Hyundai på Bilbolaget

Bilförsäljning, verkstad och mycket mer

Upptäck Hyundai hos oss på Bilbolaget

Hyundai är världens tredje största biltillverkare. De har gjort sig kända genom att skapa pålitliga och säkra bilar för den prismedvetne konsumenten. Oavsett om du vill köpa en Hyundai eller redan äger en och vill ha hjälp med service eller annat kopplat till ditt bilägande kan vi på Bilbolaget hjälpa dig. Vi säljer nya och begagnade bilar samt är auktoriserad Hyundaiverkstad – hos oss får du allt under samma tak.


Verkstad för service & reparation

Låt oss ta hand om din Hyundai. Genom att välja oss som auktoriserad Hyundaiverkstad är du säker på att du får arbete med originaldelar och den bästa kompetensen för din bil.

Laga stenskott eller byta ruta

Att laga stenskott eller byta ruta hos oss är enkelt, tryggt och går snabbt. Våra kunniga glasmästare är specialister på bilglas och jobbar självklart med Hyundai originalrutor.

Däckverkstad & däckhotell

Hos oss kan du köpa däck och fälg till din Hyundai samt få hjälp med bland annat däckskifte, montering, balansering och hjulinställning. Vi har även däckhotell för förvaring av dina däck.

Våra senast inkomna Hyundai Se alla


Upptäck Hyundais modeller

SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar, N-bilar med stor prestanda och kompakta citybilar. Hyundais modellutbud uppdateras ständigt och de lanserar allt fler innovativa och elektrifierade bilar.

Gemensamt för samtliga modeller är att de har hög komfort, bjuder på klassledande säkerhet och är fyllda med smart teknik.

i10

i20

i30

Bayon

Ioniq 5

Ioniq 6

Kona

Nexo

Tucson

Santa Fe


Besök någon av våra Hyundai-anläggningar

På följande anläggningar säljer vi nya och begagnade Hyundai samt har butik med tillbehör. Vi har även auktoriserad verkstad och utför service samt reparationer.

Klicka på respektive anläggning för att se öppettider och hitta kontaktuppgifter.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Sundsvall

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Verkstad Hyundai

Service och reparation för din Hyundai

Välkommen till en auktoriserad Hyundai-verkstad med din bil. Vid såväl service som reparation följer våra specialutbildade Hyundai-tekniker alla föreskrifter från fabriken och de använder endast originaldelar med tvåårig garanti.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla