connect finns med två eller tre sätesrader och gott om plats för allt och alla. Både de 5-sitsiga och 7-sitsiga alternativen finns med lång eller kort hjulbas.

Alla bakre passagerarsäten kan fällas ned, fällas framåt eller tas ut helt och det främre passagerarsätet kan fällas platt för de extra stora lasterna. Modellen har också imponerande lastkapacitet och erbjuder en bagageutrymmesvolym på upp till 3,1 m3 och maximal nyttolast på upp till 830 kg.

Ford Tourneo Custom med upp till sju sittplatser

Anpassa den efter dina behov

Tack vare sin plattform är nya Ford Tourneo Connect ett idealiskt basfordon för individuella tillbyggnader och ombyggnader: från skräddarsydd passagerartransportbil till ett fordon för personer med begränsad rörlighet.

Tack vare kombinationen av stort lastutrymme och upp till sju sittplatser är Tourneo Connect också en lämplig bil för persontransport, exempelvis i taxiverksamhet eller som skolskjuts.

Förbättrad bränsleekonomi

Tourneo Connect är tillgänglig med en 122 hk EcoBlue-dieselmotor som erbjuder förbättrad bränsleekonomi och minskade CO2-utsläpp. En 6-växlad manuell eller 7-växlad automatisk växellåda finns valbar, plus fyrhjulsdrift som tillval.

Bekväm och uppkopplad

De AGR-certifierade ergonomiskt designade framsätena på nya Ford Tourneo Connect inkluderar 4-vägs justerbart svankstöd för enastående komfort, särskilt på längre resor. Kupén är också designad för användarvänlig funktionalitet och har en stor mängd praktiska förvaringsutrymmen.

Nya Ford Tourneo Connect ansluts sömlöst till din smartphone å att du kan njuta av en uppkopplad upplevelse. Den högupplösta 8,25″ eller 10″ färgpekskärmen låter dig enkelt styra allt från telefonsamtal och SMS till temperatur, musik och navigering.

Ford Tourneo Custom förarmiljö

Välutrustad med förarstöd

Nya Ford Tourneo Connect har en extremt liten svängradie och samma smidighet som en personbil. Det gör den enkel och bekväm att köra, oavsett om det är i tät stadstrafik, på slingrande landsvägar eller i höga hastigheter på motorvägen.

Tourneo Connect har också en mängd system för förarstöd som gör att du kan köra avslappnat och bekvämt. Du får bland annat adaptiv farthållare som anpassar hastigheten till framförvarande fordon samt filhållningsassistans med framåtriktade kameror som kan upptäcka om du av misstag är på väg ut ur körfältet. Systemet varnar dig genom att vibrera i ratten. Två funktioner som gör motorvägs- och landsvägskörning bekvämare än någonsin.

Bilen har också ett system för hastighetsbegränsning låter dig ställa in önskad hastighet i förväg. Detta sparar inte bara bränsle utan bidrar också till en mer avslappnad körning och hjälper dig att undvika fortkörning. För att du inte ska förbise viktiga trafikskyltar som omkörningsförbud eller hastighetsbegränsningar använder systemet en främre kamera för att känna igen skyltar vid sidan av vägen.

Blå Ford Tourneo Connect

Smarta säkerhetssystem för din trygghet

Ford Tourneo Connect är utrustad med en stor mängd innovativa säkerhetssystem som gör varje resa tryggare. Du får bland annat döda-vinkeln övervakning som använder sensorer för att upptäcka bilar i din döda vinkel, även när du kör släp. Om ett annat fordon upptäcks kommer systemet att varna dig via varningsljus inbyggda i sidospeglarna.

Som en del i det systemet finns också funktionen cross traffic alert. Om du backar ut från en parkeringsplats känner sensorer av fordon som närmar sig från vänster och höger inom en radie av cirka 40 m. Om ett fordon eller annan fara upptäcks varnar systemet.

Rickard Enström

Ford transportbilssäljare

Fördelar med Ford Tourneo Connect

  • Perfekt för den stora familjen eller verksamheten
  • Plats för upp till sju personer
  • Kombinerar säten och bra lastutrymme
  • Bekväm körupplevelse
  • Smidig och lättkörd

Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Oavsett vad du som företagare eller tjänstebilsförare behöver hjälp med finns vi på Bilbolaget här för dig. Vi har lång erfarenhet av att sälja företagsbilar och erbjuder fullservicelösningar för att göra ert bilinnehav så enkelt som möjligt.

Tjänstebil

Person- & transportbilar för företagskunder

En tjänstebil ägs av företaget och ska bara användas i tjänsten. Vi på Bilbolaget har lång erfarenhet av att hjälpa företag med tjänstebilar. Vi har ett stort sortiment av bilar och tjänster som gör er arbetsdag enklare.

Förmånsbil

Vi hjälper företag och anställda välja förmånsbil

En förmånsbil ägs av företaget men du som anställd får använda den även för privat bruk. Oavsett om du är företagare, inköpare eller förare som ska välja förmånsbil kan du få hjälp hos oss – vi gör det enkelt att ha firmabil.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Volvo populäraste tjänstebilen – igen

När 2022 års fordonsdata summeras kan vi enkelt konstatera att Volvo är ohotade i toppen av listan över Sveriges populäraste tjänstebilar.

Förmånsbil, tjänstebil eller personalbil – vi reder ut skillnaderna

Det är stora skillnader mellan tjänstebilar, förmånsbilar och personalbilar, framför allt i hur de får användas och vad de kostar för föraren och företaget.

Picea Bygg kör transportbilen Renault Kangoo utan B-stolpe

Yrkesarbetarna tycker det är en väldigt smart lösning och bra bilar, säger Fredrik Malmström, VD på Picea Bygg, om Renault Kangoo utan B-stolpe.

Beräkna förmånsvärde – regler 2023

Regler 2023: Så räknar du ut förmånsvärdet på en bil (det enkla sättet tar 60 sekunder) och tar reda på vad du som förare ska betala.

Se alla